Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 w czwartek lub piątek planuje 3 dniowy wyjazd do dzwirzyna .Zainteresowanych zapraszam !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A nie mogłeś się ze mną kulnąć. Władek też leży nad morzem A podobno ma padać. tylko nie wiadomo jeszcze. co? Jedź chłopie i wracaj szczęśliwie Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 takich solówek nad nasze morze było chyba z regionu w tym roku więcej !OKK W przyszłym roku jadę z Wami chłopaki, mam nadzieję, że nic mi planów zakupowych nie popsuje i te 500 poj. będzie moje !OKK Udanego turlania Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Pochwal się co masz na myśli Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ze względu na piękną pogodę,wyjazd się rozpłynął.Voy-Ciach pochwal się wreszcie Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jak juz będzie to zrobimy opijanie , a póki co to pozostaje jazda katamaranem. Szkoda, ze wyjazd nie wypalił, zawsze jeszcze możesz pomoczyć się w basenie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi