Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Plakat maxi skutera

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Hejka.

Natknęliście się może na jakieś ciekawe plakaty maxi skuterów?

Chciałbym coś fajnego powiesić na scianie w antyramie !placz1

Jesli tak wrzućcie namiary.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Barti

7

• MARCVS

5

• szorstki

3

• Worlan

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zrób własny !placz1

Ja strzeliłem fote swojemu Madisonowi i wywołałem w najwiekszym formacie !placz1

I co fajne nikt takiego nie ma !placz1

Opublikowano

Na forum Osiara.pl Robią własny Kalendarz ze zdjęć nadesłanych przez użytkowników

Zamieszczają oczywiście zdjęcia własnych skuterów

Dla mnie, to świetny pomysł !placz1

Może u nas przydałaby się taka inicjatywa?????

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano
Na forum Osiara.pl Robią własny Kalendarz ze zdjęć nadesłanych przez użytkowników

Zamieszczają oczywiście zdjęcia własnych skuterów

Dla mnie, to świetny pomysł !YES

Może u nas przydałaby się taka inicjatywa?????

Pozdrawiam

Już mam nawet klika propozycji mało spotykanych sprzętów , np . Morpheus Dr.Biga , An 650 Dzięgiela , T-max Worlana oraz Sky Wave Radiego . :blink: Ciekaw jestem czy ktoś widział drugi taki sam egzemplarz w.w. sprzętów , może poza T-maxem . :lol:

Opublikowano

No Panowie !YES Rewelacyjna inicjatywa. Mam różne kalendarzyki ale Takiego, jeszcze nie. Tylko trzeba by wybrać maszyny do takiej prezentacji. Jakieś głosowanie czy wybory :lol: Z wielką przyjemnością zaproponuję, oprócz już wymienionych, Aprilia Atlantic 500. Jeśli Szanowne grono nie uzna za stosowne, umieścić parowca w kalendarzu to dołożę 13 miesiąc :blink: . Świetny pomysł. Popieram i z przyjemnością zakupię.

• Sympatycy
Opublikowano
Już mam nawet klika propozycji mało spotykanych sprzętów , np . Morpheus Dr.Biga , An 650 Dzięgiela , T-max Worlana oraz Sky Wave Radiego . !YES Ciekaw jestem czy ktoś widział drugi taki sam egzemplarz w.w. sprzętów , może poza T-maxem . :blink:

Terefere ... może jeszcze sandałki Krzytra :lol:

Opublikowano

Proponuję wybrać drogą sondy 12 maxi

Podejrzewam że każdy będzie chętny kupić takie cudo !YES

Ja już się zgłaszam na zakup jednego egzemplarza

1 - LWfilip

2 - MARCVS

whist

Opublikowano

Na okładce Wielkie logo Burgmanii trzymane przez jakąś piękną kobietę, przecież takich u nas nie brakuje whist Lub jakiś ciekawy maxi może propozycja jakiejś firmy na przyszły rok? !YES

• Sympatycy
Opublikowano
Zrób własny  B)

Ja strzeliłem fote swojemu Madisonowi i wywołałem w najwiekszym formacie  B)

I co fajne nikt takiego nie ma  !YES

W sumie to calkie fajny pomysl whist . Z tym ze nie mam jeszcze takiego maxi jakiego bym chcial na sciane rzucic :P

Moze ktos chetny pomoze? Jak byscie mieli fajna fotke w dobrej rozdzielczości Burgiego 650, t-maxa, silverka lub GP800, to prosilbym o podeslanie na maila jachim.piotr@gmail.com

Opublikowano

A w ogóle to mamy kogoś na forum kto mógłby zaprojektować taki kalendarz??

Opublikowano

Co tu projektować zbierasz 12 fotek, idziesz do odpowiedniego fotolabu, oni przedstawiają ci jak to może wyglądać, płacisz i odbierasz !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Pomysł mi się podoba, tylko mogą być problemy z wyborem odpowiedniej fotki. Nie o rodzaj skutera powinno tu chodzić, a o zdjęcie skutera, które zachwyci i będzie można się na nie gapić przez jeden miesiąc. Zadanie bardzo trudne do zrealizowania na forum. Ale jeżeli to się uda, to też piszę się na zakup takiego klendarza. A i ciekawą fotkę mojego żółtka poddam pod głosowanie. whist

Majac kilkadziesiąt zdjęć różnych skuterów można się pokusić o zrobienie plakatu o który pyta Zenek w pierwszym poście. !YES

Opublikowano

nie widzę problemu !YES

Cennik whist

każdy może sobie sam coś zaprojektować, ale fajnie by było jakby na 2011 zrobić ofocjalny klubowy kalendarz w którym będą daty spotów, zlotów, i innych ważnych dat dla klubu.

• Sympatycy
Opublikowano
(...)a o zdjęcie skutera, które zachwyci i będzie można się na nie gapić przez jeden miesiąc.(...)

