MARCVS Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Odebrałem Hankę z naprawy zauważyłem bąknąłeś cóś o tankowaniu
MARCVS Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Tak toćno !happybth Miałem dzwonić żeby się zapytać, ale teraz, to trzeba by zobaczyć !tut muszę się kiedyś wyrwać do 100 licy, bo Ty w moje strony chyba się nie wybierasz...... !happybth
magart Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Mikołaj wielkie gratki z powrotu na 2oo !happybth !happybth
ucienta Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Super, ze wracasz !happybth !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2010 Mikołaj, widzę, że koniec sezonu bedzie należał do Ciebie. Pozdrowionka
Glub Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Dziękować od wczoraj 90km nakręcone
monk Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Rozważ jeszcze raz ten czwartek, bo na przyszły zapowiadają Burą Sukę Złą !happybth I gratki !OKK
Glub Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Nie mam co rozwazac. Po prostu jestem w pracy...!happybth
Arkadiusz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Nie mam co rozważać. Po prostu jestem w pracy... Praca ? pojęcie dwuznaczne, bezpieczne i przynosi pieniądze ? Ps. Gratulację Glub jak nie będzie padało to w czwartek 14.10 się melduję na spocie, by obejrzeć to twoje cudo, (Nowe)
Barti Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Glub specjalnie zebys mógł jechać > weekendowy wypad < będzie w niedziele więc będziesz mógł jeszcze troche kaemów nakręcić !happybth
Glub Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Madison:) Ślepoku !happybth przeca tam sie wpisalem !TAZ
Barti Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Madison:) Ślepoku przeca tam sie wpisalem Wiam ale jakoś tak bez przekonania !happybth P.S. Glub ślepoku nie jestem Madison !TAZ !OKK
Glub Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 No więc jednak się okazało że mam złamany nadgarstek... fajnie że wyszło to po dwóch miesiącach od wypadku. Poszedłem do ortopedy by sprawdził kolano, chciałem już zakończyć leczenie. Sprawdził też nadgarstek bo się skarżyłem że dalej boli. Spojrzał na rtg które mi zrobili w Puławach i mówi że guzik widać bo rozdzielczość fatalna więc wysłał mnie na rtg cyfrowe. W piątek odebrałem wynik a tam pisze złamanie trzonu kości łódeczkowatej. PS- fajne te rtg cyfrowe- wynik dostaje się na cd
Piro Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 A ja jak się glebłęm to płytki nie dostałem a miałem 6 fajnych fotek Mam nadzijeje że jakoś Ci to nie nabruździ strasznie
Drek Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Coś na temat wiem. Mi założyli łuskę gipsową po 4 dniach i po twardych rtg fotkach czyli hd. Ale Glub najważniejsze, że znaleźli Do nowego sezonu będziesz cały i zrośnięty
Barti Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Glub i jak Ci ta kość poskładają? Gips, drutowanie czy jakieś śruby?
Glub Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 A Huk wi- najpierw musze do ortopedy...
Gość radiolog Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Glub i jak Ci ta kość poskładają? Gips, drutowanie czy jakieś śruby? Tego się nie drutuje, ani nie śrubuje, no chyba, ze zagraża martwica aseptyczna. Tylko gips. A często zlamanie kości łódeczkowatej widocze jest kilka tygodni po złamaniu jak się osteoliza zrobi
Glub Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Osteoliza? Wyjasnij. Bo google straszy nowotworem...
Gość radiolog Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Osteoliza? Wyjasnij.Bo google straszy nowotworem... Akurat w przypadku złamań to normalny proces i pierwszy etap gojenia, najpierw osteoliza a postem osteogeneza i tworzenia callusa, ktory potem zostaje wysycony solami wapnia i kość odzyskuje swój stan sprzed złamania !happybth
Glub Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 To gdzie mam isc? Wyniki odebralem w piatek. I co teraz? Isc znowu do ortopedy czy do szpitala?
Gość radiolog Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Jak ortopeda nie wie jeszcze, że złamanie jest to - to do niego.
MARCVS Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 To gdzie mam isc? Wyniki odebralem w piatek. I co teraz? Isc znowu do ortopedy czy do szpitala? Mikołaj Idź na !happybth !happybth a problem sam się rozwiąże
Rekomendowane odpowiedzi