Glub Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 byłem u ortopedy dzisiaj. no więć najśmieszniejsze ze są cechy zrostu, ponoć prawidłowego. Radiolog wypowiedz się bo widze że nick raczej nie jest bez pokrycia ale coby wspomóc i by być może uniknąć operacji, we wtorek założą mi "gips". Tak więc sezon kończy się dla mnie już za moment. buu !V
Gość radiolog Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Wyślij mi na maila te zdjęcia w pełnej rozdzielczości to się ustosunkuję !happybth
Piro Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Każ i m tak zrobić gips żebyś dał rade nasunać łape w gpisie na manetkę. do tego łycha od scottoliera i możesz latać nawet z gipsem !happybth
Sympatycy Baltona Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Niech Ci zrobią łapkę jak mają ludziki LEGO !happybth
Glub Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Radiolog. Wyslalem prosbe o maila twojego. Jak nie doszlo to zostaw na PMie. Wieczorem wysle zazipowana zawartosc plytki z luxmedu.
GrzechoCnik Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Jak sobie złamałem jakiś paliczek u dużego palca nogi to mi założyli gips tylko połowicznie. Tzn. tak jakby cały gips przeciąć wzdłuż i jedną połówkę wyrzucić a całość było obwiązana bandażem. I mogłem sobie go zdejmować, jak było gorąco lub coś cisnęło. Nie mniej jednak pęknięcie się zrosło razem ze stawem i mi się palec nie zgina. Zwróć na to uwagę ortopedy i gipsologa. 6 tygodnie L4 i będziesz jak nowy
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 No nareszcie Po prawie 3 miesiącach moja ,,Wloszka'' wróciła tam gdzie jej miejsce. Teraz bedzie stała przykryta mięciutkim kocykiem !tut ,a na wiosne znowu bedzie połykała żółtego T-maxa ,a jego kierowcy spędzała sen z powiek !tut Aby do wiosny.....
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że Allianz uchyla się od wypłacenia pełnej kwoty
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że Allianz uchyla się od wypłacenia pełnej kwoty Spoko,załatwione.Zarządali zwrotu wachacza i prawego plastiku.Teraz mają dopłacić brakującą kwote. Ale ciśnienie mi podnieśli
MARCVS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Gratulacje Grzesiu Lepiej późno niż wcale !tut
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że Allianz uchyla się od wypłacenia pełnej kwoty Załatwione.Zarządali zwrotu wachacza i prawego plastiku.Teraz mają dopłacić brakującą kwote. Ale ciśnienie mi podnieśli Zawsze możemy Makowi naklepać .... !tut
mak Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zawsze możemy Makowi naklepać .... !tut Ja tu tylko sprzątam!!! !tut
mecenas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Szkoda tylko, że Allianz uchyla się od wypłacenia pełnej kwoty !piwko Spoko,załatwione.Zarządali zwrotu wachacza i prawego plastiku.Teraz mają dopłacić brakującą kwote. Ale ciśnienie mi podnieśli To akurat u nich normalne. Mnie po lipcowym szlifie wypłacili o 2k mniej, resztę dopłacili po oddaniu wszystkich wymienionych w wycenie części.
mak Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 To akurat u nich normalne. Mnie po lipcowym szlifie wypłacili o 2k mniej, resztę dopłacili po oddaniu wszystkich wymienionych w wycenie części. To niestety wynika z powszechnego u nas cwaniakowania na odszkodowaniach, układach z warsztatami, etc. Mówię per ogół.
mecenas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 To akurat u nich normalne. Mnie po lipcowym szlifie wypłacili o 2k mniej, resztę dopłacili po oddaniu wszystkich wymienionych w wycenie części. To niestety wynika z powszechnego u nas cwaniakowania na odszkodowaniach, układach z warsztatami, etc. Mówię per ogół. Niestety masz rację ale nie zmienia to faktu, że niepotrzebnie podnoszą ciśnienie swoim klientom. W moim przypadku wyglądało to tak, że przekazałem rzeczoznawcy wycenę z ASO na ~4200 pln a po tygodniu otrzymałem krótkie info z Allianz, że po rozpatrzeniu mojego roszczenia przelewają na konto serwisu ~2k. Żadnego wyjaśnienia, przypisu- nic. Zanim dodzwoniłem się na infolinię i dowiedziałem o co chodzi byłem już nieźle "zagotowany".
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Żadnego wyjaśnienia, przypisu- nic. Zanim dodzwoniłem się na infolinię i dowiedziałem o co chodzi byłem już nieźle "zagotowany". No właśnie. Zeby chociaż napisali dlaczego. Wysyłają info że wypłacają pare tys. mniej, a człowiekowi od razu ciśnienie skacze
mak Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zeby chociaż napisali dlaczego. Wysyłają info że wypłacają pare tys. mniej, a człowiekowi od razu ciśnienie skacze Bardzo często tak jest: generalnie OK, ale komunikacja do bani. Sam likwidowałem szkodę i na nadmiar informacji nie mogłem narzekać !piwko .
Rekomendowane odpowiedzi