DIAMANDA2002 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam ! Jutro ruszam odziwdzić znajomych w Trawnikach. Po drodze zachaczę o Lublin, może ktoś leci sobie w tym kierunku ??? Wracam w środę wieczorkiem lub czwartek rano. W jedną ze stron chcjałbym też przelecieć przez Dęblin, podobno można tam dobrą kawkę wypic !!!!! Jakby ktoś był chętny, zapraszam !!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nie Możesz tego odłożyc do soboty , bo wtedy zamierzam jechac w tamtym kierunku . !scooter Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A propos kawy, muszę kupić, bo dziś miałem nalot znajomych Wyjedli ciacho, i wypili wszystką kawę !YES Dobrze że powiedziałes !scooter Zalatuj jutro, albo w czwartek, chyba że ze środy na czwartek przenocujesz? W środę jestem na służbie, i wracam po 20tej A ty Adam nie kombinuj, i przyjeżdżaj w sobotę, bo problem instalacji elektrycznej dalej nie rozwiązany !YES Wiem już na pewno że cewka jest dobra, świecę kupiłem nową, a iskry i świateł jak nie było, tak nie ma Trąbik trąbi, kierunkowskazy są, stop działa, rozrusznik kręci, a iskry, ni w ząb !OK Zaraz zamawiam kostkę stacyjki na allegro, bo w oryginalnej ktoś lutował po swojemu P zmianie kostki, się zobaczy !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Musimy tylko zamówić lepszą pogodę jak jest teraz , bo u mnie pada jak diabli . !scooter Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Musimy tylko zamówić lepszą pogodę jak jest teraz , bo u mnie pada jak diabli . U mnie troszkę kropi, ale tylko wieczorami !scooter Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Czołem ! Niestety Gumi, muszę jutro, bo w czwartek mam byś w Olsztynie po Młodego - autem...... Markus - chyba raczej wpadnę w środę wieczorem - jeżeli będzie pogoda, to kawka i w drogę, a jak będzie tak jak teraz w Wawie, to jeżeli będzie można skorzystać z Waszej uprzejmości i zostać do rana, to będzie super. Gumiś, a może ty dawaj jutro ????????? PZDR ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Niestety pracę kończę teoretycznie o 18 aż do piątku włącznie , tak więc tylko w sobotę mam czas żeby się gdzieś dalej wybrać . !scooter Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Pewnie że tak Zostaniesz i już !YES Najwyżej kupię ze dwa kilo kawy !YES A Adam to musi też zostac !OK Bo jak Vespę odpalimy, to trzeba będzie to oblać Oczywiście po jeździe próbnej !scooter, zakończonej wymianą oleju !YES Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi