rudy_56 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 W Kuklach was nawiedzę. Jak ktoś dojedzie szybciej, zapraszam do mnie do Suwałk
Alupin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale jaja.. Ja dopiero sie doczytałem że wyjeżdżamy we środę, byłem przekonany że w czwartek.. ! Ale cyrk.. ;p
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2011 apteczkę mam, zestaw do łatania dziury mam, do pompowania koła nic nie mam, olej mam, ubezpieczenie AC OC NW + AC na zagranicę dodatkowe mam w PZU no i dobry humor i optymizm też mam i to nawet w dużej ilości
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przemo, nic nie jest zbędne. Ja zabieram zestaw naprawczy do opon razem z nabojami, dodatkowo będę miał apteczkę. W Kuklach dzielimy się na 2 grupy, postaramy się tak dobrać aby w każdej grupie było wszystko co potrzeba.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja biore apteczke i szprej do opon,chociaż przy większej dziurce efekty są marne !NOT
marcin62 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 to co ja mam zabrać, hehe? !holiday
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 to co ja mam zabrać, hehe? !holiday Na początek możesz powiedzieć z którą grupą jedziesz do Kukle.
marcin62 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Na początek możesz powiedzieć z którą grupą jedziesz do Kukle. heja, pisałem, że mam wolne i że prawdopodobnie o 12 tej. Ale nie ma podane gdzie co i jak. W każdym razie myślę że z "mini" grupą o 12tej także proszę mnie tam ulokować. Środę mam przeznaczoną na Nasz wyjazd i się dostosuję. I co mam zabrać Humor będzie, twarda dupa też (jak to Orzech pisał) gacie doszły bo jednak jeans nie wchodzi w gre choć pogoda ma być ok, ale kto wie..przygoda. ps. szybko reaguje na posty organizator. Ja w sumie też wiele się nie zastanawiałem. Pozdro OK
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 heja, pisałem, że mam wolne i że prawdopodobnie o 12 tej. Ale nie ma podane gdzie co i jak. W każdym razie myślę że z "mini" grupą o 12tej także proszę mnie tam ulokować. (...) Cafe66 - 12:00, środa. Jeżeli coś będzie się zmieniać będzie podana informacja w tym wątku.
gumis Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cafe66 - 12:00, środa. Na tą godzinę się melduję. do zobaczenia niebawem.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No dobra, wreszcie zabrałem się za trasy. Są to trasy poglądowe bez dokładnych punktów startu i mety. Nie będę wbijał ulic hoteli tylko miasto docelowe. Chodzi mi głównie o uzyskanie poglądu przebiegów i zarys trasy. 1. Warszawa - Kukle (283km) 2. Kukle - Ryga via Góra Krzyży (440km) 3. Ryga - Tallin via Parnu (310km) 4. Tallin - Daugavpils via Tartu (541km) 5. Daugavpils - Warszawa via Wilno (642km)
Alupin Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Qrczaki.. Mało czasu na Wilno.. Potem 6 lub 7 godzin do Wawy.. Nie obejrzymy wogóle Wilna.. :-(
marcin62 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 co do Wilna i okolic to pewnie się dogadamy już w trasie, gdyż jest parę osób co mają chęć Wilno zerknąć (jak ja) i zrobić gdzieś nocleg np. ponownie w Kukle.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No dobra, wreszcie zabrałem się za trasy. Są to trasy poglądowe bez dokładnych punktów startu i mety. Nie będę wbijał ulic hoteli tylko miasto docelowe. Chodzi mi głównie o uzyskanie poglądu przebiegów i zarys trasy. 2. Kukle - Ryga via Góra Krzyży 3. Ryga - Tallin via Parnu 4. Tallin - Daugavpils via Tartu o kurcze Orzechu jak tak będziesz spełniał moje marzenia/życzenia to ja się przyzywczaję jeszcze trasy !OKK ... na Wilno trzeba zarezerwować minimum 2 dni tak więc ja nasz wypad traktuję czystko rozpoznawczo na przyszłą ewentualną wycieczkę
krzys-68 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się dostosuję do większości.Jak dodatkowy nocleg to... !winkiss Jak na razie lekko z górki i pod górkę jednocześnie.dzisiaj "parkingowo"jak gówniarz !placz1 !sciana polozylem Bandita !sciana . Na szczęscie tylko klamka hamulca do wymiany a tą ASO ma na stanie więc we wtorek "remoncik" i w środę 12-13 się odpalam. Oby "za bramę",potem już nie wracam do "fabryki"
Marek1 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Koledzy dogadalem sie z Pazdziochem jade z nim i Zdunem do Kukli
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Orzeszku mamy łódzki tercet. Spotykamy się w Kuklach !piwko
Marek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam dalej problem. Najpierw zamrugala kontrolka F1, potem bylo dobrze, a dzis zadnych objawow zycia. Stoi sobie teraz na lawecie gotowy do serwisu. Jak naprawia to dobrze, a jak nie to mowi sie trudno.
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Obawiam się, że nikt Ci tego w 2 dni nie postawi do pionu. Czekam na info. we wtorek lub w środę.
Alupin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 NIO moi mili.. Jeszcze jeden dzień do godziny zero Mam nadzieję że wszystkie sprzęty sprawne a ich użytkownicy z twardymi zadkami pojawią się na starcie a i na metę dojadą bez przygód..
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jeżeli ktoś z Wawy szuka Łotewskich Łatów, zlokalizowałem kantor który je posiada. Hala główna Dw. Zachodni,jutro czynne od 8:00.
krzys-68 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Łotwa nie koniec świata,bankomaty też mają !winkiss
Corleone Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja się zdaję na bankomaty na miejscu. Pogoda zapowiada się obiecująco: http://www.pogodynka.pl/europa/tallin
Alupin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Widziałem w Lecelerc w Al.Jerozolimskich w kantorze że mają tyz .. Ja kupiłem trochu Jełro i biere kartty.. w końcu Europa i w Euro tyż przyjmą ;p
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jeżeli ktoś z Wawy szuka Łotewskich Łatów, zlokalizowałem kantor który je posiada. Hala główna Dw. Zachodni,jutro czynne od 8:00. Mała sugestia... jeśli ktoś będzie miał bliżej to kantor Galeria Mokotów... mają tam chyba wszystkie możliwe waluty świata Co także ciekawe- skupują i sprzedają, jako chyba jedyni w Wawie, bilon każdej możliwej waluty.
Rekomendowane odpowiedzi