Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Właśnie dostałem info, że dosłownie przed chwilą Glub wyłapał szlifa na swoim jeszcze nie dotartym SW-T400 Grzesiek76, MARCYS i Glub wracali z Kazimierza. Wiem tylko tyle, że Glub (w okolcach Nałęczowa) wjechał w bok Corsy zahaczając przy tym Grześka. SW-T400 raczej kasacja a Gluba zabrała karetka jednak jego zdrowiu nic poważnego nie zagraża. Grzesiek cały i zdrowy... Ehh... !scooter Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale zle wiesci !scooter , mam nadzieje, ze to nic powaznego. Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja pie...ole ! No nie mogę !!!!! Dobrze że chłop cały - trzeba uważać cholernie......... !scooter Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ojojoj to się po robiło !scooter mam nadzieje że wszystko z nimi dobrze Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No to ładne wieści jak na niedzielę !scooter , ach to chyba ten upał. Ale ważne że nic mu się poważnego nie stało. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no to ładnie... się porobiło !scooter Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No to się narobiło, najważniejsze że chłopaki są całe. A sprzęty no cóż będą inne... Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Najpierw w Grzeska a w Corsę tak przy okazji, z odbicia. Zara bede mial wyniki Badań. No i jaka kurna kasacja????!!!! Sie zrobi bede smigal dalej. Plastików nawyrywało... Chlopakom wiszę po duzej flaszce. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ojojoj Dobrze ze nic powaznego sie nie stalo, ale niepokoi mnie ta karetka. E spoznlem sie z postem kolega mnie wyprzedzil Znaczy sie pisze na forum to mu nic nie jest. Hondzina miala AC? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 co za fatalne wieści !sciana ... Glub zdrowia ... i szybkiego odnowienia Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Karetka przyjechala by mnie opatrzyc. I coby w Szpitalu zbadali. Edit: Oc i Oc pelen pakiet. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 zdrowia i szybkiego powrotu na trasę. Może kilka informacji ku przestrodze? Co by inni mieli się na baczności. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale wieści, dobrze Glubie, że ty cały. Szkoda tylko że sezon ucieka, a SW pokiereszowana. A co z Grześka GP? Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Tak się zastanawiałem czy my się rano nie mijaliśmy na wysokości traktu lubelskiego?Ale to chyba nie ma znaczenia,szybkiego powrotu do zdrowia i poskładaj skuta Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Czujność i obserwacja. Nie widzialem migacza lewego corsy. Marcus wyprzedzil. Grzesiek przerwal manewr wyprzedzania i za pozno zauwazylem. Wjechalem w Grześka prawy bok. Potem z odbicia w Corsę. I szlif lewym bokiem. Mnie przeturlało. Edit: Grześkowi urwalem lewy migacz ztcp.. Wiecej powie rzeczoznawca. Kurna a bylo tak gorąco i zdjalem kurtkę, a w domu z premedytacja zalozylem zwykly dzins... Zamiast mottowear. Kurna. Gorąc, nie gorąc bede smigal w pelnym rynsztunku. Kiedy te wyniki???? Ale Urwał... A mogl chlop jezdzic. Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ojj, bardzo współczuję wszystkim poszkodowanym kierowcom i ich sprzętom. Szczególnie tej Hondzinie, z której całe forum się cieszyło. Znowu nauczka dla reszty - emocje, emocjami, wiatr we włosach itd fajowe sprawy - trzeba je trzymać na wodzy, bo bezpieczeństwo i ostrośność przede wszystkim. 2oo to nie gra ani film. Dobrze że ubezpieczone sprzęty i że najbardziej poszkodowany ma głowę i ręce sprawne! Reszta pewnie też się wyleczy. PS A NIE MÓWIŁEM, żeby tej metalowej kraty nie zdejmować przedwcześnie, bo się może przydać? Wykrakałem.. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No i jaka kurna kasacja????!!!!Sie zrobi bede smigal dalej. Przez telefon usłyszałem co innego !sciana Glub, co się martwisz. Ten i tak już był stary szrot Kupisz nowego A tak w ogóle to zostaw tego Iphona i rozejrzyj się za jakaś fajną Pigułą Ps. Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało. Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 !sciana No smutno czyta się takiego niusa,.... ale dobrze ze koledzy cali. !!! Glubie szybkiego zagojenia ran, i sprawnego reaktywowania Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Wlasnie sie rozgladam i kurna nic, fajnych piguł brak... Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Qw@ki mnie zabije. Dwa razy:)) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Co za wiadomość Glub, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A sprzęt,.... wiem czym dla ciebie był (jest). Współczuję ci kolego. !sciana Będzie dobrze. Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Panowie szybkiego powrotu do zdrowia !sciana Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mandat 220 i 6 punkciochow. Only:) Dzieki za zyczenia:)) Na razie kibluje w pulawskim szpitalu. Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja z Grześkiem cali A było to tak, że był kawałek prostej i przerywana, potem skrzyżowanie Ja przeskoczyłem, a Grześ zahamował. Mikołaj niestety nie Może to faktycznie wina tych upałów !sciana Cóż.... flaszkę to chyba wypiję jak wrócę ze służby Straszna, niepowetowana SZKODA Przede wszystkim Gluba No i tego że nie będzie się mógł przez jakiś czas cieszyć swoim sprzętem Bardzo mi przykro I szkoda że nie mogę się zająć tym wszystkim do końca Idę na służbę Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Przykra wiadomość Zdarza się najlepszym. Przede wszystkim powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi