Sympatycy siemik Opublikowano 24 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Października 2010 A czemu nie ZACNĄ markę !OK . Chciał ale trafił na padaczkę i się zraził .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Października 2010 Ze względu na to iż nie jestem "za specjalnym" melomanem mam wielką prośbę aby kto może niech przywiezie ze sobą jakąś muzykę na przenośnym nośniku.Z mojej strony komputer zapewniam. Pozdrawiam Siemik.
damianibeata Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Kaska poszła. Muza też jakaś się znajdzie . Dozobaczyska.
michu Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Siemka Pozostaje mi tylko ,zyczyc wam wszystkim udanej zabawy !OKK
Bobas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Ja będę w sobotę ok. 14- stej !vampire Czy ktoś przyjeżdża skuterem ?
M_Pajak Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Dołączam sie do życzeń . Miłej zabawy koleżanki i koledzy . !vampire
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2010 Kasa poszła, !piwko planujemy wybrać się w piątek rano 4oo. Mamy wolne miejsca jak ktoś chce się dołączyć zapraszamy !vampire
KUCHARZ Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Witam, życzymy Wam upojnej imprezki. Bawcie sie dobrze i trzymajcie ciepło !!! Bardzo szkoda, ale szykuje sie duuuuuuuuuużo roboty i nie dam rady "urwać sie" z pracy !OKK no cuż gary wzywają !piwko POZDRAWIAMY CAŁĄ EKIPĘ !vampire P.S. Upiorku.... wypij zdrówko swojego ukochanego Kucharzyka
upiór Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Kucharzyku Kolego serdeczny ma się rozumiec wypiję zdrówko i nie tylko twoje . Pozdrawiam serdecznie , liczyłem że się spotkamy i co nie co porozmawiamy . Tak to czasami bywa że chciało by się wiele , a życie i tak pisze swoje scenariusze , czasami dużymi literami . P.S Tylko tam za dużo nie próbuj tych wszak wspaniałych potraw przygotowywanych przez Ciebie , bo na wiosnę może miec problemik . Pozdrawiam serdecznie .
KUCHARZ Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Upiorku robie wesele na 190 os masakra
Mareczek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Jeszcze pozostały trzy dni [pracy] do spotkania w Skowronkach. Rok temu tak było pięknie. Tylko kolega ZYBEX nie chciał się kąpać. !scooter * wkręcik !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2010 W tym roku nie dane mi z Wami się bawić. Życzę wszystkim uczestniką dobrej zabawy
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2010 Widzę, że wsród naszego grona są Morsy do zobaczenia w Kątach !scooter
Tomekgdz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Widzę, że wsród naszego grona są Morsy Morsy powiadasz tak jest ich wielu Siemik przewodniczy Jutro jest już czwartek tak, że Ja jestem spakowany Uwaga nadchodzę !scooter
Klubowicze Profesor Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 Życzę wszystkim udanej zabawy!!!!!!!
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 No i sorki muszę przeprosić wszystkich, nie mam wolnego w pracy.
22hubert Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja z zonka potwierdzam przyjazd w piatek popołudniu, do zobaczenia
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2010 Siemka. Dla zainteresowanych.Wszystko jest już przygotowane a ja jutro z córką meldujemy się na Mierzei ok 16 tej. W związku z pytaniami czy można zjawić się nie zapowiedzianym, informuję że miejsca do spania i jedzenia nie zabraknie. Pozdrawiam.
orcio Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 normalnie zazdroszcze wam ale życze miłej zabawy !piwko
Tomekgdz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Potwierdzam przybycie w dniu dzisiejszym o godzinie 18 proszę o przygotowanie powitania chlebem i …………………. co bym się nie zdenerwował !sciana
upiór Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam . Tomek tylko tam spokojnie , pragnę z Tobą piwo walnąc w sobotę . No i to dla Was tylko mi tam parkietu nie zniszczyc !yawn . P.S Pozdrawia . http://www.youtube.com/watch?v=yNtqExcynD4&feature=related
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ciekawe jak się chłopaki dziś z rańca czują !yawn
Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Bobas, myślę że czują się super !yawn , no a ja tak koło 13 -tej również startuję by poczuć się jak oni
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2010 My startujemy o 10 z Warszawy !yawn
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2010 Potwierdzam przybycie w dniu dzisiejszym o godzinie 18 proszę o przygotowanie powitania chlebem i …………………. co bym się nie zdenerwował !yawn I co był chleb ?????
Rekomendowane odpowiedzi