monk Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ktoś planuje wyruszyć w piątek liczniejszym gronem spod C66? Czy wszystkim już tak zaschły gardła, że w czwartek planują pre-premierę? !piwko Jako wzorowy obywatel trzymam się regulaminu i planuję wyruszyć w piątek, szukam towarzyszy/towarzyszek !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
malina666 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji. Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji. A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? Odnośnik do komentarza
Mały Maniek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji. A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? Oj zmieniaj Burka na Yamaykę. Moja właśnie zrobiła w dwa dni kolejny tysiąc kaemów i miewa się całkiem dobrze . Może uda mi się wyrwać w piątek koło 17. Jeśli nie, to nawiedzę warkę w sobotę !piwko Odnośnik do komentarza
malina666 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji. A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? !piwko Burek się zdenerwował i ugotował a wszytko podczas testów nowo założonej swiecy irydowej. Podejrzenie było o olej w układzie chłodzenia bo tak mi się wydawało, ale ostatecznie nie wiadomo co jest. Wraz z pomocnym kolegą z forum co pare dni sprawdzana jest kolejna mozliwosc i wymieniane sa wadliwe cześci. Moze do piątku sie uda. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 lece w piatek rano. Ktos sie wybiera? Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 to nie lepiej w czwartek wieczorem Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 to nie lepiej w czwartek wieczorem Pewnie, ze lepiej, ale a ) jestem przeziebiona i wole jeszcze sie pokurowac b ) jutro mam przechlapane w pracy i nie wiem, o ktorej wyjde... Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 czasem tak bywa + w razie czego ze Smokiem.wawelskim ruszamy ok 17 z twojej okolicy (pracy) Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ech, o 17 to moj komputer dopiero bedzie sie rozgrzewal pomacham Wam z okna... Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pokurujesz się w Warce My lecimy 16-17 (dokładniej ustalamy właśnie godzinę) z okolic Ursynowa/Puławskiej na wysokości Reala. Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja planowałem wyruszyć w piątek rano, ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności muszę być w pracy 13.00-14.00 . Więc planuję o 14.00 wybyć do Warki. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa ) dziś z wieczora. Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce Odnośnik do komentarza
mumin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa ) dziś z wieczora.Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce !w00t Z pewnego źródła wiem, że Dziadek już z Gdańska wyjechał w samego rana więc popołudniu spodziewany może być w Warce... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak czytam jak się umawiacie na wyjazd,a ja muszę zostać w wiosce to normalnie mnie !happybth no ale co zrobić !happybth bawcie się i bezpiecznie przemieszczajcie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
M_Pajak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie mam czasu czytać więc proszę o PM gdzie i o której mam się stawić . Tam napewno sioę pojawię . P.S. dzieki bracia burgmanacy za pomoc w przewiezieniu namiotu !piwko !piwko Dobrze ze znam Wrzonia i Evika !happybth Jak zawsze można na nich liczyć . !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze valdi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja ruszam ok 17tej,może spotkajmy się gdzieś w Tarczynie i dalej razem? !happybth Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 My ruszymy z Zentrum ok. 16:00 jak wyjdziemy wczesniej z kopalni. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja ruszam ok 17tej,może spotkajmy się gdzieś w Tarczynie i dalej razem? Dobra myśl , tylko w którym miejscu w Tarczynie ? Odnośnik do komentarza
M_Pajak Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dopytam tylko kto rano w piątek jedzie do warki z wawy . Chętnie się podepnę . Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Fajna pogoda.... Więc cały misterny plan jazdy z maluchem poszedł się kochać 2 wolne miejsca do Warki w autku na dziś, jak ktoś reflektuje. PZDR Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jade o 13 spod R66. O ile nie bedzie lalo , ale podobno wtedy akurat ma sie uspokoic Odnośnik do komentarza
Gość Badly Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ja Warce juz od wczoraj od godziny 13 pogoda niestety w 100% mokra ale dajemy rade Odnośnik do komentarza
M_Pajak Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Oki będę pod r66 o 13 Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 @ucienta, m_pajak: Jakbyście poczekali do 14ej, to chętnie bym śmignął z Wami jakby co, to dzwońcie: 508, trzy, trzy, 88; zero; dwa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi