Jurek_mwo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witajcie dziś 30.04.2011. Czekamy na dalsze relacje z wyprawy,pora wstać i !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dalsze foto- relacje jakie do mnie dotarły... pominę, że w nocy telefon też był gorący !TAZ Chłopaki napotkali górę lodową 100 km na północ od Rygi Tradycyjny PL posiłek Poczyniono także drobne zakupy
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie fajnie się czyta o alkoholu i błyskotkach.Niech ta relacja zostanie nam w pamięci jako piękna przygoda na MAXI . Bez komentarza to zostawiam. Pozdrawiam Siemik Siemik ale o co kaman Jest czas na jazde i jest czas na imprezowanie.Wyluzuj Brygada po śniadanku i zaraz ruszamy na miasto.Ci co wczoraj walczyli lajtowo jadą !scooter reszta taxi.
Corleone Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Własnie wrocilismy z Przemem z objazdowki okolic Tallina. DT300 i B650 siały postrach na uroczym połwyspie powyzej Tallina. Przemo raz nie wytrzymał i pokazał warszawską jazdę. Pozniej parę rundek po starowce i beznadziejny obiad. W kazdym razie dzien nie stracony, bo 80km nawinięte p.s. a teraz czas na drinka
Alupin Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 A my zwiedziliśmy port w Tallinie ( w zasadzie nadbrzeże ).. Dobre piffko na rynku starego miasta z widokiem na tutejsze okazy przyrody ... Bezcenne
Gość radiolog Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Własnie wrocilismy z Przemem z objazdowki okolic Tallina. DT300 i B650 siały postrach na uroczym połwyspie powyzej Tallina. Przemo raz nie wytrzymał i pokazał warszawską jazdę. p.s. a teraz czas na drinka A jaka to jest Warszawska jazda? krakus musi wiedzieć, żeby nie skończyć źle ,jak będe przejeżdżał przez Warszawe Mnie już by dawno trzustka z wątrobą wysiadła, przy takich atrakcjach drinkowych, aż się boję jechać do Malborka
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Rozumiem, że o jedynaczce Joasi cisza, bo z garów nie wychodzi. I generalnie nic ciekawego.
Sympatycy Baltona Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Rozumiem, że o jedynaczce Joasi cisza, bo z garów nie wychodzi. I generalnie nic ciekawego. Eee teraz tooopojechałeś maolat
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 I generalnie nic ciekawego. Tiaaaaa.........14 osób,ponad 1000 km zrobione,troche przygód technicznych.......faktycznie nic ciekawego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2011 przy jakich garach ??? ... na rękach jestem noszona
M_Pajak Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Qrczaczki ale wam zazdroszczę . Więcej relacji i fotek . Krzytro jak zwykle z przygodami , pewnie sam sobie oberwał te klapkę a ktoś życzliwy wyjął ten wąż od dystrybutora ze stacji paliw . !w00t
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ale... ja... to tylko chciałem się cichutko upomnieć o prawa kobiet.
T-Rex Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 No wreszcie zadbaliście o kobietę Orzech nie to że kawał chłopa z Ciebie, a trzymasz Joasię jedną ręką A w drugiej co?
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 przy jakich garach ??? ... na rękach jestem noszona No, chłopaki sie starają. Prawda Bafka ??
Alupin Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejj tam w Orzechowym pokoju.. Do spania sio Jutro prawie 600 km. do pokonania Jedziemy do Tartu.. Zdobyli je krzyżowcy, Polacy, Szwedzi.. Zdobędziemy i my.. Ponoć potężny ośrodek akademicki.. Oblookamy tutejsze studentki dokładnie
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2011 Mam nadzieję że pogodę Macie lepszą niż u nas , wczoraj była rewelka a dzisiaj lepiej nie mówić . Mam nadzieję że Wrzucicie więcej fotek .
Bafka Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 No, chłopaki sie starają. Prawda Bafka ?? Prawda,nie źle im to wychodzi aż miło popatrzeć
Corleone Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dzis pozwiedzalismy łotewskie szutry (niestety). Grupa Orzecha pokonała dzis 670km. Z czego 110km nieplanowo... Ale pomimo przeciwnosci dotarlismy o 20:00 do hotelu
Sympatycy Baltona Opublikowano 1 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2011 No i gratki bo fajnie się siedzi i bla bla bla, a inaczej się uczestniczy jest super i jeszcze raz zazdroszczę Wam szerokości.
Alupin Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Asia też nie próżnowała.. Nieczuła na nasze męskie wględy szybko się zakręciła i przygruchała sobie dwóch Estońskich przystojniaków Cholera i znów pech... Ponad 1700 km pękło od wyjazdu z Warszawy i znów problem ze skuterami Na Łotewskich drogach zużycie skuterów postępuje znacznie szybciej niż na cywilizowanych drogach Estońskich.. Po powrocie do Warszawy czeka nas remont sprzętów
Gość Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Po powrocie do Warszawy czeka nas remont sprzętów Co Ty piszesz?!? One teraz prezentują się dużo korzystniej niż przed Waszym wyjazdem. Wreszcie są coś warte
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Maja 2011 Administrator Opublikowano 2 Maja 2011 No cóż... nasi podróżnicy kierują się powoli w kierunku PL. Z tego co wiem, miały nastąpić pewne zmiany odnośnie trasy powrotu, ale szczegóły pozostawię do opisania samym zainteresowanym Ostatnie zdjęcia jakie otrzymałem na burgmania@kontakt24H A mówią, że w PL złe drogi Myślę, że najwyższy czas to napisać... jesteśmy świadkami "narodzin" pięknego uczucia Chłopaki, nie przejmujcie się docinkami zazdrośników - naprawdę pasujecie do siebie
T-Rex Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 A mówią, że w PL złe drogi Jak w kawale o Wąchocku. Normalnie zwinęli asfalt!
M_Pajak Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 No muszę przyznać że Grzesiu i Orzeszek to już prawie jak para wyglądają . Tylko kto w tym związku jest kim ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2011 No muszę przyznać że Grzesiu i Orzeszek to już prawie jak para wyglądają . Tylko kto w tym związku jest kim ? No co ty Marek nie wiesz , że ten z lewej to Orzech, a ten z prawej to Grzegorz
Rekomendowane odpowiedzi