Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś planuje wyruszyć w piątek liczniejszym gronem spod C66? Czy wszystkim już tak zaschły gardła, że w czwartek planują pre-premierę? !piwko

Jako wzorowy obywatel trzymam się regulaminu i planuję wyruszyć w piątek, szukam towarzyszy/towarzyszek :lol: !scooter !scooter

Opublikowano

Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji.

Opublikowano
Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? ;)

Opublikowano
Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16.  Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? :lol:

Oj zmieniaj Burka na Yamaykę. Moja właśnie zrobiła w dwa dni kolejny tysiąc kaemów i miewa się całkiem dobrze :lol: . Może uda mi się wyrwać w piątek koło 17. Jeśli nie, to nawiedzę warkę w sobotę !piwko

Opublikowano
Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16.  Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? !piwko

Burek się zdenerwował i ugotował a wszytko podczas testów nowo założonej swiecy irydowej. Podejrzenie było o olej w układzie chłodzenia bo tak mi się wydawało, ale ostatecznie nie wiadomo co jest. Wraz z pomocnym kolegą z forum co pare dni sprawdzana jest kolejna mozliwosc i wymieniane sa wadliwe cześci. Moze do piątku sie uda. Zobaczymy...

Opublikowano

lece w piatek rano. Ktos sie wybiera?

Opublikowano

to nie lepiej w czwartek wieczorem

Opublikowano
to nie lepiej w czwartek wieczorem

Pewnie, ze lepiej, ale

a ) jestem przeziebiona i wole jeszcze sie pokurowac

b ) jutro mam przechlapane w pracy i nie wiem, o ktorej wyjde...

Opublikowano

czasem tak bywa :P +

w razie czego ze Smokiem.wawelskim ruszamy ok 17 z twojej okolicy (pracy)

Opublikowano

Ech, o 17 to moj komputer dopiero bedzie sie rozgrzewal :P pomacham Wam z okna...

• Sympatycy
Opublikowano

Pokurujesz się w Warce :P My lecimy 16-17 (dokładniej ustalamy właśnie godzinę) z okolic Ursynowa/Puławskiej na wysokości Reala.

Opublikowano

Ja planowałem wyruszyć w piątek rano, ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności muszę być w pracy 13.00-14.00 :P .

Więc planuję o 14.00 wybyć do Warki.

• Administrator
Opublikowano

Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa :P ) dziś z wieczora.

Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce :D

Opublikowano
Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa :P ) dziś z wieczora.

Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce !w00t

Z pewnego źródła wiem, że Dziadek już z Gdańska wyjechał w samego rana więc popołudniu spodziewany może być w Warce...

• Sympatycy
Opublikowano

Jak czytam jak się umawiacie na wyjazd,a ja muszę zostać w wiosce to normalnie mnie !happybth no ale co zrobić !happybth bawcie się i bezpiecznie przemieszczajcie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam czasu czytać więc proszę o PM gdzie i o której mam się stawić . Tam napewno sioę pojawię .

P.S. dzieki bracia burgmanacy za pomoc w przewiezieniu namiotu !piwko !piwko

Dobrze ze znam Wrzonia i Evika !happybth Jak zawsze można na nich liczyć . !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Ja ruszam ok 17tej,może spotkajmy się gdzieś w Tarczynie i dalej razem? !happybth

Opublikowano

My ruszymy z Zentrum ok. 16:00 jak wyjdziemy wczesniej z kopalni.

• Klubowicze
Opublikowano
Ja ruszam ok 17tej,może spotkajmy się gdzieś w Tarczynie i dalej razem? :rolleyes:

Dobra myśl , tylko w którym miejscu w Tarczynie ? :P

Opublikowano

Dopytam tylko kto rano w piątek jedzie do warki z wawy . Chętnie się podepnę . :rolleyes:

Opublikowano

Fajna pogoda....

Więc cały misterny plan jazdy z maluchem poszedł się kochać :rolleyes:

2 wolne miejsca do Warki w autku na dziś, jak ktoś reflektuje.

PZDR

Opublikowano

Jade o 13 spod R66. O ile nie bedzie lalo , ale podobno wtedy akurat ma sie uspokoic

Opublikowano

Ja Warce juz od wczoraj od godziny 13 pogoda niestety w 100% mokra ale dajemy rade :rolleyes:

Opublikowano

Oki będę pod r66 o 13

Opublikowano

@ucienta, m_pajak: Jakbyście poczekali do 14ej, to chętnie bym śmignął z Wami :rolleyes:

jakby co, to dzwońcie: 508, trzy, trzy, 88; zero; dwa.