Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Kuklach was nawiedzę.

Jak ktoś dojedzie szybciej, zapraszam do mnie do Suwałk ;)

Opublikowano

Ale jaja..

Ja dopiero sie doczytałem że wyjeżdżamy we środę, byłem przekonany że w czwartek.. !

Ale cyrk.. ;p

• Klubowicze
Opublikowano

apteczkę mam, zestaw do łatania dziury mam, do pompowania koła nic nie mam, olej mam, ubezpieczenie AC OC NW + AC na zagranicę dodatkowe mam w PZU no i dobry humor i optymizm też mam i to nawet w dużej ilości ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Przemo, nic nie jest zbędne. Ja zabieram zestaw naprawczy do opon razem z nabojami, dodatkowo będę miał apteczkę.

W Kuklach dzielimy się na 2 grupy, postaramy się tak dobrać aby w każdej grupie było wszystko co potrzeba.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja biore apteczke i szprej do opon,chociaż przy większej dziurce efekty są marne !NOT

IMG_2318.JPG

Opublikowano

to co ja mam zabrać, hehe? !holiday

• Sympatycy
Opublikowano

to co ja mam zabrać, hehe? !holiday

Na początek możesz powiedzieć z którą grupą jedziesz do Kukle.

Opublikowano

Na początek możesz powiedzieć z którą grupą jedziesz do Kukle.

heja, pisałem, że mam wolne i że prawdopodobnie o 12 tej. Ale nie ma podane gdzie co i jak. W każdym razie myślę że z "mini" grupą o 12tej także proszę mnie tam ulokować. Środę mam przeznaczoną na Nasz wyjazd i się dostosuję.

I co mam zabrać whist Humor będzie, twarda dupa też (jak to Orzech pisał) gacie doszły bo jednak jeans nie wchodzi w gre choć pogoda ma być ok, ale kto wie..przygoda.

ps. szybko reaguje na posty organizator. Ja w sumie też wiele się nie zastanawiałem. Pozdro

OK

• Sympatycy
Opublikowano

heja, pisałem, że mam wolne i że prawdopodobnie o 12 tej. Ale nie ma podane gdzie co i jak. W każdym razie myślę że z "mini" grupą o 12tej także proszę mnie tam ulokować. (...)

Cafe66 - 12:00, środa. Jeżeli coś będzie się zmieniać będzie podana informacja w tym wątku.

Opublikowano

Cafe66 - 12:00, środa.

Na tą godzinę się melduję.

do zobaczenia niebawem.

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra, wreszcie zabrałem się za trasy. Są to trasy poglądowe bez dokładnych punktów startu i mety. Nie będę wbijał ulic hoteli tylko miasto docelowe. Chodzi mi głównie o uzyskanie poglądu przebiegów i zarys trasy.

1. Warszawa - Kukle (283km)

2. Kukle - Ryga via Góra Krzyży (440km)

3. Ryga - Tallin via Parnu (310km)

4. Tallin - Daugavpils via Tartu (541km)

5. Daugavpils - Warszawa via Wilno (642km)

Opublikowano

Qrczaki..

Mało czasu na Wilno..

Potem 6 lub 7 godzin do Wawy..

Nie obejrzymy wogóle Wilna.. :-(

Opublikowano

co do Wilna i okolic to pewnie się dogadamy już w trasie, gdyż jest parę osób co mają chęć Wilno zerknąć (jak ja) i zrobić gdzieś nocleg np. ponownie w Kukle.

• Klubowicze
Opublikowano

No dobra, wreszcie zabrałem się za trasy. Są to trasy poglądowe bez dokładnych punktów startu i mety. Nie będę wbijał ulic hoteli tylko miasto docelowe. Chodzi mi głównie o uzyskanie poglądu przebiegów i zarys trasy.

2. Kukle - Ryga via Góra Krzyży

3. Ryga - Tallin via Parnu

4. Tallin - Daugavpils via Tartu

o kurcze Orzechu jak tak będziesz spełniał moje marzenia/życzenia to ja się przyzywczaję jeszcze :)

trasy !OKK ... na Wilno trzeba zarezerwować minimum 2 dni tak więc ja nasz wypad traktuję czystko rozpoznawczo na przyszłą ewentualną wycieczkę

Opublikowano

Ja się dostosuję do większości.Jak dodatkowy nocleg to... !winkiss

Jak na razie lekko z górki i pod górkę jednocześnie.dzisiaj "parkingowo"jak gówniarz !placz1 !sciana polozylem Bandita !sciana .

Na szczęscie tylko klamka hamulca do wymiany a tą ASO ma na stanie więc we wtorek "remoncik" i w środę 12-13 się odpalam.

Oby "za bramę",potem już nie wracam do "fabryki" :)

Opublikowano

Koledzy dogadalem sie z Pazdziochem jade z nim i Zdunem do Kukli

• Klubowicze
Opublikowano

Orzeszku mamy łódzki tercet. Spotykamy się w Kuklach !piwko

Opublikowano

Mam dalej problem. Najpierw zamrugala kontrolka F1, potem bylo dobrze, a dzis zadnych objawow zycia. Stoi sobie teraz na lawecie gotowy do serwisu. Jak naprawia to dobrze, a jak nie to mowi sie trudno.

• Sympatycy
Opublikowano

Obawiam się, że nikt Ci tego w 2 dni nie postawi do pionu. Czekam na info. we wtorek lub w środę.

Opublikowano

NIO moi mili..

Jeszcze jeden dzień do godziny zero :P

Mam nadzieję że wszystkie sprzęty sprawne a ich użytkownicy z twardymi zadkami pojawią się na starcie a i na metę dojadą bez przygód..

• Sympatycy
Opublikowano

Jeżeli ktoś z Wawy szuka Łotewskich Łatów, zlokalizowałem kantor który je posiada.

Hala główna Dw. Zachodni,jutro czynne od 8:00.

Opublikowano

Łotwa nie koniec świata,bankomaty też mają !winkiss

Opublikowano

Widziałem w Lecelerc w Al.Jerozolimskich w kantorze że mają tyz ..

Ja kupiłem trochu Jełro i biere kartty.. w końcu Europa i w Euro tyż przyjmą ;p

• Administrator
Opublikowano

Jeżeli ktoś z Wawy szuka Łotewskich Łatów, zlokalizowałem kantor który je posiada.

Hala główna Dw. Zachodni,jutro czynne od 8:00.

Mała sugestia... jeśli ktoś będzie miał bliżej to kantor Galeria Mokotów... mają tam chyba wszystkie możliwe waluty świata :lol:

Co także ciekawe- skupują i sprzedają, jako chyba jedyni w Wawie, bilon każdej możliwej waluty.