Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

A tu jeszcze coś.https://picasaweb.google.com/ZDUN13M/LITWAOTWAESTONIA?authkey=Gv1sRgCKTKmNvovYeg1wE#5603961033258561426

• Klubowicze
Opublikowano

Ostatni niedobitek Orzechowego wypadu, czyli B400 Joasi pewnie już w swoim miejscu parkowania. Miała idealną pogodę by się do nas przykulać i odebrać swojego !scooter , który musiał się poddać po ostatnim ataku zimy.

Opublikowano

Czyli w zasadzie dopiero teraz można powiedzieć, że wyprawa zakończona.

Joasiu trzeba było obrać kierunek do stolicy na oficjalne rozpoczęcie sezonu i pokrapywanie skutów :D

Moje fotki w końcu przeszły

ftp.pro-gress.nazwa.pl

login: pro-gress_burgmania

hasło: BUrgmaniacy1

Gość antybohater
Opublikowano
Jeżeli chodzi o Downtowna, to oprócz dziwnego odmówienia posłuszeństwa po porannym odpaleniu w Rydze nic więcej się nie wydarzyło. Stwierdziłem natomiast (a w zasadzie Grzegorz)pocenie się silnika od spodu, więc w najbliższych dniach muszę się udać do serwisu.

Corleone7 Daj znać czy już byłeś w tym serwisie, bo zmartwiła mnie ta sprawa z silnikiem żeby się nie okazało ze w DownTown ma jakiś nie dopracowany silnik, bo bym się załamał i przy okazji jak byś mógł to pochwal się jaki masz obecnie przebieg.

• Klubowicze
Opublikowano

Ostatni niedobitek Orzechowego wypadu, czyli B400 Joasi pewnie już w swoim miejscu parkowania. Miała idealną pogodę by się do nas przykulać i odebrać swojego !scooter , który musiał się poddać po ostatnim ataku zimy.

tak, moje maleństwo zakończyło podróż Litwa-Łotwa-Estonia i już wykąpane zaparkowało na swoim miejscu w garażu

Roni/Ania jeszcze raz dziekuję za użyczenie kawałka garażu i za wysuszenie ciuchów :D

Patryk dziekuję raz jeszcze za dowiezienie mnie do Ronich :)

Corleone niestety nie mogłam pojechać dziś do Warszawy ... obowiązki matki polki :)

Opublikowano

Corleone7 Daj znać czy już byłeś w tym serwisie, bo zmartwiła mnie ta sprawa z silnikiem żeby się nie okazało ze w DownTown ma jakiś nie dopracowany silnik, bo bym się załamał i przy okazji jak byś mógł to pochwal się jaki masz obecnie przebieg.

Widzę, że na forum pojawił się pierwszy grafitowy DT300i.

Mój obecny przebieg, to około 12 500km. Jak teraz jeżdżę po mieście, to z silnika nic nie ubywa :D ale serwis i tak muszę odwiedzić żeby to sprawdzić. Myślę, że silnik za bardzo dostał po dupie jak jechałem ostatni z W-wy do Łomży. Zresztą nie ma co się stresować jest dwa lata gwarancji bez limitu kilometrów !OK .

Opublikowano

Zresztą nie ma co się stresować jest dwa lata gwarancji bez limitu kilometrów !OK .

Ja wolał bym się upewnić jakie warunki gwarancji są w pierwszym roku a jakie w drugim.

Co by się nie okazało że tylko na niektóre elementy !scooter i robocizna do sumy „xx” !sciana

Opublikowano

A moj BURGUS dalej stoi w serwisie Suzuki CZESTACHOWA naprawiaja go juz dwa tygodni i dalej nic

Opublikowano

Ja wolał bym się upewnić jakie warunki gwarancji są w pierwszym roku a jakie w drugim.

Co by się nie okazało że tylko na niektóre elementy !scooter i robocizna do sumy „xx” !sciana

Warunków gwarancji i wyłączeń jest wypisanych sporo ale nie ma rozgraniczenia na pierwszy i drugi rok. Jak odwiedzę serwis, to się wszyscy dowiemy jak Kymco reaguje na zgłoszenia usterek gwarancyjnych...

