Wombat Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 płyniesz za daleko. akurat o kogutach i ich kolorach to w ustawie jest Jak już chcesz logike mieszać to wytłumacz mi logicznie jak możesz zająć 2 pasy po 3 metry każdy jak Twój motocykl ma w porywach do 80cm szerokości. To jest logika.... to tak samo jak wchodzisz do kibla i go zajmujesz. niby nie wpełniasz przestrzeni całego kibla ale jednak nikt sie chyba z tobą tam nie pcha.
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2016 Ja pierdziu! Panowie, spoko i luzik ogólny. Potencjometr agresji na 0 proszę. Ja tylko tak informacyjnie wrzuciłem a tu jakaś kolejna "gównoburza" się szykuje.
Bierut Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Jedźcie do słonecznej Italii. Zobaczycie do czego służą jednoślady. I jak się nimi jeździ w Rzymie. Gdy wrócicie to stwierdzicie, że u nas to jest oaza spokoju. P.S. Wszyscy łamią przepisy. Tylko niektórzy się do tego przyznają. Przekroczeni prędkości o 1 km/h, jazda środkowym lub lewym pasem - to wszystko jest niezgodne z prawem. Ja jeżdżę po liniach, buspasach, inni przekraczają prędkość i cwaniakują na różne sposoby. Jest remis. Moja dewizja - sprawnie i bezpiecznie.
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Analizując przebieg kilku Topiców o tematyce Prawa o Ruchu Drogowym i podobnej tematyce z całym przekonaniem stwierdzę iż kolega VRX jest ,, MISZCZEM,, w sianiu zamętu i wymądrzaniu się na naszym forum . Nie wiem czym ów kolega zajmuje się na co dzień ale z tego co da się zauważyć musi czytać dużo przepisów - tylko czemu akurat tych z strony .....Pudelek itp. Każdy w dobie dzisiejszego czasu ma możliwość zajrzeć do aktu prawnego i wyczytać co jest mu niezbędne. A ty kolego z tego co zauważyłem żadnej krytyki czy uwag nie przyjmujesz.. Proponuje tobie więcej luzu i mnie spinać poślady, bo na forum są ludzie którzy posiadają bardzo dużą wiedzę i nie tylko w przedmiotowym temacie ........ P.s. Sorka za Off Top
VRx Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Wszyscy łamią przepisy. Tylko niektórzy się do tego przyznają. Przekroczeni prędkości o 1 km/h, jazda środkowym lub lewym pasem - to wszystko jest niezgodne z prawem. Ja jeżdżę po liniach, buspasach, inni przekraczają prędkość i cwaniakują na różne sposoby. Jest remis. W pełni się z Tobą zgadzam. Dodałbym tylko jeszcze, że jazda buspasem, czy po linii, a nawet w niektórych przypadkach przekroczenie dopuszczalnej prędkości nie zagraża bezpieczenstwu tak jak by to chcieli wmówić ustawodawcy, albo niektórzy handlarze wprowadzający na drogi szrot..... Nie wiem czym ów kolega zajmuje się na co dzień ale z tego co da się zauważyć musi czytać dużo przepisów - tylko czemu akurat tych z strony .....Pudelek itp. Jakie to ma znaczenie czym się zajmuje? Znam policmajstrów, którzy nie znają przepisów za zakresu ruchu drogowego, jak i prawników podejmujących się spraw o których też mają blade pojęcie. A ty kolego z tego co zauważyłem żadnej krytyki czy uwag nie przyjmujesz.. A za co Ty mnie chcesz krytykować? Masz o mnie jakieś pojęcie? Wiesz kim jestem, jaki jestem i czym się zajmuje? Czy po prostu chciałeś pojechać po kimś, tylko szkoda, że zero wypowiedzi na temat. Proponuje tobie więcej luzu i mnie spinać poślady, bo na forum są ludzie którzy posiadają bardzo dużą wiedzę i nie tylko w przedmiotowym temacie ........ Spinają poślady to najbardziej stali bywalcy tego forum jak ktokolwiek ośmieli się wyrazić inną opinię niż ów bywalcy. Na forum może są i znafcy wielu tematów ale jak już ktoś kiedyś ustalił forum dyskusyjne służy do dyskusji. Tym samym ktoś może mieć jakieś zdanie na dany temat i jeśli go wyrazi na forum nie oznacza to że spina poślady. W przeciwienstwie do tych znawców i pseudo znafców. płyniesz za daleko. akurat o kogutach i ich kolorach to w ustawie jest A to przepraszam o światłach których nie możesz mieć w ustawie nie ma i że mają działać? No wygrałeś.....
Rekomendowane odpowiedzi