Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Melduję powrót do domu i dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas oraz oczywiście organizatorom za wykazaną cierpliwość i trud włożony w przygotowanie imprezki z której fotki zamieszczę po pewnej obróbce . !OKK

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

12

• upiór

9

• Tomekgdz

8

• Mareczek

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Wesoły autobus i skoda jak narazie dotarła do Warszawy. Zabawa nadal się rozwija, wymiana płynów w toku !OKK :ph34r::D

Opublikowano

Dzięki dla organizatorów Grzegorz, Sylwia i Ania :D Super impreza !OKK

Uczestnikom podziękowania za, jak zwykle, sympatyczną atmosferę i dobrą zabawę :D

(...) no i koleżankom za cierpliwe  partnerowanie w tańcach :D  :D .(...)

No to lecimy :ph34r:Naduś

• Klubowicze
Opublikowano

:D i znów szara rzeczywistość

dotarliśmy szczęśliwie do domu parę minut temu

Dziękujemy za wspaiałą imprezkę :ph34r: !OKK

Opublikowano

Ja również dotarłem do domu, dzięki wszystkim za huczną biesiadę i towarzystwo, Siemik zabawa była na 100% :ph34r: wypasiona, pozdrawiam i do kolejnego spotkania !OKK

Opublikowano

Serdeczne dzięki dla Siemika za możliwośc spotkania się z bracią skuterową.

Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i do zobaczenia następnym razem.

Opublikowano

My do domu dotarliśmy po 15:00. Dzięki za świetną zabawe. Kolejny raz Siemiczek stanął na wysokości zadania :ph34r: Oby więcej takich imprez !OKK

Opublikowano

No to lecimy :ph34r:Naduś

Adam, jak zwykle super fotki !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już dotarłem do domu.Siemik szacun !OKK

• Administrator
Opublikowano

Zdjęcia jak zwykle :ph34r: ... widać, że super się bawiliście... !OKK

Nie ukrywam, że te 3 foty są.... hmm... ciekawe ... :D:D

DSC_1169.jpg

DSC_1178.jpg

DSC_1180.jpg

Opublikowano

Wita !OKK złapał troszkę formę i też melduje się cały i zdrowy .

Spotkanie udane tylko ten Robsonek żeby nie chrapał :ph34r: .

Szkoda że szaman słabo spisał się z tą pogodą , ale jak pisał Mareczek troszkę się po oddychało i chleba razowego skosztowało , było cacy :D . No i rzecz jasna dzięki wszystkim Paniom za tańce , a Pani z Grudziądza osobiste podziękowania za dotrzymanie kroku :D . Dzięki temu gościowi z grodu nad Nogatem za wkład i organizację , Grześ szacun :D .

P.S

Mam nadzieję że wszyscy dotarli do domku bezpiecznie .

Opublikowano

No i na nas też przyszyła kolej na zameldowanie się w domu. Siemik wielkie dzięki za wspaniałą imprezę :D:D !OKK . Podziękowania dla wszystkich uczestników za świetną zabawę. :D:D Do następnego spotkania. :ph34r:

• Klubowicze
Opublikowano

Meldujemy się z domku.Dziękujemy wszystkim za SUPER spotkanie :D:ph34r:

Siemik wielki szacun :D:D

Do następnego !OKK

Valdi i Molo

• Klubowicze
Opublikowano

Melduję się w domu, gdzie po pożegnaniu z Bargaczami byłem w domu dopiero po g. 20, Siemik wielkie dzięki za zorganizowanie ponowne wspaniałego wekendu :ph34r::D:D

Obecnym na spotkaniu w "Panoramie" dziękuję za miłą atmosferę i Wasze spontaniczne uśmiechy, będę miał co wspominać w długie jesienne dni i wieczory :D:D !V Przemek "Doktorek"

Opublikowano

Ja też dziękuję wszystkim za super zabawe.

Siemik, organizacja 1 liga :ph34r:

Do następnego razu.....

Opublikowano

Gdzie jest fota mojego nowego skutera <_<

Nie ukrywam, że te 3 foty są.... hmm... ciekawe ...

Mariusz, co w tym ciekawego :ph34r: !V

Opublikowano

Widzę że zabawa była przednia <_<

Szkada że nie mogłem być z Wami :ph34r:

• Klubowicze
Opublikowano

Siemiczku dziękujemy bardzo za super organizację a wszystkim obecnym za spotkanie i świetną zabawę. <_<

Było bardzo miło się z Wami znów spotkać.

Gdzie jest fota mojego nowego skutera :ph34r:

Mówisz i masz.

SDC12592.jpg

wódkowóz jak sama nazwa mówi służy do wożenia dzieci !V

(Jak zrobię cenzurę to umieszczę jeszcze kilka fotek)

• Klubowicze
Opublikowano

Siemiku jesteś WIELKIM MISTRZEM Zakonu Burgmaniaków , a obecni na imprezie goście Zakonu stworzyli wspaniałą i niezapomnianą imprezę dzięki dobrej (prawie nie widocznej) organizacji, stoły zastawione (ulubionej przeze mnie golonki już nie dałem rady)

A jako Wielki zbierasz teraz miłe podziękowania i oceny do których dołączamy się i my

POZDEAWIAMY Dziadek i 1Babcia

Opublikowano

No dobra , jak już trochę ochłoneliście od wrażeń , nadmiaru chleba i jodu to zapraszam na powrótu do przeszłości !happybth wduś

Opublikowano
wduś[/url]

Он не работает

!tut

No dobra , jak już trochę ochłoneliście od wrażeń , nadmiaru chleba i jodu to zapraszam na powrótu do przeszłości  !happybth  wduś

Jest OK>

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Nie pisałem nic wcześniej bo po powrocie jakoś nie mogłem dojść do siebie potem praca.Dziś jednak chciałbym podziękować wszystkim za miele spędzone trzy dni.

Przepraszam tych których nie pożegnałem osobiście ale byłem przekonany że wszyscy już się rozjechali.

Jeśli chodzi o podziękowania to nie mi one się należą tylko wszystkim obecnym bo ja sam z Sylwią i Anią nie dali byśmy rady zjeść przygotowanego jedzenia a i tańczyć też by nam się znudziło.Więc wszystkie te wspaniale spędzone chwile są tylko waszą zasługą za co wielce dziękuję.

Pozdrawiam Siemik.

Opublikowano

Super zdjęcia !!!!!!! !happybth

• Administrator
Opublikowano

Szkoda ze mimo szczerych checi jednak nie udalo mi sie do was dojechac, no coz moze innym razem sie uda :ph34r:

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe, i oczywiscie organizatorowi za dogranie tematu.

ps .Diesel, dobre zdjecia :lol: