Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

No to super ale fakt, że takiej wycieczki z tyloma przygodami to jeszcze chyba nie było, a to dopiero początek strach pomyśleć co będzie dalej.

Oj abym się mylił.

• Administrator
Opublikowano

Trzymam za was kciuki, i pamietajcie ze na Litwie mandaty sa bardzo bolesne i tam nie oplaca sie jezdzic zbyt szybko, a laserowe pomiary predkosci mozna spotkac bardzo czesto. Przeznaczcie sobie ekstra czas na Tallin bo moim zdaniem to najladniejsza stolica w Europie i warto tam dluzej sie zatrzymac. A bedac na Litwie macie Centras Europas ;) zawsze warto zaliczyc srodek.

• Klubowicze
Opublikowano

Ciekawe. Taką wyprawą możnaby było zainteresować importerów poszczególnych marek jednośladów. Czy to nie bedzie wspaniały test wytrzymałości, niezawodności itp itd. Jak by nie było kilka tysiecy kilometrów w pare dni. Z fabrycznie nowych jest tylko Kymco. Ja bacznie przyglądam sie jednośladowi Joasi ( może nie tak dosłownie ). Sam posiadam identyczny. Kolor, rocznik, model. Nie wiem tylko ile Joasia ma nakulane. ( Ja mam 18 kkm ). Jeszcze raz gratuluję pomysłodawcy, a uczestnikom życzę miłych wrażen i szczęśliwego powrotu. ( Jednak trochę żałuję, że się nie zdecydowałem na tę wyprawę :angry: ).

Opublikowano

Po telefonie do motorlandu okazało się ze DT300 moze nie odpalac z powodu zbyt małego prądu. Po podłączeniu przez przewody do Burga Przema Kymco szybciej zakrcił i zagadał. Teraz jemy obiad w Parnu około 130km od Tallina

• Klubowicze
Opublikowano

Nowiutki sprzęt i kłopoty z ładowaniem, czy może importer wsadził kiepskiej jakości, chiński akumulator, który dostał po d.... przy wysokich obrotach (wyższy Amperaż)?

Opublikowano

Pijaki jedne i tyle ;p

Dla tych, którzy siedzieli w pubie sportowym i żłopali browar zamiast iść na starówkę..

Ryga by night :jockey:

dsc_0093.jpg

PS. Informuję że po powrocie etat nadwornego elektryka w Scooterlandzie mi sie należy..

Kymco naprawione - Narzędzia mam zawsze przy sobie tj. kabel od zasilania kumputera ( 240 Volt ) i scyzoryk..

Nasza ekipa już w Tallinie :Jumpy:

Acha.. Zdjęcie z naszej nocnej przygody z aparatu Przema :robot:

police.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Pijaki jedne i tyle ;p

Znalazła się przyzwoitka !bicz !OKK

Tak jak chłopaki pisali, jesteśmy już wszyscy w Tallinie zakwaterowani w całkiem fajnym hotelu.

Mamy teraz 24h wolnego od !scooter , więc "Tak się bawi, tak się bawi, BURGMANIA!!!!" szkło i ogień :jockey::Jumpy:

Pozwólcie, że się oddalę do ................

IMG_0308(1).JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Jak już pisali jesteśmy w Talinie.Pogoda piękna-całą droge słoneczko i temp. ok. 18 st. !OKK

Pare osób pojechało zwiedzać miasto, a my udajemy się do baru !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Zazdroszczę Wam oj teraz to się będzie działo :robot::blink::Jumpy::jockey:

• Sympatycy
Opublikowano

Pare osób pojechało zwiedzać miasto, a my udajemy się do baru cheers.gif

Grześ pamiętaj ->>>> 2 sztuki + super takon :jockey:

• Administrator
Opublikowano
Pare osób pojechało zwiedzać miasto, a my udajemy się do baru

Grześ pamiętaj ->>>> 2 sztuki + super takon :jockey:

Najlepiej cały razem z głową... !w00t

Edit:

Kiedy jedni udają się uciechom podgardla inni zdobywają Talin. Fota sprzed 10 min.

