Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2010 Artix napisał(a): I jak wam sie podoba formula, Bardzo się podoba, zwłaszcza nagroda, bo będzie sobie można "nabić" posta !sciana No to jedziemy... pzdr
Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2010 Administrator Opublikowano 21 Września 2010 No to jazda Zaczynamy zgłaszać foty na konkurs - tu - klik
malina666 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 takie małe OT. Proponuję panne Ucientą posadazić na jakims miły t maxie i dla mnie mogłą by być w każdym miesiącu oczywiscie w innym stroju Dobrze ze moja dziewczyna nie czyta tego forum Moze zrobimy konkurs na miss skuterową?
Barti Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 malina666 napisał(a): takie małe OT. Proponuję panne Ucientą posadazić na jakims miły t maxie i dla mnie mogłą by być w każdym miesiącu oczywiscie w innym stroju Dobrze ze moja dziewczyna nie czyta tego forum Moze zrobimy konkurs na miss skuterową? Jak cos w TYM WĄTKU wypali to pewnie będą potrzebne tez fotki na rozkładówke
magart Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 malina666 napisał(a): takie małe OT. Proponuję panne Ucientą posadazić na jakims miły t maxie i dla mnie mogłą by być w każdym miesiącu oczywiscie w innym stroju Dobrze ze moja dziewczyna nie czyta tego forum Moze zrobimy konkurs na miss skuterową? @malina666 nie podlizuj się bo i tak przerąbałeś sobie garami w TYM WĄTKU
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2010 Artix napisał(a): I jak wam sie podoba formula, rozpoczac temat moge ja, jako ze dzis mamy 21 IX to moze zrobimy w tym miesiacu wersje od dzis wrzuamy fotki do specjalnego tematu, ja 1 X zamykam temat i rozpoczynamy glosowanie ktore bedzie trwalo do 10 X. Rownoczesnie 1 X odpalamy watek na skuter pazdziernika. Artur, pięknie to zorganizowałeś.
malina666 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 magart napisał(a): malina666 napisał(a): takie małe OT. Proponuję panne Ucientą posadazić na jakims miły t maxie i dla mnie mogłą by być w każdym miesiącu oczywiscie w innym stroju Dobrze ze moja dziewczyna nie czyta tego forum Moze zrobimy konkurs na miss skuterową? @malina666 nie podlizuj się bo i tak przerąbałeś sobie garami w TYM WĄTKU No jak tylko zrobie pomidorową to mam nadzieje ze ucienta wybaczymi w 100% .
Waluś Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 spoko pomysła mam już 4 kalendarze z forum mazdy, w jednym miałem nawet swoją fotkę Z ciekawości właśnie przejrzałem swoją fototekę i lipa hehe każde przyzwoite zdjątko ma napis na boku : Sprzedam peszek aa i jeszcze jedno myślę dość istotne pytanie. Jak się maja foty poprawione w fotoshopie lub innym wynalazku i ew. jakiego typu poprawki można poczynić żeby na dzień dobry nie usunięto fotki z konkursu - czyli że tak powiem sprawa mini regulaminu dotycząca "tjuningu" zdjęć
Sympatycy Zenek Opublikowano 21 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2010 Artix napisał(a): I jak wam sie podoba formula, rozpoczac temat moge ja, jako ze dzis mamy 21 IX to moze zrobimy w tym miesiacu wersje od dzis wrzuamy fotki do specjalnego tematu, ja 1 X zamykam temat i rozpoczynamy glosowanie ktore bedzie trwalo do 10 X. Rownoczesnie 1 X odpalamy watek na skuter pazdziernika. Pomysl bardzo fajny. Odnosnie kalendarza to tez jestem chetny do zakupu A wracajac do tematu podziekowania jeszcze raz dla Grzesia za udostepnienie pieknych fotek najładniejszego zółtego T-maxa. Juz niedlugo zawisna na ścianie
Barti Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Kolega MARCVS chyba się rozszalał w temacie ze zgłoszeniami, miały byc max 3 fotki Artix mielismy zgłaszać swoje zdjęcia czy mi się tylko wydaje?
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2010 No cóż, też jestem podobnego zdania. Regulamin zaprezentowany przez Artura jest prosty i przejrzysty. Marcvs@ trochę wyszedł przed szereg (tak mi się wydaje). To ma być konkurs. A jak konkurs, to mają być wygrani i przegrani. Zamieszczajmy swoje (zrobione przez nas zdjęcia). Może to być skuter koleżanki czy kolegi ale fotka ma być nasza. Tak to rozumiem. Ja osobiście przymierzałem się do zamieszczenia swoich fotek także w innych miesiącach. Każdy miesiąc miał być niejako inny, różne tematy, miejsca itp. Zdjęcie mojego skutera, które zamieścił Marcvs@ miało być zamieszczone w innym czasie. Jeżeli znajdujemy fajną fotę w innych wątkach, dajmy znać autorowi zdjęcia, że warto zamiescić tę fotkę w konkursie. Będzie następny wątek poświecony ocenie fotografi i nie komentujmy i nie róbmy uwag w wątku gdzie zamieszczamy kandydatury do konkursu. W ten sposób robimy tylko śmietnik. Jeżeli zdjęcie nie przypadnie nikomu do gustu, po prostu go nie będzie w tym konkursie. My o tym zdecydujemy. Edit: Widzę, że post był niepotrzebny.
dr.big Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Worlan napisał(a): (...)Zdjęcie mojego skutera, które zamieścił Marcvs@ miało być zamieszczone w innym czasie. Jeżeli znajdujemy fajną fotę w innych wątkach, dajmy znać autorowi zdjęcia, że warto zamiescić tę fotkę w konkursie.(...) Dokladnie tak, post ze zdjeciami zostal skasowany i prosze o stosowanie sie do tych kilku punktow, jak i do tego, co opisal Worlan.
