Klubowicze Jordan Opublikowano 26 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2010 W zeszłym roku nie mogłem (takie życie) ale w tym roku uda nam się przyjechać z Karoliną. Co prawda dopiero w piątek po pracy wyjedziemy bo nie mam możliwości wzięcia wolnego ale późnym piątkowym wieczorem przyjedziemy. pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Września 2010 Fajnie Jordan za chwilkę dopiszę. Aby nie wysyłać do wszystkich z osobna informacji na temat przelewu to na pierwszej stronie dopisałem dane potrzebne do przelewu.Dokonane wpłaty na bieżąco będę odznaczał. Pozdrawiam Siemik. Dodaję kilka zdjątek z wnętrza.
damianibeata Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 My też my też. Damian i Beata + dwie dziewczyny (10 i 3 lata)
Mareczek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 To Wy na wesele jedziecie czy na wieczorek zapoznawczy !happybth !happybth Wesele z poprawinami.!tut W tym roku będzie to pierwsza rocznica imprezy ” Jesień na Mierzei Wiślanej” Kilka fotek z ubiegłego roku. poprawiny
jack daniels Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Siemik to nie znaczy... Zawsze to samo !!! J.D.
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2010 Impreza bez nas - też proszę dopisać bilety + biletefka
Abach Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Zapomniałeś o tłuczeniu butelek !bicz Na to nie zdążymy, szkoda... sporo szkła by się znalazło Proszę o dopisanie: Smerfetka i Abach, ale od soboty.... zawitamy w południe zaraz po pracy
damianibeata Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Proszę o dopiasanie do Nas jeszcze jednej osoby dorosłej.
upiór Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam z rana no to i ja musowo się tam pokazac bo ten Kolega z miasta obiecał parę ciekawych atrakcji no i Marzenka będzie , a Ona jak tańczy !OKK . P.S Nie znam tylko dokładniej daty ale na 100 % na pewno od soboty , no i przywiozę tego z pod ...... .
Klubowicze dziadek Opublikowano 6 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2010 Witamy ! Prosimy o wpisanie nas w poczet uczestników rewelacyjnego spotkania rodzinnego Pozdrawiamy do zobaczenia Dziadek + Babcia
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Października 2010 Siemka. Mam już jadłospis ale zastanawiam się czy go wrzucić czy wolicie w ciemno !scooter
Pleban Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Cały czas się wachamy, więc może ten jadłospis nas przekona. Dawaj go Siemkiu. !scooter
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 Siemka.Mam już jadłospis ale zastanawiam się czy go wrzucić czy wolicie w ciemno !scooter Ja tam wolę w ciemno. W tym względzie mam do Ciebie zaufanie !YES . A sądząc po atrakcjach zeszłorocznych nie ma się co zastanawiać tylko trzeba się wpisywać Andrzejku i nie patrzeć na menu.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2010 Pleban - co Ci da menu i tak będzie PITOL w Siemikowej zalewie. !V
Tomekgdz Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Co tam menu Ja ostatnim razem prawie nić nie jadłem !V dopiero w niedzielę CHYBA
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2010 Mi to też obojetne.Sniadania przesypiam,a obiadów i kolacji nie pamiętam !V
Mareczek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Mi to też obojetne.Sniadania przesypiam,a obiadów i kolacji nie pamiętam Co tam menu Ja ostatnim razem prawie nić nie jadłem dopiero w niedzielę CHYBA Piszcie tak dalej a Siemik dania takie jak [ karkówka z grilla , golonka gotowana w piwie i zapiekana z warzywami] zostanie zastąpione paroma plasterkami wędliny i pomidora. !V będzie PITOL w Siemikowej zalewie. Bardzo duże prawdopodobieństwo że tak będzie.
Gość Lech Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Mi to też obojetne.Sniadania przesypiam,a obiadów i kolacji nie pamiętam Co tam menu Ja ostatnim razem prawie nić nie jadłem dopiero w niedzielę CHYBA Piszcie tak dalej a Siemik dania takie jak [ karkówka z grilla , golonka gotowana w piwie i zapiekana z warzywami] zostanie zastąpione paroma plasterkami wędliny i pomidora. !V będzie PITOL w Siemikowej zalewie. Bardzo duże prawdopodobieństwo że tak będzie. Zastosujmy Mareczka dietę, dzisiej sam ją widziałem . Będzie dużo taniej.
Tomekgdz Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Zastosujmy Mareczka dietę, dzisiej sam ją widziałem . Będzie dużo taniej. !YES Wolę nie pamiętać, że nie jadłem, ale diecie Mareczka mówimy stanowcze NIE !scooter !winkiss Co do menu zawsze sprawdzę na foto, !piwko co też tam było lub spytam Marzenki !OK
Bobas Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja na razie niestety nie mogę określić swojego przyjazdu. Mam targi w robocie i nie wiem jak się to wszystko z czasem ułoży.
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Października 2010 Ja na razie niestety nie mogę określić swojego przyjazdu.Mam targi w robocie i nie wiem jak się to wszystko z czasem ułoży. Mam nadzieję że ułoży się pomyślnie. Pozdrawiam Siemik.
Tomekgdz Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam na Kaszubach słyszałem, że zapisze się tu znacznie więcej osób !tut i co cisza !happybth Koledzy klawiatury do ręki i piszemy !OK (SPŁOSZONY ) też !happybth
Klubowicze bargacz Opublikowano 20 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2010 Witam Proszę o dopisanie do listy uczestników: Bargacz + Ela oraz zaprzyjaźniony moto Wojtek + 1 Razem 4 osoby. Przelew w przyszym tygodniu Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Października 2010 Na prośbę swojej szwagierki - samotnej dopisałem ją do listy plus nowego przyszłego maxi maniaka, który już zakupił Piaggio X9 i jest z Malborka !OK .
upiór Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 A czemu nie ZACNĄ markę !OK .
Rekomendowane odpowiedzi