eMKa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No i historia zatoczyła koło - minął rok, czas kulbaczyć wiernego towarzysza podróży i ruszać. Początkowo miałem ten rok "odpuścić", ale że rocznica okrągła, rajd jubileuszowy i jeszcze ten tragiczny Smoleńsk... postanowiłem pojechać. Biorę aparat, więc postaram się i tym razem przywieźć nie tylko w pamięci własnej ale i zatrzymane w kadrze obrazy z Kresów (Białoruś i Ukraina), Rosji, miejsc znanych i tych zapomnianych, wszystkich, do których dotrą nasze "chorągwie". Tym razem Burgmania będzie reprezentowana przez 100% liczebniejszą ekipę niż w roku ubiegłym : mianowicie na szlak wyrusza nasz przyjaciel Komar! Będziemy się wspierać. !placz1 Wyruszamy w sobotę, 28 sierpnia o godzinie 10.00 z Placu Marszałka Józefa Piłsudskiego w Warszawie. Jeśli komuś czas pozwoli to zapraszamy. Do zobaczenia!
MARCVS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 szerokiej drogi i bezawaryjności !placz1 sercem będę z wami!! Może za rok uda mi się pojechać
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2010 szerokiej drogi i bezawaryjności sercem będę z wami!! Może za rok uda mi się pojechać Ja również duchem będę z Wami , niestety z przyczyn technicznych muszę sobie na razie odpuścić . (proszę o obszerną fotorelację) ps : 200 post trzeba !placz1
Komar Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bzzzzzzz Witam Po ubiegłorocznych problemach z jednośladem naszej kochanej eMKi, w tym roku doszedłem do wniosku, że lepiej być tam z Nim, niż tu bez Niego i martwić się czy dojedzie szczęśliwie do celu. !placz1 Jadę jako ekipa techniczna i wóz z darami dla dzieciaków. Szczęście moje sięgnęło zenitu. Zapraszamy z eMKą wszystkich chętnych na spotkanie pożegnalne na Pl. Piłsudskiego w Warszawie. Pozdrawiam serdecznie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wyruszamy w sobotę, 28 sierpnia o godzinie 10.00 z Placu Marszałka Józefa Piłsudskiego w Warszawie. Jeśli komuś czas pozwoli to zapraszamy. Akurat w tym terminie większość z mazowieckiego będzie w Warce na Zakończeniu Wakacji Burgmanii eMKa... szerokości... Wszystkiego dobrego na całej wyprawie !placz1
Mareczek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szczęśliwego i bezpiecznego wyjazdu , dobrej pogody , żadnych awarii i problemów z naszymi „Sąsiadami” !placz1
damianibeata Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No to chłopaki szerokości dla Was i dla kompanów w podróży. !placz1 Czekam na zdjęcia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szerokości i przyjaznej pogody. !placz1 PS Rozumiem, że tym razem Burgmanię będzie reprezentowała Beemka.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Marek, szerokości i samych szczęśliwych chwil w tej podróży. Niestety w tym roku nie kulnę się rowerem, żeby uścisnąć Twoją prawicę. Ojciec kazał do Warki Wszystkiego dobrego, trzymaj się chłopie. A wiem że masz czego beemka czy jakoś tak jej na imię !scooter !TAZ !OKK
dr.big Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szerokosci, braku awarii i pozytywnych przezyc !scooter .
kmodzele Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A gdyby przyszło do głowy komuś dorzucić jakiś prezent dla Dzieci, to gdzie, kiedy należy przywieźć i przede wszystkim konkretnie co warto podarować? Chciałbym coś, co SIĘ PRZYDA i SPODOBA, a nie kolejnego pluszaka, których pewnie są tam już tony, a i wieźć nieporęcznie.
Sympatycy Arecki Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wyruszamy w sobotę, 28 sierpnia o godzinie 10.00 z Placu Marszałka Józefa Piłsudskiego w Warszawie. Jeśli komuś czas pozwoli to zapraszamy.Do zobaczenia! Marek, powinieniem się zjawić. Zaraz po pożegnaniu przejadę się do Warki, żeby choć na parę godzin spędzić w gronie Burgmanii !scooter .
