DIAMANDA2002 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam ! Ponieważ Warka nadciąga nieubłaganie, a pogoda nie chce się popsuć, chciałbym do Wareczki podjechać z moim synem Brunem na 2oo. W zasadzie wszystko co nam niezbędne zapakujemy na skuta (będzie trochę po "cygańsku", ale o to chodzi, żeby było fajnie...) Jednak troszkę się boję że bobo mi może zmarznąć nocą, i zabrał bym dla niego dodatkowy śpiworek i koc. No ale to już przerasta możliwości skuta.... Druga sprawa jest taka, że może być różnie w niedzielę - jakby padało, to jesteśmy trochę "ugotowani" - musiał bym go zostawić pod czyimś czujnym okiem i podjechać po auto (bo takowe posiadamy) Czyli że: Jeżeli byłby ktoś uprzejmy zabrać do swojego auta torbę, i ew. miał miejsce na niedziel dla malucha (jeżeli będzie padało) było by bosko !!! Chcemy jechać jutro, ale jak nikt nie jedzie 400, to nie ma problemu, może być w piątek. Mieszkamy na Dolnym Mokotowie, więc jest to wylot na Warkę przez G-K. Torbę mogę spokojnie podrzucić. Dzięki, PZDR 790-027-082, lub prv
Klubowicze valdi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ja jadę w piątek po 16-tej, torbę jak podrzucisz to Małgosia zabierze 400
Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wrzonio zasmakował wygód w Warce mając po ręką ciężarówkę dlatego też wybieramy się 4oo i 2oo. Jeszcze jest wolna przestrzeń bagażowa. Wybieramy się w piątek po 18.00.
Glub Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czy ktoś jedzie samochodem tylko na sobotę?
Rekomendowane odpowiedzi