Daro Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Znalazłem ciekawe ogłoszenie sprzedaży na interi, oto link Sprzedam
Sympatycy Baltona Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Moje zdanie jest takie, że facet znalazł ciekawy sposób aby sprzedać towar nie wzbudzając wątpliwości
dragon513 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Totalnie wypaśiona tylko gdzie w Polsce taką pomykać wszędzie dziury i wyboje !scooter
Tomi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 !scooter Dobre Ja bym też pozbył się takiej Baby
Wojtecki Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ciekawe jaka jest cena wywolawcza"BABY" i do kiedy trwa aukcja?Baba w automacie czy biegowiec?
Glub Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 narzekanie pewnie będziesz miał z automata !piwko natomiast jak coś przeskrobiesz to będziesz biegowcem !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 O tych "gałkach ocznych" to kiedyś słyszałem opowieść Kiśla, jak jeździł testowym t-maxem. Tylko, że było odwrotnie -> podczas hamowania gałki oczne wypadały mu z czaszki. !OK Strasznie mi się spodobało to określenie. !piwko
Glub Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ... podczas hamowania gałki oczne wypadały mu z czaszki. !placz1 oo jak pekińczykowi potem trzeba iść do weterynarza, on wepchnie gałki oczne w oczodoły i zaszyje powieki
Patryk92 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ciekawe jaka jest cena wywolawcza"BABY" i do kiedy trwa aukcja?Baba w automacie czy biegowiec? Oferta z otomoto KLIK 18,5 tys wyświetleń strony. Ciekawe czy (nie)sprzeda. PS>Ciekawe dlaczego nie ma pokazenej lewej strony moto?
Rekomendowane odpowiedzi