Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no nie !! w deszczu nie gotuję !!! po chwili namysłu - jak świeci słońce też nie gotuję :lol:
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ponieważ dochodzą mnie słuchy o różnych porach wyjazdu uczestników proszę o informację kto jak chce jechać. Ja planuję jechać około 16 z Cafe66, Krzytro o 12 (roboczo wpiszę również C66). Może być na PM lub w tym wątku. Jeżeli ktoś jedzie solo do KUKLE to też proszę o info. Listy będą w pierwszym poście.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja ze Zdunem 13M planujemy wyjechać z Lodzi około 12-13.Jak ustalimy trasę to napiszę w tym poście.
Corleone Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja tak jak mówiłem wyjadę z Powiśla o 16, więc zaczekam na Statoil przy trasie torunskiej.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 tak jak pisałam ruszam z Rybnika ok. 8.00 , po drodze kawy i inne takie , na 16.00 będę przy C66, jakby coś się miało zmienić dam znać Orzechu
Administrator xmarcinx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja pracuję do godziny 16 (ewentualnie wyjdę o 15) - po godzinie od wyjścia ruszam z Bielan. Nastawiam się na jazdę singlem, ale może uda się kogoś spotkać.
Przemo_ST Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja też pracuję do 16.00 Jest szansa na wyjście około 15.00 ale samemu mi się nie chce jechać, więc podjadę do C66
krzys-68 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dojadę solo bo mi W-wa nie po drodze !winkiss ,Jak będe wyjeżdzał to sie odezwe na fon. Moto po przeglądzie,zasilanie do navi dokupione więc jestem gotowy do drogi !scooter
gumis Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja pewnie pojadę z Krzytro ok 12 z Wawy, więc start o 8 rano spod domu.
Alupin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A którą trasą jedziemy ( w sensie na Białystok, Łomżę itd, czy jakoś inaczej ? ) Ja pod C66 o 16 jestem. Może gdzieś ustalimy pukt zbiorczy za Warszawą ( przerwa na siku, kawę , obiad itd. i sie potem poleci razem )..
Przemo_ST Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Chciałem zaanonsować jeszcze jedną osobę. Kolega Mirek z Hajnówki będzie śmigał z Plecaczkiem (a właściwie dwoma biorąc pod uwagę tzw stan błogosławiony jego małożonki). Spotykają się z nami w Kuklach
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Alupin - Ostrów, Łomża, Szczuczyn, Augustów, Kukle Z Warszawy ruszamy zatankowani, wysikani etc, etc. Gdzieś koło Łomży możemy coś wciągnąć i śmigamy dalej. Nie ma co robić punktu zbornego zaraz po wystartowaniu z Warszawy. Przemo - kombinuj teraz jak przemycić kobitę w ciąży do hotelu
Sympatycy zdun13m Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 JA z Pażdziochem i chyba ktoś jeszcze z Kalisza startujemy o 13.00 !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ... i chyba ktoś jeszcze z Kalisza startujemy o 13.00 !scooter A można wiedzieć kto to taki???
Przemo_ST Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Może Zdun miał na myśli mnie ???? Urodziłem się tam i mieszkałem przez długi czas a nadal mieszka rodzina No ale ja jadę z Wawki. Czy zatem jakiś inny obywatel z najstarszego miasta w Polsce, o którym wspomina już Ptolemeusz będzie śmigał z nami?
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ktoś podobno dzwonił do Pazdziocha i anonsował sie na wspólne !scooter Jeżeli to jakiś tajnos agentos to proszę dać znać bo kurczą nam się miejsca w hotelach.
Corleone Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wykupuję ubezpieczenie w Allianz OC i NNW osobowe. Koszt 30zl za 5 dni (pobyt za granicą). Jeżeli ktoś jest chętny, to piszcie dane osobowe na priva. Imię i Nazwisko, adres, nr dowodu, imię i nazwisko osoby uposażonej (oby się nie przydało). Po ubezpieczenie jadę jutro po południu, więc czekam na info jutro do 16. Ja już zaczynam czuć ten wyjazd . Za tydzień o tej godz. będziemy w Kuklach !TAZ
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie z Kalisza tylko z Wielunia i to prawdopodobnie Marek1
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Marek ma dojechać do Wawy na 16.
Alupin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja kupiłem NNW i medyczne w PZU za 84 zeta.. Musze jesszcze ogarnąć assistance..
Przemo_ST Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Orzechu Może uznasz to za zbędne, ale ja jednak jestem zdania, że mały niezbędnik może się nam przydać. Pierwsze lepsze rzeczy jakie przychodzą mi do głowy: - coś do zwulkanizowania opony - podręczny kompresor (akurat mam taki o wymiarach 20x20x5, więc mogę zabrać) - trochę środków aptecznych - jakieś podstawowe klucze (poza zestawem fabrycznym) - olej Może nie ma sensu żeby każdy woził ze sobą własny pakiet. Jak podzielimy na skutery to się to upchnie. Co sądzisz?
Corleone Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To biorę apteczkę. Mam taka motocyklową tzn. zamówiłem ale jeszcze nie doszła
krzys-68 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 apteczkę mam i woże zawsze.Standartowe klucze także.Resztę załatwia assistance i mam nadzieję ze nie będziemy z tego korzystać.
Alupin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja zanabyłem drogą kupna sznurek, coby Orzecha ciągać jak mu się padlina rozsypie ;p A nie bede dawcą cześci bo moja Majeczka świeżusieńka ;p Klucze, śrubowkręty biorę ze sobą.. Kupię jakiś patent do zwulkanizowania opony jutro może. Kupiłem na zapas żarówki ( u mnie H4, jak by co to sie podziele Jak kto chętny to zostało mi kapkę samoprzylepnej taśmy odblaskowej, ponieważ oklejałem kuferek, coby mnie z nienacka w zadek siaki TIR nie podjechał. ( jak kto chce, wołać głośno to siem podzielem.. )!!! Musze wykupić assistance na moto, gdzie wykupiliście? W dziuple jeża.. zapomniałem gniazdka na 12V zamontować..!
krzys-68 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Assistance ma w Aliance-przy full pakiecie.Osobno to chyba PZM wychodzi najtaniej
Rekomendowane odpowiedzi