Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Rozpoczynamy wrześniowy konkurs na skuterowe "ciacho" Najpikniejsze zdjęciucho zostanie wybrane do kalendarza skuterowego Kandydatury zgłaszamy do końca miesiąca, po tym terminie w osobnym wątku odbędzie się głosowanie które zakończymy po 10 dniach. Zatem rozpoczynami nową świecką tradycję, zgłaszajcie swoje foty, regulamin i o co w tym wszystkim chodzi znajdziecie w tym temacie KLIK (naduś) 1. Na kazdy miesiac powstaja 2 tematy: * skuter [miesiac] [rok] - kandydatury * skuter [miesiac] [rok] - glosowanie (ankieta) 2. W nagrode za wygrana, laureat poprzedniego miesiaca zaklada watki: do 5-ego nastepnego miesiaca watek na kadydatury oraz do 15-ego - watek na glsowanie. 3. Termin glosowania do ostatniego danego miesiaca 4. Do konkrusu zglosic mozna swojego skuterka lub zrobic psikusa koledze/kolezance 5. Do konkursu zglaszamy max. 3 fotki 6. Mozna uczestniczyc w konkursie wiele razy, jednakze fotki w danym miesiacu nie moga sie powtarzac w innych miesiacach 7. Wszelkie kasztany beda wycinane bez uprzedzenia Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 To ja zgłosze swoje propozycje !sciana Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 To i ja się przyłączę do zabawy. Co prawda już nie moja maszyna, ale fotografia moja !sciana WIĘKSZA ROZDZIELCZOŚĆ Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Września 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A może być takie No dobra,żartuje Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 tak, to też maxi Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Września 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Z serii były sobie żółtki trzy: Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Proszę was !!!!! Głosujmy i proponujmy, jakieś ciekawe zdjęcia, a już na pewno nie zdjęcia swoich skuterów to nie wypada Proponuję aby któryś z adminów, wybierał ze zdjęć naszych skuterów jedno. dwa ciekawe zdjęcia w tygodniu pod głosowanie, i tak do dwunastu zdjęć Potem tylko wystarczy sklecić z tego kalendarz i ogłosić listę chętnych, jak już będzie lista zamknięta, realizujemy zamówienie, i gotowe. Co wy na to?? Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 To i ja wrzuce fotke do konkursu, Gibraltar i jego rdzenni mieszkańcy Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gdyby wam brakowało AN650 w wersji osiołka roboczego to się polecam Mam jeszcze kilka Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Proszę was !!!!!Głosujmy i proponujmy, jakieś ciekawe zdjęcia, a już na pewno nie zdjęcia swoich skuterów !bicz to nie wypada Proponuję aby któryś z adminów, wybierał ze zdjęć naszych skuterów jedno. dwa ciekawe zdjęcia w tygodniu pod głosowanie, i tak do dwunastu zdjęć Potem tylko wystarczy sklecić z tego kalendarz i ogłosić listę chętnych, jak już będzie lista zamknięta, realizujemy zamówienie, i gotowe. Co wy na to?? Pozdrawiam Marek Prosty regulamin został opublikowany pod tym linkiem KLIK nie komplikujmy zabawy, to tylko zabawa. Ja nie posiadam zdjec nie swoich skuterow. Prosze nie dopisywac wiecej postow w tym temacie chyba ze zglaszamy zdjecie do konkursu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ponieważ posiadam kilka zdjęć nie swoich skuterów , to coś wrzucę Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 He he, Gumisiek skutery lubią wypić, ale żeby z flaszką na kalendarz..... Odnośnik do komentarza
Gość Halski Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Czarna Włoszka... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To ja też zamieszczę pochodzenia włoskiego który wyemigrował do Polski żeby zamieszkać w moim garażu Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mam i ja Odnośnik do komentarza
Gość bogdi Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 to i ja Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Na poczatek Gilera : Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To ja tak trochę z innej perspektywy Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Września 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 To i ja dodam od siebie: Moje okolice pzdr Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 I ja, i ja ..... http://lh3.ggpht.com/_Yg4Uz2u9k7Y/TKENO1fi...20/IMG_5656.jpg http://lh3.ggpht.com/_Yg4Uz2u9k7Y/TKENWwTi...20/IMG_5681.jpg Odnośnik do komentarza
leszek_krakow Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To i ja coś wrzucam: drugie trzecie Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 I coś z mojego dysku.Właściciel i użytkownik Klaf. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Października 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Siemik, września to już był głosowany. Teraz są propozycje na październik... !scooter pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi