Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Warki dwie

monk

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś planuje wyruszyć w piątek liczniejszym gronem spod C66? Czy wszystkim już tak zaschły gardła, że w czwartek planują pre-premierę? !piwko

Jako wzorowy obywatel trzymam się regulaminu i planuję wyruszyć w piątek, szukam towarzyszy/towarzyszek :lol: !scooter !scooter

Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji.

Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16. Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? ;)

Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16.  Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? :lol:

Oj zmieniaj Burka na Yamaykę. Moja właśnie zrobiła w dwa dni kolejny tysiąc kaemów i miewa się całkiem dobrze :lol: . Może uda mi się wyrwać w piątek koło 17. Jeśli nie, to nawiedzę warkę w sobotę !piwko

Jesli naprawię skuter to bede ruszał w piatek ok 17 i z chęcia pojade razem. jesli nie naprawię skutera to , mozliwe ze rusze puszką ok 16.  Dam znac w jakies bede sytuaacji.

A coz to Burkowi sie stalo? Zadyszka? !piwko

Burek się zdenerwował i ugotował a wszytko podczas testów nowo założonej swiecy irydowej. Podejrzenie było o olej w układzie chłodzenia bo tak mi się wydawało, ale ostatecznie nie wiadomo co jest. Wraz z pomocnym kolegą z forum co pare dni sprawdzana jest kolejna mozliwosc i wymieniane sa wadliwe cześci. Moze do piątku sie uda. Zobaczymy...

to nie lepiej w czwartek wieczorem

Pewnie, ze lepiej, ale

a ) jestem przeziebiona i wole jeszcze sie pokurowac

b ) jutro mam przechlapane w pracy i nie wiem, o ktorej wyjde...

• Sympatycy

Pokurujesz się w Warce :P My lecimy 16-17 (dokładniej ustalamy właśnie godzinę) z okolic Ursynowa/Puławskiej na wysokości Reala.

Ja planowałem wyruszyć w piątek rano, ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności muszę być w pracy 13.00-14.00 :P .

Więc planuję o 14.00 wybyć do Warki.

• Administrator

Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa :P ) dziś z wieczora.

Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce :D

Z róźnych źródeł docierają do mnie informacje o nieoficjalnym rozpoczęciu zlotu (jak to zresztą często bywa :P ) dziś z wieczora.

Osobiście startuje do Warki około 13ej a około godziny 17ej przewidziana jest nieoficjalna kolacja u "chińczyka" w górnej Warce !w00t

Z pewnego źródła wiem, że Dziadek już z Gdańska wyjechał w samego rana więc popołudniu spodziewany może być w Warce...

• Sympatycy

Jak czytam jak się umawiacie na wyjazd,a ja muszę zostać w wiosce to normalnie mnie !happybth no ale co zrobić !happybth bawcie się i bezpiecznie przemieszczajcie pozdrawiam.

Nie mam czasu czytać więc proszę o PM gdzie i o której mam się stawić . Tam napewno sioę pojawię .

P.S. dzieki bracia burgmanacy za pomoc w przewiezieniu namiotu !piwko !piwko

Dobrze ze znam Wrzonia i Evika !happybth Jak zawsze można na nich liczyć . !happybth

• Klubowicze
Ja ruszam ok 17tej,może spotkajmy się gdzieś w Tarczynie i dalej razem? :rolleyes:

Dobra myśl , tylko w którym miejscu w Tarczynie ? :P