Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dziś 30.04.2011. Czekamy na dalsze relacje z wyprawy,pora wstać i :) !scooter

• Administrator
Opublikowano

Dalsze foto- relacje jakie do mnie dotarły... pominę, że w nocy telefon też był gorący !TAZ

Chłopaki napotkali górę lodową 100 km na północ od Rygi :P

20110429066.jpg

Tradycyjny PL posiłek :)

20110429081.jpg

Poczyniono także drobne zakupy :)

20110429127.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Nie fajnie się czyta o alkoholu i błyskotkach.Niech ta relacja zostanie nam w pamięci jako piękna przygoda na MAXI .

Bez komentarza to zostawiam.

Pozdrawiam Siemik

Siemik ale o co kaman :) Jest czas na jazde i jest czas na imprezowanie.Wyluzuj

Brygada po śniadanku i zaraz ruszamy na miasto.Ci co wczoraj walczyli lajtowo jadą !scooter reszta taxi.

Opublikowano

Własnie wrocilismy z Przemem z objazdowki okolic Tallina. DT300 i B650 siały postrach ;) na uroczym połwyspie powyzej Tallina. Przemo raz nie wytrzymał i pokazał warszawską jazdę. Pozniej parę rundek po starowce i beznadziejny obiad. W kazdym razie dzien nie stracony, bo 80km nawinięte :)

p.s. a teraz czas na drinka ;)

Opublikowano

A my zwiedziliśmy port w Tallinie ( w zasadzie nadbrzeże )..

Dobre piffko na rynku starego miasta z widokiem na tutejsze okazy przyrody ... Bezcenne ;)

Opublikowano

Własnie wrocilismy z Przemem z objazdowki okolic Tallina. DT300 i B650 siały postrach ;) na uroczym połwyspie powyzej Tallina. Przemo raz nie wytrzymał i pokazał warszawską jazdę.

p.s. a teraz czas na drinka ;)

A jaka to jest Warszawska jazda? krakus musi wiedzieć, żeby nie skończyć źle ,jak będe przejeżdżał przez Warszawe :)

Mnie już by dawno trzustka z wątrobą wysiadła, przy takich atrakcjach drinkowych, aż się boję jechać do Malborka

Opublikowano

Rozumiem, że o jedynaczce Joasi cisza, bo z garów nie wychodzi. I generalnie nic ciekawego.

• Sympatycy
Opublikowano

Rozumiem, że o jedynaczce Joasi cisza, bo z garów nie wychodzi. I generalnie nic ciekawego.

Eee teraz tooopojechałeś maolat

• Sympatycy
Opublikowano

I generalnie nic ciekawego.

Tiaaaaa.........14 osób,ponad 1000 km zrobione,troche przygód technicznych.......faktycznie nic ciekawego ;)

• Klubowicze
Opublikowano

DSC_0267m.jpg

przy jakich garach ??? ... na rękach jestem noszona ;)

Opublikowano

Qrczaczki ale wam zazdroszczę . Więcej relacji i fotek . Krzytro jak zwykle z przygodami , pewnie sam sobie oberwał te klapkę a ktoś życzliwy wyjął ten wąż od dystrybutora ze stacji paliw . !w00t

Opublikowano

Ale... ja... to tylko chciałem się cichutko upomnieć o prawa kobiet.

Opublikowano

No wreszcie zadbaliście o kobietę :)

Orzech nie to że kawał chłopa z Ciebie, a trzymasz Joasię jedną ręką :P A w drugiej co? :D

• Sympatycy
Opublikowano

DSC_0267m.jpg

przy jakich garach ??? ... na rękach jestem noszona :D

No, chłopaki sie starają. Prawda Bafka ??

Opublikowano

Ejj tam w Orzechowym pokoju.. Do spania sio :D

Jutro prawie 600 km. do pokonania :P Jedziemy do Tartu..

Zdobyli je krzyżowcy, Polacy, Szwedzi.. Zdobędziemy i my..

Ponoć potężny ośrodek akademicki.. Oblookamy tutejsze studentki dokładnie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Mam nadzieję że pogodę Macie lepszą niż u nas , wczoraj była rewelka a dzisiaj lepiej nie mówić . Mam nadzieję że Wrzucicie więcej fotek . :)

Opublikowano

No, chłopaki sie starają. Prawda Bafka ??

Prawda,nie źle im to wychodzi :P aż miło popatrzeć ;)

Opublikowano

Dzis pozwiedzalismy łotewskie szutry (niestety). Grupa Orzecha pokonała dzis 670km. Z czego 110km nieplanowo... Ale pomimo przeciwnosci dotarlismy o 20:00 do hotelu

• Sympatycy
Opublikowano

No i gratki bo fajnie się siedzi i bla bla bla, a inaczej się uczestniczy jest super i jeszcze raz zazdroszczę Wam szerokości.

Opublikowano

Asia też nie próżnowała..

Nieczuła na nasze męskie wględy szybko się zakręciła i przygruchała sobie dwóch Estońskich przystojniaków ;)

dsc_0279.jpg

Cholera i znów pech... ;)

Ponad 1700 km pękło od wyjazdu z Warszawy i znów problem ze skuterami ;)

Na Łotewskich drogach zużycie skuterów postępuje znacznie szybciej niż na cywilizowanych drogach Estońskich..

Po powrocie do Warszawy czeka nas remont sprzętów :P

dsc_0288.jpg

Opublikowano
Po powrocie do Warszawy czeka nas remont sprzętów

Co Ty piszesz?!? One teraz prezentują się dużo korzystniej niż przed Waszym wyjazdem.

Wreszcie są coś warte ;)

• Administrator
Opublikowano

No cóż... nasi podróżnicy kierują się powoli w kierunku PL. Z tego co wiem, miały nastąpić pewne zmiany odnośnie trasy powrotu, ale szczegóły pozostawię do opisania samym zainteresowanym :P

Ostatnie zdjęcia jakie otrzymałem na burgmania@kontakt24H ;)

A mówią, że w PL złe drogi ;)

01052011193.jpg

Myślę, że najwyższy czas to napisać... jesteśmy świadkami "narodzin" pięknego uczucia :P

Chłopaki, nie przejmujcie się docinkami zazdrośników - naprawdę pasujecie do siebie ;)

20110501149.jpg

Opublikowano

A mówią, że w PL złe drogi :)

Jak w kawale o Wąchocku. Normalnie zwinęli asfalt! ;)

Opublikowano

No muszę przyznać że Grzesiu i Orzeszek to już prawie jak para wyglądają ;) . Tylko kto w tym związku jest kim ?

• Klubowicze
Opublikowano

No muszę przyznać że Grzesiu i Orzeszek to już prawie jak para wyglądają ;) . Tylko kto w tym związku jest kim ?

No co ty Marek nie wiesz ;) , że ten z lewej to Orzech, a ten z prawej to Grzegorz :D:D:D:D:D