20110429087.jpg

• Administrator
Opublikowano

Z powodów rodzinnych musiałem dziś wrócić z Rygi do Warszawy. Po 9 godzinach jazdy dotarłem i zastanawiałem się jak sobie umilić wieczór, oprócz butelki wina oczywiście, otwieram pocztę i czytam:

Drogi Kibicu,
Z przyjemnością zawiadamiamy, że Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ został wylosowany.

Fajnie mam.

• Klubowicze
Opublikowano
Mamy teraz 24h wolnego od !scooter , więc "Tak się bawi, tak się bawi, BURGMANIA!!!!" szkło i ogień :jockey::Jumpy:

Sądząc po ilości "popychaczy", to Colę popijacie wódką :robot: Faktycznie będzie się działo :blink:

• Sympatycy
Opublikowano

Jak napisałem, tak zrobiliśmy..............

IMG_0316.JPG

Designed by Orzech's hands... !OKK

Opublikowano

IMG_0308(1).JPG

Orzech, telewizor, laptop itp... nie dziwię się że Ci ta opona pękła ei24boze.gif

Pozdrowienia dla całej ekipy!!!.

Ps. Pilnuj Grzesia by coś nie zgubił !winkiss

Opublikowano

Super wyprawa! Żałuję, że nie mam większej maszyny, ale uzbieram. Jeszcze kilka takich fajnych relacji.

A problemy zawsze jakieś są. Za bym je nazwał przygody whist

Ps. Nie imprezujcie za mocno !piwko bo będą Wam kaski parowały na następny dzień :P

Opublikowano

Relacji ciąg dalszy..

Joasi zatrzasły się kluczyki w kuferku.. ;-(

Ale Polak potrafi..

Daliśmy radę i wślizgiem szybko włamaliśmy się do kuferka za pomocą moich jak ładnie określili to koledzy "ginekologicznych " łapek :P

Opublikowano

Orzech, Grzesiek

Gdzie jest ten bar w ktorym pijecie. Dopoki jest z Wami kontakt to dajcie adres. Podjedziemy w niedziele i Was zgarniemy.

Z technicznych spraw:

Krzytro probowal zwabic do hotelu Estonki na blyskotki ktore zaswiecil pod karoseria ale tylko muchy za nami przylecialy:) Chyba musi zmienic kolor ledow.

Ale brak powodzenia mozna tez urwana klapka wlewu paliwa tlumaczyc.

Opublikowano

Relacji ciąg dalszy..

Joasi zatrzasły się kluczyki w kuferku.. ;-(

Ale Polak potrafi..

Daliśmy radę i wślizgiem szybko włamaliśmy się do kuferka za pomocą moich jak ładnie określili to koledzy "ginekologicznych " łapek :P

Kluczyki... I znowu Alupin błysnął. Hmmm gdyby nie on, to DT300 musiałby odwiedzic serwis (nie wiadomo gdzie, bo na Łotwie nie ma) a Asia... tak naprawdę nie wiadomo co whist. To nie koniec pecha, bo ktos Krzytrowi urwał klapkę wlewu paliwa jak się zajadaliśmy w knajpie. Dziwne, bo PB95 tansze niz w Polsce. Ale za to później błysnął na mieście zielonymi ledami :)))

Jak już pisali jesteśmy w Talinie.Pogoda piękna-całą droge słoneczko i temp. ok. 18 st. !OKK

Nie parę tylko 11 :)

• Sympatycy
Opublikowano

zwabic do hotelu Estonki na blyskotki ?

Nie mogę pisać ze swojego konta,ale b,proszę nie pisać takich komentarzy.Krzytro !guns

• Sympatycy
Opublikowano

Nie fajnie się czyta o alkoholu i błyskotkach.Niech ta relacja zostanie nam w pamięci jako piękna przygoda na MAXI .

Bez komentarza to zostawiam.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Dobra..

To ja idu na.... !piwko do pokoju obok..

Należy się chwila relaksu po pełnym wrażeń dniu :P

Opublikowano

Krzytro

Ledy byly zarąbiste. Zazdrosc przez nas przemawia.

Na nastepny wyjazd powinienes dolozyc stroboskop w sandaly:)

Opublikowano

kończymy pić... pora spać:)

dzień dobry :)