Alupin Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Chwała Bogu i partii.. Swoją drogą ciekawe kiedy w Polsce będzie można poruszać się w taki sposób w jaki jeździliśmy po "Wschodzie" ;p
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2011 @Corleone7 - świetne fotki. Aż mnie skręca że nie mam jeszcze maszyny zdolnej do takiego wypadu. Wszystko popierxxxxx mi się przez redukcję etatów i wypowiedzenie z roboty (do końca maja pracuję - wypowiedzenie w trybie przyśpieszonym na szczęście z wszelakimi skutkami w postaci ekwiwalentu + odszkodowanie za zwolnienia grupowe)... Robota się jakaś znajdzie, więc się nie martwię zbytnio, ale inwestycje wszelakie na razie wstrzymane do odwołania... Kymco musi poczekać, może nawet do przyszłego sezonu. Na razie Piaggio hula (dziś zaliczył długa wycieczkę po Niemczech), ale gdzie to do waszego wyjazdu... Pozdrowienia dla wszystkich i wrzucajcie więcej fotek z własnych zasobów !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2011 po perturbacjach pogodowych nareszcie jestem w domu zima przylazła cholera jedna znów między Piotrkowem Trybunalskim aż za Częstochowę śnieg, śnieg, śnieg !yeah pociąg miał pól godziny spóźnienia bo drzewa uginały się pod białym g...em i waliły w pociąg dziekuję wszystkim za super wyjazd, chłopaki jesteście !OKK Orzech i Grzesiek dzięki za organizację i ogarnięcie wszystkiego :) Ania i Roni dzięki za obadek i pomoc :) buziaki
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 3 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2011 Ja bez rozpisywania się powiem DZIĘKI,wszystkim za super wyjazd,Sebie i Grzesiowi za organizację,a grupie Krzytra za perfekcyjną jazdę. !OKK
gumis Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ja bez rozpisywania się powiem DZIĘKI,wszystkim za super wyjazd,Sebie i Grzesiowi za organizację,a grupie Krzytra za perfekcyjną jazdę. !OKK Dodam tylko od siebie, że my czuliśmy się też lepiej z przodu jak widzieliśmy twoje światła zamykające grupę !scooter Po tym co Corleone pokazał na Downtownie to jestem pod wielkim wrażeniem tego skutera. !OKK Super wyjazd, fajni ludzie na których można liczyć. Pozdrawiam!
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2011 Małe podsumowanie wyjazdu: Ilość maszyn: 14 Średni przebieg 1 uczestnika wyjazdu: 2400 km Max. przebieg: 2915 km Łącznie pokonany dystans: ok. 33600 km Awarie: Orzech - rozwalona opona Corleone - wyczerpany akumulator Mandaty razem: 1100 Pln + 100 Euro Punkty razem: 36 Średni koszt wyjazdu na 1 uczestnika (nie wliczając mandatów, ubezpieczeń i przygotowania maszyn): 1000 - 1200 Pln PS. Proszę nie biadolić przy mandatach, niektórzy popełnili błąd i zostali ukarani, ot całe mecyje PS2. Relacja po weekendzie na stronie głównej.
krzys-68 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwsza porcja fotek klik surowe,kto chce może sobie obrabiać wedle uznania. I mam prośbę do innych posiadających zdjęcia.Nie korzystam z Picassa i dosyć dużo czasu zabrałoby mi sciąganie pojedyńczych fot.Można gdzieś spakowane foldery znależć? Następne Mój link i kolejne Mój link
ptaku_1 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 napisze tylko tyle ze zazdroszcze, ale nie wiem czy dalbym rade robic po 600km dziennie
Corleone Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Kto chce moje fotki w wersji skompresowanej, to poproszę o e-mail na PW. Pozdrawiam
Alupin Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Mam nadzieję że moderatorzy się nie pogniewają.. Założyłem na swoim serwerze konto ftp.. Wchodźcie z Mojego komputera a nie z przeglądarki internetowej. ( w pasku adresu w "Moim komputerze" wpiszcie poniższy adres) : ftp.pro-gress.nazwa.pl login: pro-gress_burgmania hasło: BUrgmaniacy1 Wrzuciłem tam swoje zdjęcia w katalogu Alupin.. Proszę zakładajcie swoje katalogi i wrzucajcie swoje zdjęcia.. Sądzę że tak będzie najłatwiej pomienić się zdjęciami.. Można kopiować sobie na dysk całe foldery
krzys-68 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Kto chce moje fotki w wersji skompresowanej, to poproszę o e-mail na PW. Pozdrawiam a skrzynkę PW wyczyścil?
