MARCVS Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No wiecie co? Takie sprawy załatwia się w cztery oczy, na pm'ie lub telefonicznie, a nie na forvm publicvm Nawiasem mówiąc temat dotyczy nieszczęścia naszego kolegi
ucienta Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 MARCVS napisał(a): No wiecie co? Takie sprawy załatwia się w cztery oczy, na pm'ie lub telefonicznie, a nie na forvm publicvm Nawiasem mówiąc temat dotyczy nieszczęścia naszego kolegi juz dobrze dobrze. wracajmy do tematu. Glub jak sie czujesz?
monk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ucienta napisał(a): MARCVS napisał(a): No wiecie co? Takie sprawy załatwia się w cztery oczy, na pm'ie lub telefonicznie, a nie na forvm publicvm Nawiasem mówiąc temat dotyczy nieszczęścia naszego kolegi juz dobrze dobrze. wracajmy do tematu. Glub jak sie czujesz? Glub wyszedł do ubikacji..
DIAMANDA2002 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Byłem właśnie u Qwakiego, i widziałem ją....... No Glub !!!!! Pogratulował !!!!!!!!!!!!
Glub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 diamanda- coś więcej powiedz... może być na priva.
GrzechoCnik Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 O ja cię nie mogę!!! Człowiek sobie spokojnie śmiga na skrzydełku widnsurfingowym i tylko tak z przyzwyczajenia włączy net a tu takie numery A feee tak się ślizgać Glub - zdrowotności !!! PS Ten z kawy to nieźle trafił Jemu też zdrowotności !
Barti Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 GrzechoCnik napisał(a): A feee tak się ślizgać Trzeba będzie o pomoc poprosić Supernianie Glub odsiedzi na karnym jeżyku tyle godzin ile rys zrobił na skuterku
kmodzele Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Z opisów oczami wyobraźni widziałem Hondzinę zupełnie zmieloną. A na zdjęciach... Stary, w Tunezji to byłby sprzęt prima sort! Tam to jeżdżą takie BEZ plastików i BEZ świateł. A Tym masz nawet kanapę! Moim zdaniem naprawianie teraz czegokolwiek, to przesada!
Prof2k Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kmodzele napisał(a): Z opisów oczami wyobraźni widziałem Hondzinę zupełnie zmieloną. A na zdjęciach... Stary, w Tunezji to byłby sprzęt prima sort! Tam to jeżdżą takie BEZ plastików i BEZ świateł. A Tym masz nawet kanapę! Moim zdaniem naprawianie teraz czegokolwiek, to przesada! Nie przesada tylko EKSCENTRYZM
Glub Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ucienta napisał(a): Glub jak sie czujesz? !happybth znośnie... kolana tylko zginać nie mogę więc kicam z kulą... niestety opatrunki lubią sobie wrastać więc każda zmiana boli jak za pierwszym razem. BTW- raczej nie dam rady zorganizować jutro grilla... dziś się czuje jak zmielony a mam dwa środki przeciw bólowe. tak jak lekarz obiecywał- będzie gorzej...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Glub napisał(a): ucienta napisał(a): Glub jak sie czujesz? !happybth znośnie... (...) niestety opatrunki lubią sobie wrastać więc każda zmiana boli jak za pierwszym razem. (...) tak jak lekarz obiecywał- będzie gorzej... Przed wymianą opatrunku najlepiej go namoczyć np. wodą utlenioną , sprawdzone niestety na własnej skórze . !happybth
Glub Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 lepiej namaczać w soli fizjologicznej- nie szczypie wtedy !TAZ
malina666 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z tego co wiem i testowałem sam są specjalne srodki opatrunkowe które nie przylegaja i nie łaczą sie ze skórą która sie goi. naduś
Drek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 malina666 napisał(a): z tego co wiem i testowałem sam są specjalne srodki opatrunkowe które nie przylegaja i nie łaczą sie ze skórą która sie goi. naduś Ooo ile tego teraz jest !OK A kiedyś to była tylko gaza, jodyna lub woda utleniona, plaster lub bandaż, pajda chleba w rękę i całus w czoło od Mamy i z powrotem na boisko kopać piłkę !piwko
mecenas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Drek napisał(a): Cytat Ooo ile tego teraz jest !OK A kiedyś to była tylko gaza, jodyna lub woda utleniona, plaster lub bandaż, pajda chleba w rękę i całus w czoło od Mamy i z powrotem na boisko kopać piłkę !piwko Woda utleniona jest dla mięczaków. Prawdziwa szkolna higienistka używa tylko spirytusu.