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaglądam dziś do szuflady w robocie i niespodzianka. Pomiędzy innymi szpragałami leżała sobie spokojnie zapomniana pamiątka z pierwszego dnia wyjazdu. :)

Nie pozostało nic innego jak zapłacić po 33,33 PLN za każdy otrzymany punkt karny. !placz1

Opublikowano

Slyszalem , ze miala byc jakas relacja okraszona zdjeciami do przeczytania czy cos podobnego :rolleyes: ...

• Sympatycy
Opublikowano

Relacja jest już skończona.Nawet ,,obiła'' mi się o oczy :rolleyes: .Wkrótce okraszona zdjęciami pojawi się na stronie głównej.Troszke cierpliwości.

Opublikowano

(...)Troszke cierpliwości.

Jak milo to przeczytac :rolleyes: . Zwlaszcza to "troszke" :band: ...

• Klubowicze
Opublikowano

Zaglądam dziś do szuflady w robocie i niespodzianka. Pomiędzy innymi szpragałami leżała sobie spokojnie zapomniana pamiątka z pierwszego dnia wyjazdu. :rolleyes:

Nie pozostało nic innego jak zapłacić po 33,33 PLN za każdy otrzymany punkt karny. !placz1

ja zapłaciłam w poniedziałek !placz1 ... po 25 PLN za każdy punkt :band:

i na relację też czekam a cierpliwości to ja w życiu tyle nie miałam ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Spokój mi tam, będzie jak będzie !bicz

No dobra, relacja napisana, właśnie siedzę nad zdjęciami. Jeżeli Mariusz będzie miał jutro czas to pewnie coś się pojawi.

• Sympatycy
Opublikowano

ja zapłaciłam w poniedziałek !placz1 ... po 25 PLN za każdy punkt :band:

Czyli, że jakieś "zróżnicowanie" w punktacji było :rolleyes:;)

Też czekam z niecierpliwością na fotorelację !YES

pzdr

Gość Fistaszek
Opublikowano

Właśnie dorzuciłem swoje foty na FTP-a. Miłego oglądania i ściągania :D

• Klubowicze
Opublikowano

a ja nie wiem jak dodać tam moje zdjęcia :(

no genialna jestem :D ... zdjęcia wstawione, marcin62 dzięki za podpowiedź

Opublikowano

a ja nie wiem jak dodać tam moje zdjęcia :D

Hej. Ja po zalogowaniu normalnie wkleiłem swój folder. Tj. utworzyłem i wkleiłem zawartość. Nie było problemów.

pozdr

mówimy o:

"Wchodźcie z Mojego komputera a nie z przeglądarki internetowej. ( w pasku adresu w "Moim komputerze" wpiszcie poniższy adres) :

ftp.pro-gress.nazwa.pl

login: pro-gress_burgmania

hasło: BUrgmaniacy1

"

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na relację :D

A tak poza konkursem... To czy nikt z wyjazdu nie złapał jakichś dermatologicznych dolegliwości po wyjeździe??? !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

Widzisz Kolego większa część grupy cały wyjazd była na lekach.Dlatego mamy spokój. :D

• Sympatycy
Opublikowano

No to szybko wstawiliście foty, od nowa muszę wybierać !sciana

PS> Marcin, nie widzę zdjęć z Tallina, nie byłeś :angry:

Opublikowano

Przegrał losowanie i na "strzeżonym parkingu" motorów pilnował !OKK

Opublikowano

No to szybko wstawiliście foty, od nowa muszę wybierać !sciana

PS> Marcin, nie widzę zdjęć z Tallina, nie byłeś whist

No jak nie ma... widać dachy.... :angry: i filmik nawet jest !YES

no i też pilnowałem !scooter !piwko

!yawn

• Administrator
Opublikowano

No dobra, relacja napisana, właśnie siedzę nad zdjęciami. Jeżeli Mariusz będzie miał jutro czas to pewnie coś się pojawi.

Relacja pojawi się na początku przyszłego tygodnia !OK