Corleone Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 To ja swoje fotki wrzucę dziś po południu. Razem z filmikiem jest coś ok. 600MB
Groda Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Czołem dziewczyny i chłopaki. Przepraszam dziewczyno :)Była jedna Gratuluję udanej wycieczki chociaż były trudne początki świetnie daliście sobie radę. Nie ma to jak zgrana grupa. Ostatnio zainteresowałem się Kymco Downtown i teraz widzę, że nawet nieźle sprawuje się. W domu pooglądam na spokojnie Waszą foto relację a jest tego trochę Już widziałem znane mi miejsca i aż serce krwawi, żeby znowu tam być Wątroby wytrzymały ? Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2011 I mam prośbę do innych posiadających zdjęcia.Nie korzystam z Picassa i dosyć dużo czasu zabrałoby mi sciąganie pojedyńczych fot.Można gdzieś spakowane foldery znależć? Jeśli zainstalujesz sobie picase lokalnie na komputerku, będziesz mógł całe albumy ściągać z sieci na dysk lokalny. Bardzo wygodna rzecz i wcale nie czasochłonna !YES Obrazy "jpeg" są same w sobie skompresowane i dodatkowe ich "spakowanie" niewiele Ci pomoże przy ściąganiu. Polecam polubienie picasy: pobierz pzdr
Administrator xmarcinx Opublikowano 5 Maja 2011 Administrator Opublikowano 5 Maja 2011 Już widziałem znane mi miejsca i aż serce krwawi, żeby znowu tam być Gdy tak w grupie przemierzaliśmy te dość puste przestrzenie, wiedząc że czeka na nas hotel, a w razie problemów można liczyć od razu na pomoc współtowarzyszy podróży, przypomniała mi się kilka razy twoja samotna podróż. W szczególności ciarki miałem na plecach myśląc, że miałbym szukać wieczorem przytulnej stodoły do spania, lub pukać do drzwi mijanego domostwa. Muszę ci przyznać dużo odwagi za samodzielną podróż, małym skuterem, nocowaniem gdzie popadnie. Chapeau bas.
krzys-68 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jeśli zainstalujesz sobie picase lokalnie na komputerku, będziesz mógł całe albumy ściągać z sieci na dysk lokalny. Bardzo wygodna rzecz i wcale nie czasochłonna !YES Obrazy "jpeg" są same w sobie skompresowane i dodatkowe ich "spakowanie" niewiele Ci pomoże przy ściąganiu. Polecam polubienie picasy: pobierz pzdr Znam ten soft i nie zamierzam go polubić .Tym bardziej skoro ma służyć mi tylko jako menadżer pobierania plików do ściągnięcia. !winkissA spakowane archiwum ściągnąć można
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2011 I ja opanowałam trochę zdjęcia więc zapraszam do ogladnięcia MOJEJ FOTORELACJI ps. Worlan, Bafka, Flyman, Marcin dziekuję za troskę Piootr - burgman sprawiał się rewelacyjnie, ja mam ponad 27kkm na liczniku 1
Bobas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jeszcze raz gratuluję zaj....... wypadu. ZAZDRASZCZAM
krzys-68 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Mam nadzieję że moderatorzy się nie pogniewają.. Założyłem na swoim serwerze konto ftp.. Wchodźcie z Mojego komputera a nie z przeglądarki internetowej. ( w pasku adresu w "Moim komputerze" wpiszcie poniższy adres) : ftp.pro-gress.nazwa.pl login: pro-gress_burgmania hasło: BUrgmaniacy1 Wrzuciłem tam swoje zdjęcia w katalogu Alupin.. Proszę zakładajcie swoje katalogi i wrzucajcie swoje zdjęcia.. Sądzę że tak będzie najłatwiej pomienić się zdjęciami.. Można kopiować sobie na dysk całe foldery BINGO.Darmowy File-Zilla działa,foty "schodzą i wchodzą".Podziekował.
Corleone Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Super pomysł Alupin. Właśnie tam przerzucam fotki aczkolwiek potrwa to pewnie jeszcze ze 30 min...
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2011 I ja opanowałam trochę zdjęcia więc zapraszam do ogladnięcia MOJEJ FOTORELACJI ps. Worlan, Bafka, Flyman, Marcin dziekuję za troskę Piootr - burgman sprawiał się rewelacyjnie, ja mam ponad 27kkm na liczniku Cieszę się i wierzę w niezawodność i wygodę tych skuterów bo przecież jeśli to nie Król skuterów to może ... Książę. Pozdrawiam
Groda Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Gdy tak w grupie przemierzaliśmy te dość puste przestrzenie, wiedząc że czeka na nas hotel, a w razie problemów można liczyć od razu na pomoc współtowarzyszy podróży, przypomniała mi się kilka razy twoja samotna podróż. W szczególności ciarki miałem na plecach myśląc, że miałbym szukać wieczorem przytulnej stodoły do spania, lub pukać do drzwi mijanego domostwa. Muszę ci przyznać dużo odwagi za samodzielną podróż, małym skuterem, nocowaniem gdzie popadnie. Chapeau bas. Ja tak lubię Fotki oglądałem ..........no nieźle
krzys-68 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 To ja swoje fotki wrzucę dziś po południu. Razem z filmikiem jest coś ok. 600MB Na pewno wrzuciles na serwer? !sciana
Corleone Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Na pewno wrzuciles na serwer? !sciana Właśnie na koniec dostałem informację, że nie mam uprawnień... i muszę wysyłać od nowa !sciana zaraz puszczam ponownie
Rekomendowane odpowiedzi