Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Litwa, Łotwa, Estonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bede mógł to was o 16 pod c66 pożegnam :) Bardzo chciałbym wziąc udział w takim wypadzie może za rok jak zmienię na 400cc.

Opublikowano

spakowany,wyjazd koło 13 :)

Opublikowano

Ja już powróciłem do rolek 14g. O 15 wychodzę z pracy jadę do domu po graty i wyruszam. Jak zdążę, to pod R66 jak nie, to będę czekał przy trasie AK na wylocie z W-wy.

Do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

Corleone,wsadzasz te rolki,wyjmujesz.Mam propozycje-wogóle ich nie zakładaj :) będziesz miał problem z głowy B)

Melduje się o 16 pod C66 !OK

Opublikowano

O której będziecie w Augustowie to może tam was przechwycę ??

• Sympatycy
Opublikowano

Rudy, będziemy pewnie w Augustowie około 19-20.

Opublikowano

Krzytro ruszył. ok 11:30 na obozowej zamieniliśmy parę zdań. Mówił ze pod C66 go nie zastanę :)

• Sympatycy
Opublikowano

No i po spocie o 12. Byłem, życzyłem kolegom szczęśliwej podróży i szerokości,

Krzytro w turystycznych sandałach - bezcenne !w00t

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Bawcie się dobrze i niech wam pogoda sprzyja!

PS. A co Orzech robił na Ursynowie o 15? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Godzina 12, przy C66 zjawiają się pierwsi podróżnicy.

IMG_1012.JPG

ZBLIŻENIE....

IMG_1014.JPG

Gacie Orzecha

IMG_1015.JPG

IMG_1016.JPG

Następna tura, godz. 16, C66

IMG_1017.JPG

IMG_1019.JPG

Pani Prezes :) przyjechała.

IMG_1020.JPG

IMG_1021.JPG

Orzech się pyta......., jaka prędkość przelotowa Asi odpowiada. Jak usłyszał 150, szczęka mu opadła i wrócił do Fistaszka.

IMG_1022.JPG

Z wrażenia musiał colę łyknąć

IMG_1025.JPG

IMG_1023.JPG

IMG_1024.JPG

IMG_1026.JPG

Fotka grupowa i w drogę....

IMG_1027.JPG

No i pojechali.....

IMG_1031.JPG

Szerokości Wam życzę i dbajcie mi tam o Joasię.

• Administrator
Opublikowano

Tak jak wspomniał Worlan... pożegnaliśmy przed chwilą ekipę wyjazdową na rogatkach Stolicy (dokładnie na ekspresówce 10 km za Radzyminem). Joasia dostała "wałówkę Klubową" a pozostali wytyczne podróżne :)

Raz jeszcze: szerokości, i radości... wracajcie szczęśliwie spowrotem do kraju z bagażem pozytywnych wspomnień !tut

No i pamiętaj Peanut... dwie foty na dzień to absolutne minimum !V

Ps. Chciałem zapodać foty ale widzę, że mam duble z Worlanem :(;)

Opublikowano

................i dbajcie mi tam o Joasię.

I tej wersji niech się chłopcy trzymają :) bo jak jej chociaż jeden włos z głowy spadnie to !bicz

• Sympatycy
Opublikowano

No i pierwsza przygoda.

Orzechowi rozpadła się opona w Majesty.

Pilnie potrzebna opona 150/70 R13

Jest już opona, jutro transport z Wawy do Augustowa. W tej chwili pakują orzechową ch...nię na busa, coś sie nie chce zmiescić :)

• Administrator
Opublikowano

sprawdzam wlasnie stany magazynowe IC ale nie wyglada to zbyt ciekawie. Narazie wariant awaryjny w trakcie opracowania.

Opublikowano

Od majesty 250 raczej nie przypisują :) akurat mam...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Administrator
Opublikowano

dobra, temat ogarniety w trybie CITO! Nowiuska opona jeszcze dzis w nocy dotrze do Orzecha do Augustowa :) Pomoc kolegow- bezcenna! ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Kiblujemy z Fistaszkiem w Szczutowie. Kubus wiezie nowke laczka z Wawy. 7 rano serwis i miejmy nadzieje ze dogonimy ekipe na Litwie.

Wysano z dupnego SE x10.

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co wallbash.gifcrybaby.gif

Nawet Joasi nie odpuścili wallbash.gif

Opublikowano

wesoło się zaczyna :rolleyes:

powodzenia

• Sympatycy
Opublikowano

Oj chyba to będzie szkoła przetrwania oby nie ostał się jeden(a) POWODZENIA

Opublikowano

Orzech z Fistaszkiem wypoczywa w hotelu, a reszta grupy namierzona została przez nieoznakowaną Skodę Superb i każdy ..........wiecie co wallbash.gifcrybaby.gif

Tak się zastanawiam kogo z tej Grupy można będzie nazwać Szczęściarzem a kogo Pechowcem jeszcze nie dojechali do granicy a już się dzieje. !pomidor !scooter :rolleyes: !scooter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

To jest reality show !OK

Opublikowano

hmmm, całej grupie wlepili kary? To jakiś przekręt, złośliwe miśki

• Klubowicze
Opublikowano

no to raczej nie złośliwe miśki ale za łamanie przepisów ukarali ich przepisowo co nie znaczy że mogli zaoszczędzić chociaż Kobiete jako rodzynka chyba że była prowodyrką tej prędkosci:D

ale widzę że stać każdego skoro tak jadą. scooter.gif tylko gdzie sie spieszyć tak :)

p.s.

aha - zapytam kto to mi podprowadził skuter na ten wyjazd? :rolleyes: a poważnie można wiedzieć co to za kolega zasówa na wiśniowym

AN650 bo z tego co ja wiem jak kupowałem swojego to do polskich salonów trafiły tylko dwie sztuki w tym kolorze na wszystkie pozostałe kolory w tym roczniku (2007). W innych rocznikach już tego koloru nie było. czy się mylę?

Opublikowano

no to raczej nie złośliwe miśki ale za łamanie przepisów ukarali ich przepisowo co nie znaczy że mogli zaoszczędzić chociaż Kobiete jako rodzynka chyba że była prowodyrką tej prędkosci:D

ale widzę że stać każdego skoro tak jadą. scooter.gif tylko gdzie sie spieszyć tak :rolleyes:

No ja rozumiem, że nagrywają dwóch ostatnich w grupie i im wlepiają mandat, ale co to ma do jadacych z przodu !sciana

To tak jakby na radar łapali od razu tuzin, a w 99 przypadkach na 100 to jest ten pierwszy.