GrzechoCnik Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Worlan napisał(a): ...Regulamin zaprezentowany przez Artura jest prosty i przejrzysty... Chciałem się dowiedzieć, czy może czegoś nie zrozumiałem? Na początku wątku myślałem, że chodzi o kalendarz na 2011r. A regulamin da nam szansę dopiero na rok 2012, bo po 12 miesiącach dopiero będzie można zebrać zwycięzców i ich zdjęciami ozdobić ścianę w zebranej formie. A co z najbliższym rokiem? Szykujemy tylko samo miejsce na kalendarz? Nie umniejszam nic regulaminowi, bo do wyborów skutera miesiąca jest dopasowany.
ucienta Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 malina666 napisał(a): magart napisał(a): malina666 napisał(a): takie małe OT. Proponuję panne Ucientą posadazić na jakims miły t maxie i dla mnie mogłą by być w każdym miesiącu oczywiscie w innym stroju !OKK Dobrze ze moja dziewczyna nie czyta tego forum !w00t Moze zrobimy konkurs na miss skuterową?!bicz @malina666 nie podlizuj się bo i tak przerąbałeś sobie garami w TYM WĄTKU No jak tylko zrobie pomidorową to mam nadzieje ze ucienta wybaczymi w 100% . Hola, hola! Spuszczam Was na chwile z oka, a Wy mnie od razu na jakims obcym T-maxie sadzac chcecie? Tak bez mojej zgody? Myslicie, ze jak X zlapal kilka rysek to od razu go porzuce dla nowszego modelu?! Zapomnijcie! Jestem stala w uczuciach! Jak rozkladowka to tylko na X-ie! !OKK (no chyba, ze zalatwicie mi jakiegos milego biegowca !OKK )
GrzechoCnik Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ucienta napisał(a): ...(no chyba, ze zalatwicie mi jakiegos milego biegowca !w00t ).. Aga, jak ci to przez palce przeszło, żeby nas zdradzać z jakimś biegowcem !bicz
ucienta Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 GrzechoCnik napisał(a): ucienta napisał(a): ...(no chyba, ze zalatwicie mi jakiegos milego biegowca !w00t ).. Aga, jak ci to przez palce przeszło, żeby nas zdradzać z jakimś biegowcem !bicz Wiesz, biegowiec to tylko taki skok w bok. Zadnych zobowiazan. Trzeba wprowadzic troche rumiencow w zwiazku. Potem bede Was jeszcze bardziej cenic !OKK
monk Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ucienta napisał(a): Hola, hola! Spuszczam Was na chwile z oka, a Wy mnie od razu na jakims obcym T-maxie sadzac chcecie? Smoku, Worlan, Bryhu, Działkowcu -znam dobrego psychiatrę, wstawimy nasze maszynki na kilka tygodni, zrzucimy się na kurację i może jakoś się podniosą psychicznie. Taki cios. Centralnie między łopatki.. La donna e mobile:
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2010 Biedny X z wrażenia że jego Pani go zdradza aż się popłakał
malina666 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 hahah cóż za historia powstaje, dobry komiks sie szukuje, dobrze ze Ucienta urozmaica tak to z maskulinizowane grono
MARCVS Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Barti napisał(a): Kolega MARCVS chyba się rozszalał w temacie ze zgłoszeniami, miały byc max 3 fotki Artix mielismy zgłaszać swoje zdjęcia czy mi się tylko wydaje? Bo w tym szaleństwie, była metoda Jednak nie wszyscy zrozumieli moje intencje To przykre Ale co tam lepiej jeździć na cudzym grzbiecie Cieszę się jednak że mój pomysł w końcu zaowocuje pięknym kalendarzem !YES Pozdrawiam
Barti Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 MARCVS napisał(a): Barti napisał(a): Kolega MARCVS chyba się rozszalał w temacie ze zgłoszeniami, miały byc max 3 fotki Artix mielismy zgłaszać swoje zdjęcia czy mi się tylko wydaje? Bo w tym szaleństwie, była metoda Jednak nie wszyscy zrozumieli moje intencje To przykre Ale co tam lepiej jeździć na cudzym grzbiecie Cieszę się jednak że mój pomysł w końcu zaowocuje pięknym kalendarzem Pozdrawiam !YES Oj MARCVS ja tylko przypomniałem zasady To i tak ma by głównie dobra zabawa Pozdrówka
Gość Puchacz_87 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Panowie powiedzcie czy to nie jest najleprza maszyna na piękny plakat?? Osobiście jestem zakochany w tym modelu. Czy jest wogóle szansa że ten model trafi na rynek europejski??
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 24 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2010 Puchacz_87 napisał(a): Panowie powiedzcie czy to nie jest najleprza maszyna na piękny plakat?? Osobiście jestem zakochany w tym modelu. Czy jest wogóle szansa że ten model trafi na rynek europejski?? Osobiście uważam że ten sprzęcik nadaje się tylko do jazdy po autostradzie , bo z takim prześwitem na trasie Grodzisk - Błonie po pierwszym kilometrze miałby dolne plastiki co najmniej do naprawy .
Mareczek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Gumisiek napisał(a): Osobiście uważam że ten sprzęcik nadaje się tylko do jazdy po autostradzie , bo z takim prześwitem na trasie Grodzisk - Błonie po pierwszym kilometrze miałby dolne plastiki co najmniej do naprawy . O nie nie skuter ma byś wyposażony [ czerwony przycisk po lewej stronie ] w Nivo na przednim zawieszeniu i nie będzie problemów na wertepach.
Rekomendowane odpowiedzi