Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pustki w garażu...

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się, w miniony piątek mój Aen odjechał z nowym właścicielem. W sumie wtedy się cieszyłem, teraz jakoś dziwnie patrzę na puste miejsce w garażu. W sumie jest kilka pomysłów, dobrze że powoli kończy się sezon, więc będzie mniej przykro, a przez zimę coś się wymysli. Tak się chciałem tutaj wyzalić !happybth

Piotr

łączę się bólu ;).

Podobno na wszelaki ból najlepsze są zakupy - "niektóre" kobiety tak twierdzą.

Więc łap za portfel, wal do salonu, bierz co stoi (a zawsze coś stoi :P ) i jeszcze pośmigasz do pierwszego śniegu w tym roku.

Nie zazdroszczę Puławskiej o poranku w 4oo :)

No własnie salon, tutaj mam lekki opór w domu na taki wydatek. Szczerze mówiąc na ten sezon za bardzo już nie liczę, bardziej się nastawiam na to, że zimą coś się znajdzie ciekawego. Zresztą chodzi mi po głowie zakup jakiegoś starego bezdachowca, najlepiej włoskiego (takie spełnienie dawnych marzeń) i do tego jeszcze jakieś 2oo do kompletu, tylko pewnie żona mnie pogoni z tą flotą (normalne 4oo mam oczywiście) :)

A Puławska, no cóż, jakoś się przyzwyczaiłem, podstawa to zapas dobrych płyt do słuchania ;)

• Sympatycy
No i stało się, w miniony piątek mój Aen odjechał z nowym właścicielem. W sumie wtedy się cieszyłem, teraz jakoś dziwnie patrzę na puste miejsce w garażu. W sumie jest kilka pomysłów, dobrze że powoli kończy się sezon, więc będzie mniej przykro, a przez zimę coś się wymysli. Tak się chciałem tutaj wyzalić :)

Podobnie mam i ja, tylko chodzi o 4oo. Wystawiłem w piątek ogłoszenie o sprzedaży mojej Vectry z zawyżoną nieco ceną licząc, że ogłoszenie będzie wisiało ze 2 miechy. W niedzielę telefon się urywał, a w poniedziałek było już po wszystkim. :rolleyes: Nawet się nie targowali. Chyba byłem do niej mocno przywiązany, bo też mi smutno. :) Ale żółtek pociesza mnie jak może. !tut :)

Jak wy to robicie że stać was na to aby rozstać się ze sprzętami, które bezawaryjnie dowoziły was do celu? !scooter

Ja bym tak nie mógł :rolleyes:

Miałem w tym roku kilka propozycji odkupienia mojego AN'a ale nie!!!!!

Nie mogłem tego zrobić, jeszcze trochę nim polatam, dopóki nie wejdzie większa wersja ze stajni Suzuki :)

Wtedy się coś pomyśli :)

Hmmm ja jakoś rozstałem się po 4 sezonach bez oporu :lol: Jedyne czego było mi żal to pracy poświęconej w odrestaurowanie mojego burgolota, bo to co zrobiłem ja, a to co zabrałem od poprzedniego właściciela to była jakaś masakra, z której wtedy nie zdawałem sobie sprawy !scooter

Ale sprzedawałem z myślą że juz na mnie czeka nowe 2oo co prawda bez hamulca pod lewą klamką aler przywykłem, choć nie powiem, po przejechaniu prawie 1000 km na biegowcu jednak brakuje mi skutera....

Waluś, to sprzedawaj gada whist i wracaj na skuta, bo takiej paczki jak my, to już w życiu nie znajdziesz :lol:

Zresztą polatasz po zlotach, to się przekonasz !scooter

Pozdrawiam

Marek

Ja też kupiłem biegowca i wróciłem do skuta.

Trudno to opisać, ale na skuterze czuję się jakbym siedział w pokoju, a na biegowcu jak na balkonie !scooter

No panowie współczuję tej pustki :lol: ja przymierzam się do sprzedaży mojej 50 !scooter i tak jakoś się ociągam bo smutno mi ,że by go sprzedać służył mi 2,5 roku bezawaryjnie, a może niech sobie zostanie whist ale po co jeżdzę dużym :P

Worlan, przynajmniej miałeś sporo telefonów, więc się mogłeś psychicznie nastawić. U mnie był względny spokój i praktycznie zostałem wzięty z zaskoczenia na kilkanaście godzin przed końcem ogłoszenia. No i nie mam żadnej zółtej pocieszycielki !tut , mam czarną, ale ta cały czas do mnie mówi kle, kle, kle... i jest tak szeroka, że potrzebuje kół czterech, a nie dwóch :lol:

Trochę on zalazł mi za skórę, trochę zależli mi za skórę czterokołowi współuzytkownicy dróg. Ale koncepcja jakaś jest, ale ciężka do przeforsowania, dobrze, że do wiosny daleko :o