Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Melduję powrót do domu i dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas oraz oczywiście organizatorom za wykazaną cierpliwość i trud włożony w przygotowanie imprezki z której fotki zamieszczę po pewnej obróbce . !OKK
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Wesoły autobus i skoda jak narazie dotarła do Warszawy. Zabawa nadal się rozwija, wymiana płynów w toku !OKK
Abach Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzięki dla organizatorów Grzegorz, Sylwia i Ania Super impreza !OKK Uczestnikom podziękowania za, jak zwykle, sympatyczną atmosferę i dobrą zabawę (...) no i koleżankom za cierpliwe partnerowanie w tańcach .(...) No to lecimy Naduś
Klubowicze Jordan Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 i znów szara rzeczywistość dotarliśmy szczęśliwie do domu parę minut temu Dziękujemy za wspaiałą imprezkę !OKK
Daro Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja również dotarłem do domu, dzięki wszystkim za huczną biesiadę i towarzystwo, Siemik zabawa była na 100% wypasiona, pozdrawiam i do kolejnego spotkania !OKK
Burgerman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Serdeczne dzięki dla Siemika za możliwośc spotkania się z bracią skuterową. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i do zobaczenia następnym razem.
antoniaczek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 My do domu dotarliśmy po 15:00. Dzięki za świetną zabawe. Kolejny raz Siemiczek stanął na wysokości zadania Oby więcej takich imprez !OKK
Lucjan73 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No to lecimy Naduś Adam, jak zwykle super fotki !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja też już dotarłem do domu.Siemik szacun !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2010 Zdjęcia jak zwykle ... widać, że super się bawiliście... !OKK Nie ukrywam, że te 3 foty są.... hmm... ciekawe ...
upiór Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Wita !OKK złapał troszkę formę i też melduje się cały i zdrowy . Spotkanie udane tylko ten Robsonek żeby nie chrapał . Szkoda że szaman słabo spisał się z tą pogodą , ale jak pisał Mareczek troszkę się po oddychało i chleba razowego skosztowało , było cacy . No i rzecz jasna dzięki wszystkim Paniom za tańce , a Pani z Grudziądza osobiste podziękowania za dotrzymanie kroku . Dzięki temu gościowi z grodu nad Nogatem za wkład i organizację , Grześ szacun . P.S Mam nadzieję że wszyscy dotarli do domku bezpiecznie .
Radi23 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No i na nas też przyszyła kolej na zameldowanie się w domu. Siemik wielkie dzięki za wspaniałą imprezę !OKK . Podziękowania dla wszystkich uczestników za świetną zabawę. Do następnego spotkania.
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Meldujemy się z domku.Dziękujemy wszystkim za SUPER spotkanie Siemik wielki szacun Do następnego !OKK Valdi i Molo
Klubowicze Doktorek Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Melduję się w domu, gdzie po pożegnaniu z Bargaczami byłem w domu dopiero po g. 20, Siemik wielkie dzięki za zorganizowanie ponowne wspaniałego wekendu Obecnym na spotkaniu w "Panoramie" dziękuję za miłą atmosferę i Wasze spontaniczne uśmiechy, będę miał co wspominać w długie jesienne dni i wieczory !V Przemek "Doktorek"
Bobas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja też dziękuję wszystkim za super zabawe. Siemik, organizacja 1 liga Do następnego razu.....
Tomekgdz Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Gdzie jest fota mojego nowego skutera Nie ukrywam, że te 3 foty są.... hmm... ciekawe ... Mariusz, co w tym ciekawego !V
M_Pajak Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Widzę że zabawa była przednia Szkada że nie mogłem być z Wami
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2010 Siemiczku dziękujemy bardzo za super organizację a wszystkim obecnym za spotkanie i świetną zabawę. Było bardzo miło się z Wami znów spotkać. Gdzie jest fota mojego nowego skutera Mówisz i masz. wódkowóz jak sama nazwa mówi służy do wożenia dzieci !V (Jak zrobię cenzurę to umieszczę jeszcze kilka fotek)
Klubowicze dziadek Opublikowano 9 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2010 Siemiku jesteś WIELKIM MISTRZEM Zakonu Burgmaniaków , a obecni na imprezie goście Zakonu stworzyli wspaniałą i niezapomnianą imprezę dzięki dobrej (prawie nie widocznej) organizacji, stoły zastawione (ulubionej przeze mnie golonki już nie dałem rady) A jako Wielki zbierasz teraz miłe podziękowania i oceny do których dołączamy się i my POZDEAWIAMY Dziadek i 1Babcia
DIZEL Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 No dobra , jak już trochę ochłoneliście od wrażeń , nadmiaru chleba i jodu to zapraszam na powrótu do przeszłości !happybth wduś
Mareczek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 wduś[/url] Он не работает !tut No dobra , jak już trochę ochłoneliście od wrażeń , nadmiaru chleba i jodu to zapraszam na powrótu do przeszłości !happybth wduś Jest OK>
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2010 Siemka. Nie pisałem nic wcześniej bo po powrocie jakoś nie mogłem dojść do siebie potem praca.Dziś jednak chciałbym podziękować wszystkim za miele spędzone trzy dni. Przepraszam tych których nie pożegnałem osobiście ale byłem przekonany że wszyscy już się rozjechali. Jeśli chodzi o podziękowania to nie mi one się należą tylko wszystkim obecnym bo ja sam z Sylwią i Anią nie dali byśmy rady zjeść przygotowanego jedzenia a i tańczyć też by nam się znudziło.Więc wszystkie te wspaniale spędzone chwile są tylko waszą zasługą za co wielce dziękuję. Pozdrawiam Siemik.
Administrator Artix Opublikowano 10 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 10 Listopada 2010 Szkoda ze mimo szczerych checi jednak nie udalo mi sie do was dojechac, no coz moze innym razem sie uda
22hubert Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe, i oczywiscie organizatorowi za dogranie tematu. ps .Diesel, dobre zdjecia
Rekomendowane odpowiedzi