DIAMANDA2002 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Było fajnie........ Młody mi siedzi na głowie, więc nie mam jak się rozpisać. Dzięki za kulanie !!! http://picasaweb.google.com/10895707791935...CNL01_DS7aqZaQ#
ptaku_1 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Fajne ze odwiedziliscie moja wioske, fajne foty (szczegolnie ta z kawa i fajkiem wpadla mi w oko) P.S. Jablonna odmienia sie jak wanna, wiec festyn byl w Jablonnie a nie w jablonnej !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2010 Również dziękuję za spotkanie i biesiadowanie. Grochówka i kiełba zafundowana przez gospodarzy była pychotka. Nawet się trochę poturlaliśmy zablokowanym quadem. Było super, a powrót z Diamandą przez Nowy Dwór, Roztokę i Leszno zarąbiasty. !OK
monk Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ano fajnie było Kulało się miło, smacznie i ciepło !OK !OK A i Worlan przymierzał się do "zielonego" Ja jeszcze podjechałem ok 17ej i było duuuużo więcej ludzi. Do quadów kolejka że hej, a o kiełbaski czy karkóweczki tłumy się prawie rękoczyniły, także trafiliśmy porą w samą dziesiątkę Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawimy się w liczniejszym gronie, tym bardziej, że organizatorzy patrzą ku nam przychylnym okiem (ten kupon, którym nas skutecznie przekupili, kosztował ok 15zł -ale to chyba nie podchodzi jeszcze pod paragraf ). I pozdrowienia dla Mroza, który umknął nam na zdjęciach, ale był tam z nami. I duszą i ciałem P.S. Jest i Mrozu na zdjęciu !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2010 jaki kupon, cos przeoczylem? Kupony były wydawane tylko "wybitnym" gościom. !OK Myślę, że to T-maxy sprawiły, że zainteresowano się nami. Diamanda załapał się przy okazji. !OK Edit: O Gilerze nie wspomnę !happybth
monk Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bardziej poprawnie politycznie było by "500tki", bo było sztuk trzy !OK Jak się zbiorę i wybiorę, to pojadę obejrzeć pokaz sztucznych ogni (22.30). Planowy start ok. 22.00 gdyby ktoś reflektował. Choć zakładam, że w ramach towarzystwa wezmę misia w teczkę !OK
ucienta Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bardziej poprawnie politycznie było by "500tki", bo było sztuk trzy !OKJak się zbiorę i wybiorę, to pojadę obejrzeć pokaz sztucznych ogni (22.30). Planowy start ok. 22.00 gdyby ktoś reflektował. Choć zakładam, że w ramach towarzystwa wezmę misia w teczkę !happybth Nie mogles wczesniej pisac? Po kieliszku jestem !OK
Gość Halski Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Faktycznie było !OK Ja niestety musiałem wcześniej uciekać( by zdążyć przed godziną policyjną żony ) ale i pogoda i towarzystwo było !scooter
monk Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bardziej poprawnie politycznie było by "500tki", bo było sztuk trzy Jak się zbiorę i wybiorę, to pojadę obejrzeć pokaz sztucznych ogni (22.30). Planowy start ok. 22.00 gdyby ktoś reflektował. Choć zakładam, że w ramach towarzystwa wezmę misia w teczkę Nie mogles wczesniej pisac? Po kieliszku jestem !scooter Toż pisałem, pisałem.. !OK
monk Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Z misiem w teczce dobyłem po raz trzeci tego dnia do Jabłonny, a mając na celu złapanie kilku ogni, udałem się w ustronne i najmniej oświetlone miejsce. Jak się okazało, mało fortunnie, bo nieświadomie ulokowałem się przy samych bateriach. Do tego pokaz rozpoczął się co najmniej 20' za wcześnie i w ramach ustawień aparatu zdążyłem jedynie wycelować obiektyw w zenit !scooter Ale chyba było warto, kto nie był.. niech sobie obejrzy !OK Fire Works ..i sztuk kilka dla smaczku
ucienta Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Zaczynam zalowac, ze nie dalam sie namowic na plecak !OK Zwlaszcza, ze blogostan szybko minal... !scooter
ptaku_1 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W ta niedziele bedzie powtorka z rozrywki festyn
piotrek_krakow Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Szkoda że tak daleko od Krakowa, bo akurat mam wolną niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi