Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

No niestety Marek1 odpadł. Pozostaje nas 16 osób.

Opublikowano

No i tak naprawdę, to jutro się okaże co z maszyną krzys-68. Ale i tak jest nas dużo !scooter !scooter !scooter.

Moja 2oo stoi dziś na przeglądzie...

Opublikowano

Moja Majka przeglądnięta..

Mam nadzieję że do jutra nie dopadnie jej choroba szalonych skuterów ;)

Opublikowano
  W dniu 26.04.2011 o 09:43, Corleone7 napisał(a):

No i tak naprawdę, to jutro się okaże co z maszyną krzys-68. Ale i tak jest nas dużo !scooter !scooter !scooter.

Moja 2oo stoi dziś na przeglądzie...

Moto jest zatankowane i po przeglądzie ,boksy wyciągnięte i umyte,klamka hamulca leży już w 4oo i czeka na montaż(inna sprawa że na starej można jeździć-jest tylko krótsza o 2 cm)!winkiss więc zdąże. !OKK rysami na tłumiku się nie przejmuję !YES

Opublikowano

Ja skuta odbieram około 17 (podziękowania ponowne dla Szorstkiego w pomocy) po dużym serwisie łącznie z klockami i... cięższymi rolkami. Zobaczę dziś jak się sprawują, bo jeszcze wylatuję 100km poza Warszawę. Poza tym z pakowaniem jestem w lesie. Totalnie nic. Chyba dziś się położę spać nad ranem.

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra, ja po pierwszych przygotowaniach.

@ Burgi, co do kantoru to miałeś rację. Waluty różne, różniaste, ceny wyśmienite, Pani w okienku, hm duże DD ;) tylko ta kolejka na 10 osób !sciana

Zawiodłem się niestety na ubezpieczeniach: Signal Iduna doliczyła mi miliard % za motocykl natomiast Warta powiedziała precz !bicz Assistance od tego roku mają tylko dla swoich klientów. Idąc za ciosem poleciałem do PZU, 196 Pln bez transportu pojazdu w razie awarii, 270 Pln z transportem - kij im w oko, jadę bez.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też po wstępnych przygotowaniach.Lity,Łaty i Ojro zakupione.Przednia żarówka w Gp wymieniona bo się jędza spaliła.Wieczorkiem pakowanko i jutro !scooter !OKK

Opublikowano

Orzech.. chyba Cie nie lubiom w ubezpieczeniach ;)

Ja za NNW + Medyczne w Pzu zapłaciłem 80 cuś zł..

A i jeszcze moja szanowna małżonka jakiś grosik dostanie jak by cuś..

Z Assistance jakieś wariactwo jest.. Olałem..

Pani w ubezpieczalni mówiła mi ( po fakcie ) że można pakiet kupić z assistance..

Jak by co Orzech, sznurek mam, bedziem sie ciągnąć.. ;p

• Sympatycy
Opublikowano

Z tymi ubezpieczeniami to was oszukali albo chcieli się was pozbyć. Mój broker ubezpieczył mnie i pazdziocha za 90 zł. I tak każdy z nas 200 tys koszty leczenia i transportu w razie jakbyśmy nie mogli sami wrócić, oraz asistans na 45000 od każdego zdarzenia. A zdarzeń może być pięć. Do zobaczyska w KUKLACH. !piwko !scooter

Opublikowano

Powoli pakowanie, maszyna przeglądnięta i jutro się widzimy najpierw w Wawie o 12, a potem z resztą w Kuklach.

Szerokości!

Opublikowano

Chłopaki/dziewczyny,szerokości no i codzienna fotorelacja mile widziana w tym wątku

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 26.04.2011 o 15:24, dzialkowiec napisał(a):

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Szacunek. Tapatalk faktycznie już uruchomiony.

• Klubowicze
Opublikowano

nie wie ktoś co zapomniałam ? ;)

spakowana jestem, maleństwo umyte, jakieś ubezpieczenia mam zakupione ale przecież nie będą potrzebne :)

@Orzech co to: "pani w okienku duże DD" ?? ... ech faceci faceci :P

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już spakowany.Zajeło mi to 8 min !w00t

Do zobaczenia jutro o 16 pod C66,a wieczorem w Kuklach !OKK !piwko Szerokiej drogi

Opublikowano

Joasia.. ja wiem czego zapomniałaś ;p

8 kilo karkówki, litr miodu, duży słoik musztardy i garki oczywiście ;p

Opublikowano

Skuter zapakowany.

Skuter zatankowany.

Kierowca skutera czeka na godzinę 15.45 i jedzie pod C66.

W pakiecie wszystko z wyjątkiem Assistance, ale w tym akurat, jak widzę, nie jestem sam.

Mirek jedzie bez Plecaczka

Opublikowano

Ja dopiero się pakuję. Do tego jutro muszę się jeszcze wyrwać z pracy do serwisu żeby powrócić do starych rolek, bo zmieniłem dziś na 16g i jest kiepsko. Na wyjazd się nie nadają.

Do zobaczenia jutro na !scooter

Opublikowano

Ja się pakowałem całe... 3 minuty ;p

Ciepłe gacie zakładam na siebie, bo pod wieczór bedziem lecieć ;p

See U utro ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Życzę Wam wszystkim miłej wycieczki, słonecznej pogody i bezpiecznego powrotu. !OKK !V !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już spakowany,zatankowany no i oczywiście musiałem czegoś zapomnieć !sciana .Na szczęście mam po drodze to zajadę zabrać(ciekawe czy Orzech się domyśli czego zapomniałem ;) )

• Sympatycy
Opublikowano

Szerokiej drogi i wspaniałych przygód życzę.O nic się nie martwcie w końcu pani prezes z południa z wami jedzie !OKK !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

no to fru .... ruszam w drogę ;):) mam nadzieję, że im bardziej na wschód pogoda będzie się poprawiała bo u mnie mgła

@Paweł a ja myślałam, że to ja się nie muszę martwić a tu okazuje się, że ja jako straszak na wszystkie "fatum" hihihi

• Sympatycy
Opublikowano

Krzytro jak zapomnisz mojej torby to będę zmuszony chodzić w tych samych gaciach cały wyjazd ;)

Opublikowano

Orzech.. lepiej zabierzcie tą torbę , bo w samych gaciach wszystkie Łotyszki i Estonki odstraszysz, a i psy będą nam się skuterów czepiały ;p

Dozo o 16 ;)

Opublikowano

Szanowni Podróżni !tut !tut

szerokości, słonecznej pogody, niezapomnianych wrażeń ...

I bardzo proszę o - może nie on-line - ale bieżącą relację z podróży (fotki mile widziane).

Powodzenia !OKK