U mnie nie ma problemu, mogę się gapić przez miesiąc, na dowolną

fotkę mojej Włoszki... !YES

pzdr

Opublikowano

nie widzę problemu :P

Cennik B)

każdy może sobie sam coś zaprojektować, ale fajnie by było jakby na 2011 zrobić ofocjalny klubowy kalendarz w którym będą daty spotów, zlotów, i innych ważnych dat dla klubu.

Pomysł Extra B)B) . Już się piszę na kalendarz klubowy.

Nie będę też musiał chodzic do garażu, żeby popatrzec na !YES maxi, skoro taki sam będzie w kalendarzu, patrząc na B) T-maxa Worlana.

Tym samym oddaję głos na Worlanowy sprzęt whist:P:P .

Opublikowano
Na okładce Wielkie logo Burgmanii trzymane przez jakąś piękną kobietę, przecież takich u nas nie brakuje B) Lub jakiś ciekawy maxi może propozycja jakiejś firmy na przyszły rok? !YES

Ale dlaczego ograniczać drogie Burgmanki tylko do okładki? Ja bym dopuścił co najmniej jedną do każdego maksi :Pwhist

A zdjęcia mogą zostać wybrane metodą demokratyczną, ogólnoklubowe głosowanie i problem z głowy B)

Opublikowano

Jestem chętny na taki kalendarz, zajefajny pomysł !YES

Fotki proponuję wybirać w drodze jakiejś ankiety.

Służę fotkami swojej Czarnej np. w wersji zimowej (kocyk i mufki) whist

Opublikowano

Mnnie też pomysł się podoba. Chętnie zobaczyłbym i swojego Madisona na jednaj stronie bo to w końcu taki rodzyneczek whist

Jesli chodzi o sam wygląd kalendarza to mam dwie propozycje:

1. Zrobić kalendarz w formacie ścigacz.pl na 2010r, byłoby więcej zdjęć ZADUŚ

2. Kalendarz w formie plakatu, można zrobić jedno wspólne zdjęcie i nie będzie problemu z głosowaniem

Jeszcze ewentualny wykonawca kalendarzy PRZYDUS

P.S. Jeśli nie starczy miejsca na pierwszej stronie i w środku na zdjęcie mojego Madisona to piszę się na ostatnią strone (okładke) !YES

• Administrator
Opublikowano

Na forum Jeepa jest taki temat "Jeep miesiąca" najpierw w jednym watku wrzuca sie foty, potem w kolejnym jest glosowanie. Zwyciezca trafia na kalendarz i tyle.

Przykladowy watek jak wyglada glosowanie - klik Na koniec roku powstaje kalendarz - proste

Opublikowano

Tam jest mus logowania !sciana . Mozna zrobic cos podobnego na probe, "skuter miesiaca" wybierany np. w sondzie...

Na poczatek zbierac propozycje fotek w jednym temacie, a pozniej ktos z adminow zrobilby z tego temat ze zdjeciami i sonda do glosowania.

I tak co miesiac.

Max. szerokosc fotek to oczywiscie 800 pix whist .

• Sympatycy
Opublikowano
Przykladowy watek jak wyglada glosowanie - klik Na koniec roku powstaje kalendarz - proste

Artur, nie każdy jest użytkownikiem forum Jeep-a whistB)

Bez konta ani rusz :P

Ale pomysł niezły. Mamy już wątek Zdjęcia naszych skuterów

to można i głosowania zrobić !sciana

pzdr

Opublikowano
Mamy już wątek Zdjęcia naszych skuterów

to można i głosowania zrobić !sciana

Dobry pomysł ;) wątek można wykorzystac ;)

• Administrator
Opublikowano

Przepraszam nie wiedzialem ze bez logowania ani rusz. To moze ja na poczatek rozpoczne temat. Zasady sa proste.

1. Na kazdy miesiac powstaja 2 tematy:

* skuter [miesiac] [rok] - kandydatury

* skuter [miesiac] [rok] - glosowanie (ankieta)

2. W nagrode za wygrana, laureat poprzedniego miesiaca zaklada watki: do 5-ego nastepnego miesiaca watek na kadydatury oraz do 15-ego - watek na glsowanie.

3. Termin glosowania do ostatniego danego miesiaca

4. Do konkrusu zglosic mozna swojego skuterka lub zrobic psikusa koledze/kolezance

5. Do konkursu zglaszamy max. 3 fotki

6. Mozna uczestniczyc w konkursie wiele razy, jednakze fotki w danym miesiacu nie moga sie powtarzac w innych miesiacach

7. Wszelkie kasztany beda wycinane bez uprzedzenia

I jak wam sie podoba formula, rozpoczac temat moge ja, jako ze dzis mamy 21 IX to moze zrobimy w tym miesiacu wersje od dzis wrzuamy fotki do specjalnego tematu, ja 1 X zamykam temat i rozpoczynamy glosowanie ktore bedzie trwalo do 10 X. Rownoczesnie 1 X odpalamy watek na skuter pazdziernika.

Opublikowano

No to lecim Panie Admin !sciana ;)