Patryk92 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja rok temu przed ściągnieciem opatrunku dostałem ze szpitala takie małe plastikowe jednorazowe buteleczki z czymś bezbarwnym (nie była to ani woda zwykła, ani utleniona) i wystarczyło tym polać opatrunek i po minucie praktycznie sam spadał. Zaraz poszukam w domowej aptece to może jeszcze jakąś znajde i dam nazwe. EDIT: Jednak już nie mam ani sztuki, ale w jakiejś przychodni lub może nawet aptece powiesz, że masz problem z odklejeniem opatrunku to może coś znajdą.
Glub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mecenas napisał(a): Drek napisał(a): Cytat Ooo ile tego teraz jest !OK A kiedyś to była tylko gaza, jodyna lub woda utleniona, plaster lub bandaż, pajda chleba w rękę i całus w czoło od Mamy i z powrotem na boisko kopać piłkę !piwko Woda utleniona jest dla mięczaków. Prawdziwa szkolna higienistka używa tylko spirytusu. ...bez zapojki btw, 5% perhydrol piecze tak samo jak jodyna. Patryk92 napisał(a): EDIT: Jednak już nie mam ani sztuki, ale w jakiejś przychodni lub może nawet aptece powiesz, że masz problem z odklejeniem opatrunku to może coś znajdą. może zwykła sól fizjologiczna?
michu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wracaj szybciutko do zdrowia - ale się narobiło....
Gość ziggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Cytat Glub at 1-08-2010Ozesz w morde, wracam z Szanca a tu taka wiadomosc. Mialem nadzieje ze chodzi o szlifowania cylindra ale to by bylo w technicznych... Zbychu, kuruj sie. Btw abs to podstawa jednak, Na wyjezdzie mialem taka sytuacje ze... w prawoskrecie wymijalem sie z samochodem, bylo slisko, wynioslo mnie i z samochodem minalem sie na zyletki. Brrr. Pozwolilem sobie zacytować ze swojego wątku bo właśnie wrociłem z wyjazdu, zaglądam na forum a tu ... Nie no, tego to sie nie spodziewałem. Dopiero co poskładałem burka przejechałem juz pare kilometrów i miałem do Ciebie dzwonić. Stary kuruj się i wracaj do zdrowia, w du... ze skuerem masz ubezpieczenie to sie nie martw. Najważniejsze że jesteś w całości. Ps. Wiem że już to mówiłem ale jednak należy zawsze jeździć w ciuchach moto.
Gość Lléo F Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mnie tu przez wieki nie było... dziś pomyślałem, a zajrzę zobaczę co się dzieje... i taka wiadomość... Glubie szybkiego powrotu do zdrowia... i szerokości jak tylko dojdziesz do siebie. Lléo F
helmutek76 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dawno już nie zaglądałem na forum: ostatnio modne tematy to "szlify" Wszystkim a zwłaszcza Tobie Glub szybkiego powrotu do zdrowia. Dobrze, że skończyło tylko tak się skończyło Niech patron kierowców Św Krzysztof ma w opiece wszystkich użytkowników drug...
Baśka13 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Glub szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Glub Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 dzięki łokietki za tydzień będą wygojone ale kolanko to dłuuugo jeszcze....
Rekomendowane odpowiedzi