malina666 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak bede mógł to was o 16 pod c66 pożegnam Bardzo chciałbym wziąc udział w takim wypadzie może za rok jak zmienię na 400cc.
Corleone Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja już powróciłem do rolek 14g. O 15 wychodzę z pracy jadę do domu po graty i wyruszam. Jak zdążę, to pod R66 jak nie, to będę czekał przy trasie AK na wylocie z W-wy. Do zobaczenia
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Corleone,wsadzasz te rolki,wyjmujesz.Mam propozycje-wogóle ich nie zakładaj będziesz miał problem z głowy Melduje się o 16 pod C66 !OK
rudy_56 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 O której będziecie w Augustowie to może tam was przechwycę ??
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Rudy, będziemy pewnie w Augustowie około 19-20.
malina666 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Krzytro ruszył. ok 11:30 na obozowej zamieniliśmy parę zdań. Mówił ze pod C66 go nie zastanę
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No i po spocie o 12. Byłem, życzyłem kolegom szczęśliwej podróży i szerokości, Krzytro w turystycznych sandałach - bezcenne !w00t pzdr
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bawcie się dobrze i niech wam pogoda sprzyja! PS. A co Orzech robił na Ursynowie o 15?
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Godzina 12, przy C66 zjawiają się pierwsi podróżnicy. ZBLIŻENIE.... Gacie Orzecha Następna tura, godz. 16, C66 Pani Prezes przyjechała. Orzech się pyta......., jaka prędkość przelotowa Asi odpowiada. Jak usłyszał 150, szczęka mu opadła i wrócił do Fistaszka. Z wrażenia musiał colę łyknąć Fotka grupowa i w drogę.... No i pojechali..... Szerokości Wam życzę i dbajcie mi tam o Joasię. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak jak wspomniał Worlan... pożegnaliśmy przed chwilą ekipę wyjazdową na rogatkach Stolicy (dokładnie na ekspresówce 10 km za Radzyminem). Joasia dostała "wałówkę Klubową" a pozostali wytyczne podróżne Raz jeszcze: szerokości, i radości... wracajcie szczęśliwie spowrotem do kraju z bagażem pozytywnych wspomnień !tut No i pamiętaj Peanut... dwie foty na dzień to absolutne minimum !V Ps. Chciałem zapodać foty ale widzę, że mam duble z Worlanem
Bafka Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ................i dbajcie mi tam o Joasię. I tej wersji niech się chłopcy trzymają bo jak jej chociaż jeden włos z głowy spadnie to !bicz
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No i pierwsza przygoda. Orzechowi rozpadła się opona w Majesty. Pilnie potrzebna opona 150/70 R13 Jest już opona, jutro transport z Wawy do Augustowa. W tej chwili pakują orzechową ch...nię na busa, coś sie nie chce zmiescić
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2011 sprawdzam wlasnie stany magazynowe IC ale nie wyglada to zbyt ciekawie. Narazie wariant awaryjny w trakcie opracowania.
Marynarz Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Od majesty 250 raczej nie przypisują akurat mam... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dobra, temat ogarniety w trybie CITO! Nowiuska opona jeszcze dzis w nocy dotrze do Orzecha do Augustowa Pomoc kolegow- bezcenna!
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kiblujemy z Fistaszkiem w Szczutowie. Kubus wiezie nowke laczka z Wawy. 7 rano serwis i miejmy nadzieje ze dogonimy ekipe na Litwie. Wysano z dupnego SE x10.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co Nawet Joasi nie odpuścili
Sympatycy Baltona Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Oj chyba to będzie szkoła przetrwania oby nie ostał się jeden(a) POWODZENIA
Mareczek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co Nawet Joasi nie odpuścili Tak się zastanawiam kogo z tej Grupy można będzie nazwać Szczęściarzem a kogo Pechowcem jeszcze nie dojechali do granicy a już się dzieje. !pomidor !scooter !scooter !scooter
Sympatycy Baltona Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To jest reality show !OK
Gość radiolog Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co Nawet Joasi nie odpuścili hmmm, całej grupie wlepili kary? To jakiś przekręt, złośliwe miśki
Klubowicze Jordan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no to raczej nie złośliwe miśki ale za łamanie przepisów ukarali ich przepisowo co nie znaczy że mogli zaoszczędzić chociaż Kobiete jako rodzynka chyba że była prowodyrką tej prędkosci:D ale widzę że stać każdego skoro tak jadą. tylko gdzie sie spieszyć tak p.s. aha - zapytam kto to mi podprowadził skuter na ten wyjazd? a poważnie można wiedzieć co to za kolega zasówa na wiśniowym AN650 bo z tego co ja wiem jak kupowałem swojego to do polskich salonów trafiły tylko dwie sztuki w tym kolorze na wszystkie pozostałe kolory w tym roczniku (2007). W innych rocznikach już tego koloru nie było. czy się mylę?
Gość radiolog Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no to raczej nie złośliwe miśki ale za łamanie przepisów ukarali ich przepisowo co nie znaczy że mogli zaoszczędzić chociaż Kobiete jako rodzynka chyba że była prowodyrką tej prędkosci:D ale widzę że stać każdego skoro tak jadą. tylko gdzie sie spieszyć tak No ja rozumiem, że nagrywają dwóch ostatnich w grupie i im wlepiają mandat, ale co to ma do jadacych z przodu !sciana To tak jakby na radar łapali od razu tuzin, a w 99 przypadkach na 100 to jest ten pierwszy.
Rekomendowane odpowiedzi