pidzam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Chlopcy chyba sie przejedli i maja wzdecia , bo jakas dziwna cisza w eterze.
michu Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Potwierdzam przybycie w dniu dzisiejszym o godzinie 18 proszę o przygotowanie powitania chlebem i …………………. co bym się nie zdenerwował I co był chleb ????? Oj podejrzewam , że było dużo chleba
Komar Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Potwierdzam przybycie w dniu dzisiejszym o godzinie 18 proszę o przygotowanie powitania chlebem i …………………. co bym się nie zdenerwował I co był chleb ????? Oj podejrzewam , że było dużo chleba Bzzzzzzz Tjaaa z masłeeeemmmm
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2010 Impreza była do 4 rano, dzisiaj niektórzy mają już jedno spanko zaliczone
antoniaczek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 My po prostu po pijaku nie piszemy
Marynarz Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 My po prostu po pijaku nie piszemy To dobrze.. bo nikt by raczej nic nie zrozumiał.... a ja chory w domu nadal się kuruję wypić mi tam za moje zdrowie
magduska Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Bawcie się tam dobrze !! My w tym roku niestety bawić się z Wami nie możemy ale jak by co to delegacja rodzinna będzie
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 5 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2010 To wypijcie kelycha za mnie i ........błagam ,nie dzwońcie o 1 w nocy Pozdrawiam i zycze miłej zabawy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 5 Listopada 2010 Bawcie się tam dobrze... i co by Wam chleba nie zabrakło
Abach Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 (...)... i co by Wam chleba nie zabrakło Gdyby Wam coś zabrakło... zadzwońcie, będę ok południa Do zobaczyska
Klubowicze robson Opublikowano 5 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2010 To wypijcie kelycha za mnie i ........błagam ,nie dzwońcie o 1 w nocy Pozdrawiam i zycze miłej zabawy Spoko Grześ , zadzwonimy tak m-dzy 3-4 rano . Wróciłem właśnie z roboty , ale jutro nie odważę się , pogoda nieciekawa , także pozostało 400. Do zobaczyska jutro w porze obiadowej .
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja też melduję się z Robsonkiem i Upiorkiem
dr.big Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 (...)... i co by Wam chleba nie zabrakło Gdyby Wam coś zabrakło... zadzwońcie, będę ok południa Do zobaczyska Chyba nie zabraknie .... Spoznione, ale milej zabawy wszystkim zycze .
upiór Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam tak to czasami bywa jak miastowe pojadą na wieś i zakosztują zdrowej ekologicznej żywności .
Sympatycy spinka Opublikowano 6 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2010 Bawcie się tam dobrze... i co by Wam chleba nie zabrakło Byłam w piekarni, dowiozłam więc nie zabraknie Zabawa była do białego rana może jakiś po powrocie do "normalności" wstawi 2 zdjęcia (oczywiście po dużej korekcie). Pozdrawiamy i czekamy na posiłki.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2010 Bawcie się dobrze, zjedzcie jeden chlebek w mojej intencji
Burgerman Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 O 14-tej wyruszam ze świeżą dostawą chleba
DIZEL Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 My już w domku . Wielkie dzięki dla organizatora Ściemika za jak zwykle zaje fajną impreze a wszystkim uczestnikom za super towarzystwo -nogi mnie jeszcz bolą od tych akrobacji !OKK Do zobaczenia następnym razem
Mareczek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja również jestem już od kilku godzin w domku. Trzeźwy ale jakiś taki zmęczony to zapewne od nadmiaru JODU Wielkie dzięki dla Ściemika za zorganizowanie spotkania i wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę i takie tam gadu gadu.
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2010 Już po domowym obiadku, teraz odpoczynek. Weekend był jakiś !OKK Impreza Dzięki organizatorze za dołożone starania a wszystkim obecnym dzięki za obecność. P.s. chleba mimo że z różnych piekarni to nie zabrakło.
Tomekgdz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim za spotkanie jak zwykle było rewelacyjnie !OKK Chleba było do bólu
Lucjan73 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam, dotarliśmy do domku koło 15- tej. Fajnie było spotkać się w tak zacnym gronie. Wielkie dzięki dla Siemika za organizacje !OKK I do następnego razu ....
Arkadiusz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 My też się meldujemy !OKK W domu byliśmy około 15 -tej. Dziękujemy wszystkim za miłą zabawę i do następnego razu Ps. Podziękowania dla organizatora za świetną imprezę.
Klubowicze robson Opublikowano 7 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2010 Dopiero wylądowałem w domu . Dzięki wszystkim za spotkanie i zarąbistą imprezkę . Szczególne dzięki Upiorkowi za podwózkę , no i koleżankom za cierpliwe partnerowanie w tańcach !OKK . Siemiczku - dla Ciebie też za całokształt . A teraz powrót do codzienności
damianibeata Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 My też się meldujemy. Dzięki za miły weekend. Dla Siemika podziękowania i gratulacje za zorganizowanie fajnej imprezy. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi