Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zaproponować taki wątek, po to aby wrzucać tu opis miejsc w których moglibyśmy się spotykać

Miejsc wartych uwagi,

Byliśmy dziś z Gumiśkiem w miejscowości Garbatka Letnisko Jakieś 10 km od Kozienic, w ośrodku Polanka, usytuowanym nad mini zalewem,

Właściciel powiedział że pobyt w ośrodku jest bezpłatny, możemy przyjeżdżać kiedy chcemy, jeśli ktoś chciałby wynająć domek, to doba za jedno łóżko wynosi 25 zł

Domków jest dość dużo, i są one dość obszerne, jednak są to domki które mają już kilka lat, i nie da się ich porównać do tych w Warce ale miejsce fajne, i okolica dość ciekawa

Zresztą możecie obejrzeć zdjęcia (niestety słabej jakości, bo z telefonu)

POLANKA

Może jakieś zakończenie lata? albo sezonu? !OK

Pozdrawiam

Jeśli źle usytuowałem ten temat, to proszę o przeniesienie !OK

• Administrator
Opublikowano
Chciałem zaproponować taki wątek, po to aby wrzucać tu opis miejsc w których moglibyśmy się spotykać

Jest dział Imprezy i tam każdy może zamieszczać info na temat konkretów. Jest pomysł imprezy, chcesz coś zorganizować= zapodajesz nowy temat i wszystko jasne. Tak to do tej pory działało i nie bardzo widzę sens tworzenia "specjalnego" wątku. !OK

Może jakieś zakończenie lata? albo sezonu?

Masz pomysł? Zapodaj szczegóły, opis/plan imprezy, datę itp... bo tak to nie bardzo wiadomo co masz na myśli... !scooter

Opublikowano

Podeprę Marcvsa. Gdyby komuś wpadł do głowy jakiś wspaniały pomysł zorganizowania imprezy z jakiejkolwiek okazji, ale nie mógł znaleźć na mapie odpowiedniego miejsca, to w tym wątku będzie sobie mógł poszukać.

pzdr

Opublikowano

Nie myślałem o konkretnym terminie !OK

Dlatego zatytułowałem: propozycje.

Można by się tam wybrać jakąś większą paczką i zobaczyć co inni na to?

Jest to po drodze do Kazimierza, więc spokojnie można by to połączyć z wycieczką w jakiś niedzielny, pogodny dzień !scooter

O ile takie, jeszcze w tym roku będą ;)

Opublikowano
(...)w miejscowości Garbatka Letnisko Jakieś 10 km od Kozienic, w ośrodku Polanka, usytuowanym nad mini zalewem(...)

Nie to zebym krytykowal, bylismy tam na zlocie skuterowym w roku bodajze 2003. Smierdzacy osrodek, smierdzace bajoro i tlumy "bawiacych sie" w weekend z okolicznych wiosek :P . Ogolnie, gdyby nie towarzystwo i sama impreza, to dno totalne (PS. To tam, gdzie w WC rozerwalo chyba konia ;) ).

Ja jestem za taka impreza, ale zastanowcie sie powaznie nad zmiana osrodka, bo z fotek wnioskuje, ze nic sie tam od roku 2003 nie zmienilo :P .

garb8.jpg

Opublikowano

Zmiany mają być

Jest nowy właściciel

Powiedział że oczyszcza zbiornik, i buduje taki większy domek z sanitariatem, na jakąś większą ilość łóżek

Ale muszę przyznać że faktycznie, wiele się tam nie zmieniło ;)

Gdyby było jakoś lepiej, dam znać :P

Bo miejsce jest fajne :P

• Administrator
Opublikowano

Nie to zebym krytykowal, bylismy tam na zlocie skuterowym w roku bodajze 2003.

garb8.jpg

Wof... 2003... Kefir wyglądał jak małolat :)

O sobie nie wspomne :)

Ps. Niezły skład :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O rany i siebie widzę !!!

I pamietam ten sracz !!!!