Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2010 Jesień na Mierzei Wiślanej 5-7 Listopada 2010 Kąty Rybackie Chciałbym serdecznie zaprosić na spotkanie rodzinne które będzie organizowana po raz drugi w ośrodku „PANORAMA” w Kątach Rybackich. http://www.panorama.mierzeja.pl/ Jest to dobra okazja do spotkania się i zakończenia sezonu 2010 roku. http://www.pieknechwile.pl/index.php?mod=spis&wnumer=186 Koszt pobytu wraz z wyżywieniem to 170zł/osoba dorosła i 80zł. za dziecko. Zakwaterowanie w pokojach 2-u osobowych, a dla lubiących nocleg w większym towarzystwie, znajdą się pokoje 3i 4-osobowe z widokiem na Zalew Wiślany z jednaj strony z drugiej zaś przepiękne widoki na drzewka otaczające ośrodek. Wyżywienie: Piątek - 1) obiad, 2) biesiada Sobota - 1) śniadanie, 2) obiad, 3) biesiada Niedziela - 1) śniadanie Jest możliwość przyjazdu wcześniej i pozostania w ośrodku na kolejne dni (do ustalenia z właścicielami) . Zapraszam do zgłaszania swojej chęci przyjazdu oraz spędzenia weekendu nad morzem. Więcej informacji otrzymacie na (PM). Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 30 października 2010r. PS.Ośrodek został dość znacznie przebudowany i zdjęcia ze (strony ośrodka) nie są już aktualne. Podaję numer konta -Bank Millennium - Grzegorz Siemiński 89 1160 2202 0000 0000 5155 8582 W tytule proszę wpisać Burgmania + ”Nick” Listę chętnych rozpocznę od siebie.Mam nadzieję że nie będę jedyny - Siemik +1+1+2+0.5 !OK - Lucjan73 +1+0.5+0.5 !OK - Arkadiusz +1+0.5 !OK - krzytro +1 - antoniaczek +1-Maja - Mareczek +1-Marysia+Basza (łaciata) jako opiekun Mareczka !OK - valdi +1-Gosia - Gumisiek !OK - Radi23 +1-"Iwa" !OK - Doktorek !OK - Wrzonio +1-Ewik !OK - robson - Tomekgdz +1-Marzenka !OK - Dizel +1-Aneta !OK - daro - Bobas - Spinka +1-Lechu !OK - grzegorz76 - 22hubert +1 - Jordan +1 !OK - damianibeata +1+1+0.5+0.5 !OK - bilety +1 - Abach +1 - Smerfetka !OK - upiór !NOT -Dziadek +1 - Babcia !OK -Bargacz + -Ela !OK + 2
Lucjan73 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No cóż Siemiczku wypada przyjechać jak zapraszają, wstępnie deklaruje 2 osoby dorosłe + 2 dzieci. Potwierdzenie ostateczne napewno dostaniesz przed upływem terminu wpłaty zaliczki
Arkadiusz Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Siemik jak tak to pisz i mnie !NOT a co nad morzem nie byłem w tym roku Proszę o dopisanie : Arkadiusz + 1 + syn , pokój oczywiście 3 osobowy. Potwierdzenie będzie oczywiście tak samo jak się określił Lucjan !OK ale myślę żę na 99,9 % obecni.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2010 Nawet o tym nie myśl że nie przyjadę,poproszę o rezerwację dla dwóch osób
antoniaczek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No w końcu. Już nie mogliśmy się doczekać, tak wiec proszę i nas dopisać: Maja + Antoniaczek (Verba) Pozdrawiamy Maja i Antoniaczek
Lucjan73 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No w końcu. Już nie mogliśmy się doczekać, tak wiec proszę nas dopisac Maja + Antoniaczek (Verba) !NOTPozdrawiamy Maja i Antoniaczek Suuuuper zaczynam ćwiczyć szanty
Mareczek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Siemik dopisz do listy Mareczek & Marysia + Basza " łaciata"
Klubowicze valdi Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2010 Poproszę o dopisanie do listy Valdi+Gosia
bogdan201 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jak tylko grafik w pracy na listopad pozwoli to będziemy: Bogdan + Aneta + małoletni Bartek
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Września 2010 Jak tylko grafik w pracy na listopad pozwoli Jeśli chodzi o grafik - to na miesiąc wcześniej co najmniej można ustawić.Dla chcącego nie ma więcej niż chce trudnego. Pozdrawiam. Siemik
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2010 Proszę o wpisanie na listę Gumisiek . !OK
Radi23 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witaj Siemiku Proszę o dopisanie do listy Radi23 + Iwa !OK . Pokój 2 osobowy . Pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2010 Proszę o dopisanie mnie do listy Doktorek, na razie tylko ja zgłaszam chęć !OK wyjazdu na Mierzeję
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2010 Nie może nas tam zabraknąć, proszę o dopisanie Wrzonio i Ewik. Pokój dwu osobowy może być ten „rejestracyjny” !happybth Resztę ogarnę po powrocie z urlopu. !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 2 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2010 Grześ - wstępnie piszę się na imprezkę , najprawdopodobniej solo , poproszę o jakieś lokum. Jeszcze sporo czasu pozostało , ale myślę że się uda .
Tomekgdz Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witam zginał Nam ten wątek !OK proszę o zapisanie !NOT Marzena&Tomekgdz
DIZEL Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Mnie też zginą wątek !w00t Poproszę dopisać DIZEL i Aneta Dziękuje
Daro Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Siemik wstępnie się piszę na imprezę, z chęcią spotkam się z wami przed snem zimowym ale jest to uzależnione od tego czy będę miał środek transportu (narazie mam) bo skuter w listopadzie raczej odpada, oczywiście potwierdzę to przed upłynieciem wymaganego terminu !scooter .
Bobas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Grzechoooooo, ja też jestem wstępnie zainteresowany. Jak się nic nie pokiełbasi w pracy to melduję się na imprezie !tut
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2010 Siemka. Odświeżę troszkę temat dla zaprezentowania ośrodka kilkoma zdjęciami,niestety tylko z zewnątrz. Pozdrawiam. Siemik
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2010 Poranna decyzja: proszę dopisać dwie osóbki - spinka i Lech.
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Września 2010 Przy najbliższej okazji porobię zdjątka pokoi nad salą biesiadną a do naszego przyjazdu budynek będzie już ocieplony.Dodam że będzie jeszcze kilka atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Arkadiusz Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Krzesła będą drewniane a i powrót do pokoju będzie bezpieczny bo nad salą biesiadną. Skoro tak, to kasa została przelana , ja cenię bezpieczeństwo ponad wszystko
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2010 Prosze o dopisanie !scooter
22hubert Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam tak na 95% bede razem z zonka ale niestety potwierdze przyjazd dopiero na poczatku listopada (taka praca)
Rekomendowane odpowiedzi