Skocz do zawartości
Forum Burgmania

motokoce TU cd.

yorick

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Temat jest na czasie ze względu na spadajace temperatury. Po przeprowadzeniu rzetelnego riserczu mam do Szanownych pytanie:

Ileż procent zniżki można dostać w motokocach na hasło burgmania?

Jeśli mniej niż 40% to wygląda na to, że moje poszukiwania zaowocowały dobrymi wiadomościami dla potencjalnych zainteresowanych ociepleniem relacji ze swoimi sprzętami:

MBK Skyliner(R038) 60EUR

Kymco X-Cityng(R046) 62EUR

Yamaha T-Max(R069) 62 EUR

Yamaha X-Max(R155) 60 EUR

Aprilla Scarabeo(R156) 62 EUR

Suzuki Burgmann(R159) 60 EUR

Jakoże nie chcę kopać się z koniem i otwierać własnego biznesu tylko dlatego, że chce sobie taniej kupić koc, proponuję wspólną akcję zainteresowanych zakupem Thermoscudów Tucano Urbano. Dzięki temu zminimalizujemy cenę końcową.

Skrzyknijmy się wspólnie żeby zminimalizować koszt transportu (ok 44eur) dzieląc go na 7 osób lub wiecej. Dla ceniących bezpieczeństwo finansowe możemy to "przepchnąć" przez allegro.

pozdrawiam

Łukasz

ps. temat jest kontynuacją wcześniejszego wątku " włoskie moto-outlety ? "

No dobra, jak brakuje załogi, to i ja kupie do X-Maxa. Ale tylko pod warunkiem, że ktoś załatwia resztę (poda numer konta, kwotę i napisze skąd i kiedy mam odebrać).

Żeby była jasność dla ewentualnych chętnych:

1. Nie gwarantuję że zdążymy i że dla wszystkich wystarczy bo moje źródło to detalista(autoryzowany partner TU) i nie chwali się stanami magazynowymi. W razie niezrealizowania zamówienia oddaję kasiorę i już.

2. Kocyk każdy dobiera na własne ryzyko. Nie przyjmuję zwrotów.

http://www.tucanourbano.it/main/termoscud.aspx

3. Czytając posty na burgmanii wysnułem wniosek że mamy do czynienia ze sprawdzoną jakością i brakiem wtopy. Ewentualne reklamacje wiążą się z ryzykiem wysyłki do europejskiej Ojczyzny Skuterów(ok 150 zł).

4. Chętni spoza Warszawy doliczają do kosztów przesyłki koszt wysłania 4kg paczuszki do siebie. (polecam kurjerzy.pl)

5. ceny doedytowałem.

pozdrawiam

łukasz

• Klubowicze

Byłbym zainteresowany modelem R037 w kolorze czarnym który jest dedykowany do AN 650 bo nr. R159 jest do Burgmana ale 400 od K6 wzwyż. Czy cena jest podobna ? :blink:

ps . Czy istnieje możliwość odebrania na spocie czwartkowym w R66 ?

Czy jest dostępny koc r017? Zainteresowany byłbym także mufkami r361, jeśli są dostępne to proszę o podanie cen.

edit: mam też chętnego na koc r068 i mufki r361 i r360, oczywiście wszystko zależy od ceny

R017 - 62 EUR

R361 - 31EUR

R068 - jest ale chwilowo bezcenny więc można się spodziewać okolic 76EUR

R360 - 31EUR

przypominam o warunkach akcji. Mufki TU fajnie wyglądają ale różnie wypadają w akcji.

OK, podsumowując mamy:

1 szt. R155 do XMaxa dla kmodzele

1 szt. R155 dla mnie

1 szt. R037 dla Gumiska

1 szt. R017 dla grynek2

1 szt. R361 dla grynek2

1 szt. R068 dla grynek2(on albo kolega)

1 szt. R361 dla grynek2(on albo kolega)

1 szt. R360 dla grynek2(on albo kolega)

1 szt. R037 dla MARCVS`a

Poproszę o potwierdzenia mailowe zamówień na YORICK[@]WP.PL do jutra do końca dnia. Umawiamy się, że wpłacamy tylko koszt towarów a transport (już 57,10 - po przeliczeniu na sztuki towarów)dzielimy na finalną liczbę chętnych już po akcji. Niech będzie moje ryzyko !placz1 a nuż jakiś rabacik da się wydębić, kto wie?

Kusi mnie żeby się z takim koszyczkiem zamówień odezwać jeszcze do polskiego dystrybutora - sezon się kończy - może zmiękną... Będę relacjonował na bieżąco.

pozdrowienia

Łukasz

Cześć ja bym był zainteresowany kupnem jeśli nie jest jeszcze za późno ;)

Model R065 tylko nie znalazłem nigdzie ceny tego modelu ;)

Może przeoczyłem bo jestem w robocie i nie mam czasu na szukanie ;)

Podgląd był na szybko ;)

R068 - jest ale chwilowo bezcenny więc można się spodziewać okolic 76EUR

czy cena za r068 jest faktycznie taka? czy bardziej zgadujesz?

czy to z tej strony są te oferty?

motorama

grynek2,

wysłałem maila z pytaniem o cenę, najdroższe koce poza promocja kosztowały 77EUR stąd prognoza

stronka się zgadza

nie mam twojego potwierdzenia

yorick

Kolega zrezygnował, a ja myślę bardziej o mufkach tylko, a za nie same to nie bardzo się opłaca bawić w import, potem przy ewentualnej reklamacji sa zbyt duże koszty

pozdrawiam

ok,

zdaje się że trochę przeceniłem możliwość powodzenia mojej akcji na burgmanii.

Zainteresowani mają wszystkie namiary.

Uprzejma prośba do Administracji o zamknięcie wątku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...