Sympatycy orzech Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No niestety Marek1 odpadł. Pozostaje nas 16 osób.
Corleone Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No i tak naprawdę, to jutro się okaże co z maszyną krzys-68. Ale i tak jest nas dużo !scooter !scooter !scooter. Moja 2oo stoi dziś na przeglądzie...
Alupin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Moja Majka przeglądnięta.. Mam nadzieję że do jutra nie dopadnie jej choroba szalonych skuterów
krzys-68 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W dniu 26.04.2011 o 09:43, Corleone7 napisał(a): No i tak naprawdę, to jutro się okaże co z maszyną krzys-68. Ale i tak jest nas dużo !scooter !scooter !scooter. Moja 2oo stoi dziś na przeglądzie... Moto jest zatankowane i po przeglądzie ,boksy wyciągnięte i umyte,klamka hamulca leży już w 4oo i czeka na montaż(inna sprawa że na starej można jeździć-jest tylko krótsza o 2 cm)!winkiss więc zdąże. !OKK rysami na tłumiku się nie przejmuję !YES
Corleone Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja skuta odbieram około 17 (podziękowania ponowne dla Szorstkiego w pomocy) po dużym serwisie łącznie z klockami i... cięższymi rolkami. Zobaczę dziś jak się sprawują, bo jeszcze wylatuję 100km poza Warszawę. Poza tym z pakowaniem jestem w lesie. Totalnie nic. Chyba dziś się położę spać nad ranem.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No dobra, ja po pierwszych przygotowaniach. @ Burgi, co do kantoru to miałeś rację. Waluty różne, różniaste, ceny wyśmienite, Pani w okienku, hm duże DD tylko ta kolejka na 10 osób !sciana Zawiodłem się niestety na ubezpieczeniach: Signal Iduna doliczyła mi miliard % za motocykl natomiast Warta powiedziała precz !bicz Assistance od tego roku mają tylko dla swoich klientów. Idąc za ciosem poleciałem do PZU, 196 Pln bez transportu pojazdu w razie awarii, 270 Pln z transportem - kij im w oko, jadę bez.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja też po wstępnych przygotowaniach.Lity,Łaty i Ojro zakupione.Przednia żarówka w Gp wymieniona bo się jędza spaliła.Wieczorkiem pakowanko i jutro !scooter !OKK
Alupin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Orzech.. chyba Cie nie lubiom w ubezpieczeniach Ja za NNW + Medyczne w Pzu zapłaciłem 80 cuś zł.. A i jeszcze moja szanowna małżonka jakiś grosik dostanie jak by cuś.. Z Assistance jakieś wariactwo jest.. Olałem.. Pani w ubezpieczalni mówiła mi ( po fakcie ) że można pakiet kupić z assistance.. Jak by co Orzech, sznurek mam, bedziem sie ciągnąć.. ;p
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Z tymi ubezpieczeniami to was oszukali albo chcieli się was pozbyć. Mój broker ubezpieczył mnie i pazdziocha za 90 zł. I tak każdy z nas 200 tys koszty leczenia i transportu w razie jakbyśmy nie mogli sami wrócić, oraz asistans na 45000 od każdego zdarzenia. A zdarzeń może być pięć. Do zobaczyska w KUKLACH. !piwko !scooter
gumis Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Powoli pakowanie, maszyna przeglądnięta i jutro się widzimy najpierw w Wawie o 12, a potem z resztą w Kuklach. Szerokości!
dzialkowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Chłopaki/dziewczyny,szerokości no i codzienna fotorelacja mile widziana w tym wątku Sent from my HTC Vision using Tapatalk
Administrator xmarcinx Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W dniu 26.04.2011 o 15:24, dzialkowiec napisał(a): Sent from my HTC Vision using Tapatalk Szacunek. Tapatalk faktycznie już uruchomiony.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nie wie ktoś co zapomniałam ? spakowana jestem, maleństwo umyte, jakieś ubezpieczenia mam zakupione ale przecież nie będą potrzebne @Orzech co to: "pani w okienku duże DD" ?? ... ech faceci faceci
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja też już spakowany.Zajeło mi to 8 min !w00t Do zobaczenia jutro o 16 pod C66,a wieczorem w Kuklach !OKK !piwko Szerokiej drogi
Alupin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Joasia.. ja wiem czego zapomniałaś ;p 8 kilo karkówki, litr miodu, duży słoik musztardy i garki oczywiście ;p
Przemo_ST Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Skuter zapakowany. Skuter zatankowany. Kierowca skutera czeka na godzinę 15.45 i jedzie pod C66. W pakiecie wszystko z wyjątkiem Assistance, ale w tym akurat, jak widzę, nie jestem sam. Mirek jedzie bez Plecaczka
Corleone Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja dopiero się pakuję. Do tego jutro muszę się jeszcze wyrwać z pracy do serwisu żeby powrócić do starych rolek, bo zmieniłem dziś na 16g i jest kiepsko. Na wyjazd się nie nadają. Do zobaczenia jutro na !scooter
Alupin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja się pakowałem całe... 3 minuty ;p Ciepłe gacie zakładam na siebie, bo pod wieczór bedziem lecieć ;p See U utro
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Życzę Wam wszystkim miłej wycieczki, słonecznej pogody i bezpiecznego powrotu. !OKK !V !OK
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja już spakowany,zatankowany no i oczywiście musiałem czegoś zapomnieć !sciana .Na szczęście mam po drodze to zajadę zabrać(ciekawe czy Orzech się domyśli czego zapomniałem )
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Szerokiej drogi i wspaniałych przygód życzę.O nic się nie martwcie w końcu pani prezes z południa z wami jedzie !OKK !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no to fru .... ruszam w drogę mam nadzieję, że im bardziej na wschód pogoda będzie się poprawiała bo u mnie mgła @Paweł a ja myślałam, że to ja się nie muszę martwić a tu okazuje się, że ja jako straszak na wszystkie "fatum" hihihi
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Krzytro jak zapomnisz mojej torby to będę zmuszony chodzić w tych samych gaciach cały wyjazd
Alupin Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Orzech.. lepiej zabierzcie tą torbę , bo w samych gaciach wszystkie Łotyszki i Estonki odstraszysz, a i psy będą nam się skuterów czepiały ;p Dozo o 16
magart Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Szanowni Podróżni !tut !tut szerokości, słonecznej pogody, niezapomnianych wrażeń ... I bardzo proszę o - może nie on-line - ale bieżącą relację z podróży (fotki mile widziane). Powodzenia !OKK
Rekomendowane odpowiedzi