Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomysłowy Dobromir---AN400

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

W tym stoliku pod kierownica wycialbym jeszcze otwory na kubki i dorobil wysuwany blat na McDonalda typu Drive Thru bedzie jak znalazl.

Opublikowano

Owszem otwory można wyciąć, ale izolowane termicznie. I tak, żeby nie podziurawić turystycznej lodówki wstawionej pod blacik. Facio ma łeb. Po co chłodzić napoje w kufrze z wodą jak można z kulturką w lodóweczce?

Opublikowano

Myślę, że wywiad z twórcą tego oryginalnego prototypu „udoskonaleń” byłby najczęściej czytanym artykułem na głównej. Patrząc na zdjęcia nasuwa mi się szereg pytań chociażby skąd pomysł, jaki cel, idea tego osobliwego ustrajania burka, czy kierownik przewiduje jakieś dalsze modyfikacje, co na to diagnosta itd. :D

Oczywiście brawa i gratulacje dla DIAMANDA2002 za zachowanie zimnej krwi i zrobienie tych kliku fot !piwko

Opublikowano

to nie demoty by dawać na główną...

• Sympatycy
Opublikowano

Witam. Cieszę się że niektórzy z was zwrócili uwagę na wkład pracy włożony w ten co by nie mówić dziwny pojazd. Pozdrawiam

Opublikowano

Po małych przeróbkach dałoby się jeszcze pewnie jeszcze jakieś drzwi zamontować i zamknąć całą budę. I po co komu zimowa wersja Burgmana… :D

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie to była wersja z odkrytym dachem B)ale widać nad głową kierowcy klameczkę od szyberdachu, który się przesówa po tych wygiętych prowadnicach :blink: zamykając wszystko w jedną wysmakowaną całość :(

Opublikowano

Od początku śledzę ten temat i tak się zastanawiam. Nie ukrywam, że też lubię sobie po majstrować. Mimo to ten Kolega dokonał cudu choć dla mnie rzeczy nie dopuszczalnej no chyba, że w kategorii dziwoląg zlotu czyli jak spiepszyć fajny skuter. Co do wykonanej pracy to oczywiście gratulacje. W pewnym sensie to i za pomysłowość też należy się gwiazdka. Na pewno ta maszyna powinna znaleźć się w Operacji Tuning w TVN a tam już Tede wypowie się na jego temat. Przychodzi mi do głowy jeszcze coś. Ten Kolega zbudował sobie pojazd ala camper i to taki o jakim zawsze marzył . Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. I żeby była jasność. Jestem przeciwny takim samoróbkom. Wrażenie jednak robi ;)

Opublikowano

pracy sporo rzeczywiście ale no cóż..... ;) szyku to mu nie dodaje. Za to pod pięknym blatem z jakiejś płyty pilśniowej zmieściło się radio ;) kto wie co jeszcze kryją zakamarki tego sprzęta

Opublikowano

Pomysłowość to 1 rzecz, bezpieczeństwo w ruchu to 2 rzecz.

trzeba Pana konstruktora skierować do biura projektowego BMW (może mają w planach nowe C1) ;)

Opublikowano

trzeba Pana konstruktora skierować do biura projektowego BMW (może mają w planach nowe C1) ;)

Nawet jeśli nie mają nowego pomysłu to będą mogli dowiedzieć się czego ludziki oczekują po takich sprzętach i gdzie rozmieścić poszczególne elementy.