T-Rex Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kurcze ale przygody na początek. Trzymam kciuki, żeby więcej takich nie było. Szerokiej !OK
rudy_56 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja już w domu, cała ekipa około 23 zjechała do ośrodka. Dzwonić do mnie dłużej i odbierać potem telefony !!! Nie wiem gdzie tą oponę będziecie zmieniać, ale wyważyć to najbliżej Suwałki.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak jak ktoś napisał, zapowiada się niezłe reality show. Uważajcie na siebie i wracajcie szczęśliwie !
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Rudy, mialem milion telefonow i juz nie wiedziaem gdzie oddzwaniac. Damy rade na miejscu w Szczuczynie. Opona juz u nas. Dzieki Kubus, jestes wielki.
Klubowicze valdi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Głowy do góry,co się źle zaczyna to się dobrze kończy !OKK
Lucjan73 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miejmy nadzieje że to złe dobrego początki. Powodzenia i tylko samych dobrych informacjii z trasy !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Będzie dobrze Miłego dnia.
dr.big Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wszystko bedzie OK, dacie rade !OKK . PS. Uwazajcie na nowa Pirellke .
upiór Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kochani szerokości !OKK i tak jak pisali poprzednicy , dbać tam o Koleżankę . P.S Właśnie rozmawiałem z Szamanem limit wszelakich nie oczekiwanych zdarzeń macie już wyczerpany tak więc raz jeszcze miłych wrażeń i szczęśliwego wyjazdu . Pozdrawia !vampire .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Najnowsze wieści... Opona znaleziona w 20 min i ekspresem dowieziona z Wawy o 1'ej w nocy do Augustowa dzięki... Kubusiowi (Szacun !OK ), który dodatkowo sam miał awarię w czasie drogi w swoim 4oo. Aktualnie kapeć został zamontowany a Orzech naklepał już na nowym laczku 50 km Za chwilę grupy łączą się w Kukle i przekraczają "bramkę"... !V Mówiąc krótko... wszystko OK' ejaśnie !OK
Sympatycy spinka Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Będzie dobrze Miłego dnia. No to historia się "kołem" obraca? Przed wyjazdem w Alpy Orzechowa majka też kapcia złapała. Nawet zdjęcie podobne !YES Powodzenia w dalszej jeździe !OKK
Arkadiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co Nawet Joasi nie odpuścili Pogrążam się w smutku i współczuje strat finansowych !placz1 no cóż ja tego nie będę komentował, Orzech, z tym doganianiem też delikatnie, by ta opona nie wyniosła Cię za drogo Wszystkim Życzę jak najmniej białych czapek Szerokości , suchego asfaltu i dużo radości z przebytych kilometrów. A miałem z Wami jechać, ech.. !sciana !sciana
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Najnowsze wieści... Opona znaleziona w 20 min i ekspresem dowieziona z Wawy o 1'ej w nocy do Augustowa dzięki... Kubusiowi (Szacun !OK ), który dodatkowo sam miał awarię w czasie drogi w swoim 4oo. Kubus, szacuneczek. !OKK A i jeszcze w przeddzień i w dzień wyjazdu, pilotował przegląd i manianę z rolkami u Corleone !OK A wracając do tematu, mam nadzieję, że to już koniec przykrych przygód. Swoją drogą, to ciekawe, że zdjęcie ze stacjonarki, na którym jest więcej niż jeden pojazd, nie jest podstawą do wystawienia mandatu, a filmik z radiowozu jest To co ? Te mobilne potrafią jednocześnie zmierzyć i zarejestrować prędkość wielu pojazdów ? pzdr
Kubus Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opnka dowieziona 500km pokonała 106;) za warszawa pekła mi linka gazu (kropelka i powertape rulez) na profesjonalnie sklejonej w 2 minuty lice gazu pokonałem 400km ;p 2
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Rzeczywiście limit nieoczekiwanych „niespodzianek” już jest wyczerpany. Patrząc optymistycznie, jeśli opona postanowiła wyłączyć się z tej wycieczki to lepiej, że w Polsce. !YES Trzymam kciuki za udaną wyprawę i życzę tylko przyjemnych chwil !OKK Kubus -szacun !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 My tu pitu, pitu a piwo stygnie. "Grupa orzecha" dotarla calo do Rygi. Krzytro i reszta jeszcze w drodze. Ide na pifko. Pozdro
Bobas Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No to limit nieszczęść pewnie wyczerpany. Trzymam kciuki za całą eskapadę. Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak już popifkujecie, to prosimy o relację z dnia dzisiejszego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No cóż... ekipa "walczy" w hotelu w Rydze !piwko Humory mają rewelacyjne, słychać ostre krzyki i poważne deklaracje . Generalnie jest OK. Niestety, miało być wszędzie Wifi a okazało się, że net jest tam towarem deficytowym... może jutro w Talinie Wybrane foty z miejsc, które ekipa dziś zaliczyła... No i fota sprzed 15 minut !TAZ
Sympatycy Arecki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że limit nieszczęść już został wyczerpany. Powodzenia w drodze i dobrze się bawcie !YES .
Macek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Powodzenia w trasie! Czekamy na dalsze relacje. Uwazajcie po drodze i dobrze sie bawcie Ysabel i Macek
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Pech naszych podróżników nie opuszcza Przed chwilą dostałem informację od Orzecha, że Kymco Downtown się spi.......ił. Rozrusznik kręci, skut nie odpala. Dobrze, że jest assistance. Są w tej chwili w Rydze i układają plan awaryjny.
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No niestety to prawda. Czekamy na jakies info od Assistance. Grupa Krzytra ruszyla w trase my myslimy co robic dalej. Jezeli Assistance zadeklaruje pomoc ruszamy dalej bez Corleone, najwyzej nas dogoni w Tallinie. Pech jak ch....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wiadomość z ost chwili: Usterka Kymco - Nieznany powód spadku napięcia w DT (kręci- nie gada). Rozwiązanie - Podany prąd z zewnątrz "podajnikiem" zrobionym z kabli komputerowych !w00t . DT zagadał...... czyli nasza ekipa JEDZIE DALEJ w PEŁNYM składzie !OKK
malina666 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wiadomość z ost chwili: Usterka Kymco - Nieznany powód spadku napięcia w DT (kręci- nie gada). Rozwiązanie - Podany prąd z zewnątrz "podajnikiem" zrobionym z kabli komputerowych !w00t . DT zagadał...... nasza ekipa JEDZIE DALEJ w PEŁNYM składzie !OKK Czuje się jak w reality Show Fajnie, że mogą kontynuować. Niech Downtown nie zawiedzie bo wszyscy patrzymy Pozdrowienia dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi