Skocz do zawartości
Forum Burgmania

lubelski czwartek

monk

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy z Diamandą wyruszyć w najbliższy czwartek szlakiem Dęblin, Lublin/Kazimierz, Janowiec, Wwa. Wyjazd ok. 9.00, powrót na 19.00.

Zbieramy po drodze Marcusa (Marcvs) ;)

Jeśli ktoś ma ochotę wzbogacić bioplastiki o lubelskie komary, zapraszamy :P

:rolleyes::D;)

• Sympatycy

W środku tygodnia ? Chyba tylko bezrobotni i emeryci mogą we wrześniu w środku tygodnia

polatać cały dzień po Mazowszu ;), aaa no i przedstawiciele handlowi :D

"Cieniasy" muszą odrabiać straty np. po 4 tygodniach urlopu... :rolleyes:

Fajna wycieczka, życzę dobrej pogody i... przyczepności.

pzdr

Zobacz, Monk, same cieniasy ...... whist

tiaaa.. w ostatni czwartek też to zobaczyłem.. tylko trzy yamaszki się pojawiły w C66 (w tym jedna z kierowniczką !yeah )

@szorstki

..i informatycy :P a tak poważniej, to ostatnie tchnienia pseudourlopu.

Zbieramy po drodze Marcusa (Marcvs) !OK

Jeśli ktoś ma ochotę wzbogacić bioplastiki o lubelskie komary, zapraszamy whist

:D !scooter !scooter

Jak tak dalej pójdzie to zamiast komarów będą żaby :(

U nas właśnie leje :D

Oby do czwartku się wypogodziło !YES

No i się udało! Południowo wschodnie połacie zdobyte :lol::(;)

Pogoda śliczna, drogi kręte, a grill pycha, brakowało tylko "alea, vina, venus" :P

@Diamanda -dzięki za przegonienie po winklach :(

@Marcvs, za gościnę, oprowadzenie i grilla :P

Kilka fotek

P.S. Tyle wylewnym męskim słowem, ale może jakieś małe dziennikarskie sprawozdanko, Diamanda? :)

Ja również dziękuję za odwiedziny :P

Jak zwykle będę miło wspominał nalot burgmaniaków :P

Ciekawe jak tam poszło Kordianowi ;)

Nic nie meldował na razie :lol:

Pozdrawiam

No nie będę relacji pisał jakichś wylewnych, ale coś tam się skrobnie.....

W zasadzie wycieczka dość zwyczajna...piękna pogoda, super maszyny, przystojniaki na nich, czas i pełne baki....normalka whist

Właściwie cały czas kręciliśmy się przy Wiśle - zabrałem Monka w moje ulubione miejsce koło GK. Byliśmy tam niedawno na WBN, z Kobietą i ZX-em, ale było to nocą.

20100916258.jpg

Na starcie postanowiliśmy, że pojedziemy spacerowo, Nadwiślanką (albo jak niektórzy mówią Starą Lubelską) To jest przepiękna droga - zwłaszcza w taki dzień, jaki nam się trafił - niestety stan klasyczny - polski ! A szkoda.....

Porwawszy Marcvsa, pognaliśmy na Dęblińskie forty - lenistwo - zrobiliśmu je na sposób raczej dla GS czy Africa Twin niż skutów, no ale odbyło sie bez przygód...

Potem już "standard" .... jesienny Kazimierz (mała czarna 7 zyla, samoobsługa !!!!), kogut kupiony, prom do janowca który nie działa i wracamy do Marcvsa. Po drodze z Puław do Dęblina (świetna droga na 200) fajnie było widać w oddali otaczają nas chmury z których "płyną" potoki. Mały deszczyk dorwał nas na chwilę w D. ale nim dojechaliśmy do Marcvsa, było po wszystkim. kiełba, kawa i inne ... gospodarz się postarał. No i zrobiło sie też dobrze międzymiastowo - przybyli "Kordiany" - mieli prawdziwe papierosy :o

Robiło sie powolutku późno, więc byliśmy zobaczyś nową propozycję dla Kordiana (zacna Zacna) i podziękowawszy pognaliśmy doma....

Kurna chata !!! Droga z D. do Kozienic super ----- by była, gdyby nie słońce non-stop w oczęta... no a póżniej naj...owsza droga w okolicy 100 km od wawy - Kozienice - Góra K. dłuuugie dziurawe proste..... Obrzydlistwo i dziadostwo... Gdyby chociaż ładnie było.... ajc !!!

W Wawie już normalnie - Monka chcieli rozjechać 1 raz, mnie 2 razy. No ale trzeba uczciwie, że przez miasto przelecieliśmy w potwornym wirze !!!!!!!! A to wszystko, żeby zobaczyć się z Wami, pod R66.

PZDR

PS. Jeszcze zapomniałem, ze załapałem się na skórkowe portasy od Marcvus, i orzechy (nie mylić !) z jego ogrodu - DZIEKI

20100916254.jpg

20100916260.jpg