czaro69 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Co się dzieje w tym sezonie...??Więcej uwagi Panie i Panowie! Dobrze że jesteś cały !piwko
Sympatycy Baltona Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szaman współczuję szlifa, zdrowiej szybko i na !piwko Chcę zwrócić kolegom uwagę, że ZDM (Zarząd Dróg Miejskich) i ZTM (Zarząd Transportu Miejskiego), to dwa różne przedsiębiorstwa. Dobrze prawisz ale wiadomo,że chodzi nam o to aby Szaman próbował walczyć o swoje !OK
Pieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zasadniczo to w ZTM za autobusy odpowiadają MZA czyli Miejskie Zakłady Autobusowe z siedzibą przy ul. Włościańskiej 52 w Warszawie. Pozdrawiam.
eMKa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Współczuję szlifowania, cieszę się, że szkody ograniczone. Rzeczywiście - sezon wielu szlifów. Dobrze byłoby gdyby się już nie działy, ale... mamy też powód do radości: JESTEŚMY W KOMPLECIE! Szlifów jest więcej bo i nas jest z roku na rok więcej - przed czterema laty, gdy tu zawitałem otrzymałem numer trzycyfrowy z "5" z przodu, dziś jest nas trzy razy tylu. Pocieszające jest to, że mimo strat w sprzęcie my wychodzimy z tych przykrych i niebezpiecznych okoliczności cali i - na szczęście - z niewielkimi kontuzjami. Oczywiście byłoby cudownie gdybyśmy nie "szlifowali". Ale niewielkie straty też o czymś świadczą: wg mnie o nie najgorszych umiejętnościach (mimo wszystko) i zdolności przewidywania. Przecież nie da się uniknąć wszystkich błędów (także cudzych), a zdolność zminimalizowania ich skutków jest wyjątkowo ceną umiejętnością. Kończę życzeniami: Oby już nikt więcej nie musiał "zbierać się" z asfaltu, a jeśli będzie trzeba, to oby o własnych siłach.
GrzechoCnik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Po pierwsze to odzyskania zdrowia fizycznego i psychicznego. A poza tym, to jeśli rzeczywiście jest tam monitoring na skrzyżowaniu (niestety nie sprawdziłem) to warto jak najszybciej zgłosić się o zabezpieczenie kopii zapisu bo one ulegają cyklicznemu kasowaniu. Niestety nie wiem po jakim czasie, więc warto się tym zainteresować jak najwcześniej. pzdr
szaman Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeszcze raz wszystkim dziękuje za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Dziś byłem wycenić straty w xcitingu, wyszło 2500 zł i jutro jadę się dowiedzieć do ZDM-u na co mogę liczyć. Co z tego wyjdzie niebawem napiszę.
Baśka13 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Szaman zdrowia, pozytywnego załatwienia sprawy odszkodowania.
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zdrówka szybkiego i sprzętu naprawionego. A co do ZTM,SPM,PZP,PZPR, MZK czy coś tam co jest w danym mieście nie ma to żadnego znaczenia .Jest pojazd, jest nr.rejestracyjny, jest polisa OC sprawcy i to wystarczy a jeśli nie to sądy są od orzekania winy a nie my.
PaPaYoS Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Marcinku wyliżesz sie w garażu jak Domin wódeczkę przyniesie !!! walcz z ZDM ale proponuje zainwestować w papugę opłaca się, płacimy za drogi i ich utrzymanie wiec możemy wymagać pogadamy w garażu przy % pozdro zdrówka życzę
Rekomendowane odpowiedzi