DIAMANDA2002 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dzisiaj jadąc 400 przez Radom, spotkałem takiego oto majsterklepkę..... ...im bliżej, tym bardziej wychodziły mi oczęta..... Pan powiedział: się przydaje !!!! - no ba ! Ogłaszam się również zwycięzcą konkursu na najoryginajniejszy, osobiście spotkany i sfotany skut sezonu !!!!!!!!!!! Nagroda i gratulacje przy okazji !!!!!!!!!!!!!! PZDR
ptaku_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja piedziu koles ma normalnie barek przed kiera mozna tam popielniczke se postawic. Ciekawe jak to jezdzi z takim zaglem i ile to pali.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Prawie C1 !piwko Chciałbym zobaczyć crashtest takiego "pojazdu" a dokładniej brzuch kierowcy podczas zderzenia czołowego i zetknięcia się z kanciastym schowkiem/ barkiem/ blatem kuchennym/ stołem barowym? (nie wiem jak to nazwać !scooter). Dobrze, że kierownik ma chociaż porządny kask Normalnie... "MISZCZU"! Ps. Na moje oko przednia szyba pochodzi z katalogu akcesoryjnego firmy Velux !scooter
dr.big Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A ja sie zastanawiam, jak taka "szklarnia" przechodzi przeglad i pozniejsze kontrole ?
Lucjan73 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dobrze, że kierownik ma chociaż porządny kask Ps. Na moje oko przednia szyba pochodzi z katalogu akcesoryjnego firmy Velux !scooter No nie wiem fotka Nr 4 kask chyba klejony taśmą !piwko No a okienko chyba "uchylne" - taka mała klima !scooter
MARCVS Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kask też ma jakiś combination !tut Nie chcę sobie nawet wyobrażać co dzieje się z ciałem kierującego pod wpływem łamiących się sklejek i innego badziewia !scooter No Krzychu....... Miałeś fart Żeby w cywilizowanym Radomiu spotkać takiego CUDOKA !piwko !scooter
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kask też ma jakiś combination Nie chcę sobie nawet wyobrażać co dzieje się z ciałem kierującego pod wpływem łamiących się sklejek i innego badziewia No Krzychu....... Miałeś fart Żeby w cywilizowanym Radomiu spotkać takiego CUDOKA !OKK !OKK Może w tej skrzynce pod kierą ma airbag , ale kask to raczej na skuter , taki który osiąga max 30km/h . ( jak kask nie był jeszcze klejony )
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Diamanda, gratuluję i naprawdę należy się nagroda za fotki. Ja po zobaczeniu takiego czegoś, z wrażenia nigdy bym nie pomyślał o zrobieniu fotki. !OKK Pod blatem jest chyba radio. I o wycieraczce gościu pomyślał, z silniczkiem
GrzechoCnik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A mnie zastanawia ten wiatrołap za plecami. To pewnie uchylny (na tył) szyberdach. Przy takim hamowniku to może sobie w takim kasku jeździć bo i tak zawrotnych prędkości nie osiągnie.
Sent Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ale gość ma styl Upiłował kulki z klamek !OKK
Glub Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 podejrzewam że pod tą taśmą na kasku to są chyba głośniki- nosz zupełnie jak w czołgu !OKK
Klubowicze Trebor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Polak potrafi !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ten tył prawie jak solar wygląda ... może to taki ekologiczny skuter !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No widzę panowie że pojechaliście po gościu. A który z was ma takie umiejętności. Czy dla was liczy się tylko produkty z wyższej półki? Jaki przykład dajecie innym użytkownikom forum. Dlaczego nie widzicie w tym projekcie pracy jaką włożył ten człowiek. Czy najlepsze jest zawsze to co zachwalają prowadzący to forum? Pozdrawiam i życzę bardziej życzliwego spojrzenia na świat.
ptaku_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 zdun13m masz racje czlowiek niewatpliwie wlozyl kupe pracy i czasu w ten wehikul, ale zrobil to hmmm nawet nie wiem jak to ujac poprostu popsul burka. To tak jak w tvn turbo w programie OPT pokazuja fury gdzie wlasciciele wlozyli kupe pracy lub kasy na przerobki ale wychodzi paskudztwo.
dr.big Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (...)Jaki przykład dajecie innym użytkownikom forum. Dlaczego nie widzicie w tym projekcie pracy jaką włożył ten człowiek(...) "Projekcie" !OKK ? Ten "projekt" powinien tak naprawde poruszac sie na zamknietym terenie... Moze czegos nie zrozumialem, jesli wlozylby ta prace w dom, bardzo prosze, jesli sie zawali, to jemu na glowe !OKK . Ale pozbijane z desek i poklecowe na blachowkrety "cos", co porusza sie z niemalymi predkosciami po drodze publicznej mam pochwalic i wpasc w zachwyt? Raczej nie, ja uwazam, ze takie "cos" powinno byc usuniete z ruchu, zanim zrobi innym (i sobie) krzywde . Edit: Czy jak ktos wytnie sobie skalpelem bieznik na lysych oponkach, to tez go bedziesz chwalil za prace i czas poswiecony "projektowi" ? PS. Nie zamierzam nikogo do niczego przekonywac, moje zdanie w tym temacie jest takie i nie inne, i nic na to nie poradze . Czy widziales kiedys jak przy 80- 100km/h "odfruwa" komus maska trafiajac nastepny nadjezdzajacy pojazd? Bo jakis "madry dobromir" sklecil jej mocowanie i byl zapewne dumny ze swojego "projektu"? Ja widzialem i trafiony mial szczescie, bo na dwoch kolach juz by go mial zdecydowanie mniej...