Komar Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A gdyby przyszło do głowy komuś dorzucić jakiś prezent dla Dzieci, to gdzie, kiedy należy przywieźć i przede wszystkim konkretnie co warto podarować? Chciałbym coś, co SIĘ PRZYDA i SPODOBA, a nie kolejnego pluszaka, których pewnie są tam już tony, a i wieźć nieporęcznie. Bzzzzzzzz Z tego co mówił Komandor Rajdu to słodycze ale nie czekoladowe, przed dziećmi rok szkolny więc zeszyty, kredki, flamastry, ołówki, oraz wszystko co może przydać się lub umilić milusińskim naukę. Przekazanie może nastąpić do 28.08.2010 np na pl. Piłsudskiego, oraz poprzez kontakt z eMKą lub ze mną na PM. Pozdrawiam
Wojtecki Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 100% realizacji plany i rzadnych niemilych niespodzianek
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Życzę szerokości na bezdrożach, powodzenia i oby Komar nie musiał nikogo serwisować.
Moplic Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Panowie o co chodzi? Kliknij tu Trąci mi tu nutą hipokryzji.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 eMKa, Komar: podróż wspaniała i cel szczytny !OKK Pogody, bezawaryjności i szerokości życzę.
eMKa Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Panowie o co chodzi?Kliknij tu Trąci mi tu nutą hipokryzji. A mnie trąci OTem !OKK Kolego zjechałeś na pobocze: inny temat o innym wyjeździe w innym terminie zrealizowanym przez innych motocyklistów nagłośniony przez inne media. Ten temat dotyczy Rajdu Katyńskiego. Do tematu: Panowie dzięki za dobre słowo. Tylko dlatego, że terminy się nałożyły nie będę w Warce . Ale nie zapomnijcie wznieść !OKK za nasze zdrowie . Myślę, że nie będzie nadużyciem jeśli w Katyniu postawimy znicz z naszym znakiem klubowym.
Mario Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chłopaki szerokości. Postaram się przybyć na Plac w sobotę.
Klubowicze robson Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Marku - jak to powiadają na Kujawach SZACUN , powodzenia i wracajcie szczęśliwie .
Marcino1 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Również życzę szerokości. A tak z czystej ciekawości: jaka to srebrzysta beeMKa? Pozdrawiam
Sympatycy Arecki Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 I pojechali . Zapraszam do małej foto relacji z pożegniania X Rajdu Katyńskiego, które odbyło się na Placu Piłsudskiego 28.08.2010r. w godzinach przedpołuniowych. Widok ogólny: Główny organizator i zaproszeni goście: Organizatorzy (z publicznością w tle): Jednośladowa rezprezentacja Burgmanii: Więcej fotek TUTAJ.
Pleban Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Trzymam kciuki i czekamy na Was całych, zdrowych i szczęśliwych.
Pleban Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Otrzymany dziś SMS publikuję bez zgody autora co czynię świadomie mając gdzieś tajemnicę korespondencji !OK Cześć. Piszę z Mochylewa (BY).Dziś mieliśmy ciężki dzień: deszcz, wiatr, zimno, ale nie poddajemy się. Komar jest Debeściak- ma się dobrze. Jutro już będziemy w Rosji- Smoleńsk i Katyń. Mój skuter sprawuje się bez zarzutu. Innych w tym roku niet. Pozdrowienia dla Ciebie i familii oraz Burmaniaków. Ja, familia oraz Burgamaniacy też Cię pozdrawiają P.S. Artix. nie krzycz na mnie że post pod postem.
Pleban Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dwa SMS`y otrzymane w piątek i w sobotę. 03 września, piątek Wczoraj byliśmy na miejscu katastrofy- to ciągle jest cmentarz(.......) Dziś Katyń; pogoda bez zmian. Na szczęście mamy nocleg pod dachem. 04 września, sobota Dziś wreszcie bez deszczu; trochę chłodno; poza tym OK. Dotarliśmy do Kluszyna- spimy na polu bitwy gdzie husaria rozgromiła "moskala i szweda". Jutro Miednoje Widzę, że pogoda nie rozpieszcza
Rekomendowane odpowiedzi