GrzechoCnik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ...Jaki przykład dajecie innym użytkownikom forum. ... "O wypraszam to sobie, jak to Ja nic nie robię?" !OKK A to: POKROWIEC Przykład jest i mam nadzieję się przyda chętnym do robótek.
Lucjan73 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To tak jak w tvn turbo w programie OPT pokazuja fury gdzie wlasciciele wlozyli kupe pracy lub kasy na przerobki ale wychodzi paskudztwo. Ten dział w OPT to "wiejski tuning" nie wiem ale ten skuter ma szanse zaistnieć w tym programie. Wracając do pomysłowości to nie wiem czy zauważyliście ale on ma składany dach "pokrywka" jest schowana w tylnym wiatrołapie a pałąki mają prowadnice Nie ma co musowo trzeba namierzyć goscia i zrobic test na pierwszą strone, niewiadomo co on może mieć jeszcze za "udogodnienia" w tym sprzęcie Za kilka lat może się okazać że z tego prototypu Japończycy oczywiście po drobnych poprawkach stworzą skuter XXII wieku
Drek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gość z tyłu ma chyba powierzchnię reklamową Ale fakt trafiłeś na "dziwoląga roku" w Polsce. I te ochraniacze na nogi Ciekawe jak to by się zachowało przy szlifie.
ptaku_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Diamanda wysylaj foty do Tede z OPT moze jakies fanty dostaniesz Drek jak to jak by sie zachowywaly......lataly by po calej ulicy i szukaly celu, o boczki bym sie tak nie martwil jak o te rury i szybki, one mogly by narobic dobrego zamieszania trafiajac np w przednia szybe auta.
Baśka13 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mają ludzie pomysły ciekawe jak taki wynalazek jest dopuszczony do ruchu. Chociaż za pomysłowość gratki
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zdun.Czy to jest prowadzący czy użytkownik czy ktoś tam jakie to ma znaczenie.Czytając opinie nie zauważyłem aby ktoś pojechał złośliwie po projektancie tego pojazdu,raczej wszystkie wypowiedzi były w tonie żartobliwym i z podziwem dla tego jegomościa.Mi akurat projekt się podoba i czy podczas wypadku rozwali sobie część ciała o stolik czy tylko o kierownicę i przy drożne drzewo lub inne przedmioty to nie ma znaczenia.Gość jest naprawdę pomysłowy i wielka szkoda że nie widziałem tego pojazdu osobiście. Jeśli chodzi o przeglądy techniczne i kontrole w naszym kraju to z ręką na .... mogę śmiało powiedzieć że kilka dzieśąt % 2oo nie powinno poruszać się po naszych drogach. Pozdrawiam. Siemik ps. Proszę nie komentować ostatniej części mojej wypowiedzi,gdyż nie jest to istotą wątku.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No widzę panowie że pojechaliście po gościu. A który z was ma takie umiejętności. Czy dla was liczy się tylko produkty z wyższej półki? Jaki przykład dajecie innym użytkownikom forum. Dlaczego nie widzicie w tym projekcie pracy jaką włożył ten człowiek. Pracę włożył... ale czy nie lepiej było ją włożyć w skopanie grządki na działce lub pomalowanie mieszkania? Ten pojazd może jest i ciekawy (choć dla mnie wygląda jak skrzyżowanie skutera z koszmarem nocnym) ale nie nadaje się do poruszania po drogach publicznych... po których każdy z nas jeździ. Tu masz pierwszy z brzegu przykład PROJEKTU, którego nikt z prowadzących to forum ani nikt z użytkowników nie krytykował bo: - Nie zagraża bezpieczeństwu kierowcy i pasażera a także innych użytkowniów dróg. - Pomysł i sensowność udoskonalenia zasługuje na pochwałę. Wsteczny bieg w Burgmanie 650 KLIK Czy najlepsze jest zawsze to co zachwalają prowadzący to forum? Każdy na tym forum ma prawo zachwalać (popierać) i pisać to co uważa za stosowne... od tego jest forum tematyczne. Ty ostatnio zaprezentowałeś i zachwalałeś nowy model skutera od BMW... no i git!
andi.nb Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Widać ,że gość tym żyje i skuter to jego pasja bo musiał poświęcić jednak trochę czasu-ja jestem pełen uznania może nie co do efektu końcowego ale za pomysł.
Arkadiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Diamnda, no powiem Ci że goscia żeś spotkał zaj...... Ta wycieraczka na szybie, normalnie zaraz wchodzę na allegro Jak bym się uparł to do Warki się wyrobię
Rekomendowane odpowiedzi