Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Szlif Gluba... info z ostatniej chwili :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glub o 0:15 przetransportowany do domu, poobijany ( ze nie jechales w opancerzeniu...), lekko kulejący, ale cały. Na forum z humorem, a na zywo duzo emocji - srodki znieczulające powodowały ze na każdej stacji grupa ludzi ochoczo słuchała historii wypadku Gluba. Dobrze ze tak sie zakończyło, ale Glub juz wie ze teraz bedzie jezdził w pełnym opancerzeniu. Przed klatką schodową Gluba jest mały trawnik i dobre miejsce na grilla :( Trzymaj sie Glub bo dziś ciężki dzień przed Tobą!

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Glub

43

• grzegorz76

12

• MARCVS

8

• ucienta

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aż mi ciśnienie podskoczyło...

Trzymaj się Glub!

I do zobaczenia - oby jak najszybciej...

• Sympatycy
Opublikowano

Jak czytam takie wieści to ręce i spodnie opadają nowy sprzęt !happybth kiedy to się skończy !happybth.

Zdrowiej i szkoda i jeszcze raz szkoda :(

Opublikowano

dołączam się do zszokowanego tłumu forumowiczów!!!

GLUB, GRZEGORZ - trzymajcie się, co Was nie zniszczy to Was wzmocni. Zdrowiej szybko GLUBIE, sprzęt się zrobi.

• Sympatycy
Opublikowano

Wczoraj coś czarny dzień był... Wpierw Glub, później moja walka z bocznym wiaterkiem a jeszcze znajomy zaliczył zmiażdżoną miednicę i złamaną nogę we wczorajszym crash' u mnie w centrum miasta !happybth News dla tych o mocnych nerwach....

Auto wymusiło pierszeństwo wjeżdżając w "trzeciej fazie zielonego", czyli na wczesnym czerwonym... Fakt, że Adaś wyrwał z z pierwszych świateł swoją Kawasaki i pewnie na tym feralnym skrzyżowaniu miał już z siedem-zero na liczniku, ale kto by się spodziewał wjazdu vana, kiedy wszyscy już ruszają na swoim pasie... !happybth

Opublikowano

Szybkiego powrotu do pełnej sprawności! Kolega na Kawasaki też nie miał stroju na taki motocykl, krótkie spodenki... Trzeba mieć oczy dookoła głowy !happybth

Opublikowano

Glub współczuję szczególnie, że maszynka nówka sztuka. Ale najważniejsze, że wyszedłeś z tego bez większych strat na zdrowiu.

SlawoyAMD ja dlatego ostatnio stojąc pierwszy na światłach coraz baczniej obserwuję poprzeczną drogę czy ktoś właśnie nie przelatuje na ciemnozielonym.

Fakt, że nie zawsze o tym pamiętam :-( ale staram się pilnować żeby nie mieć takiej przygody jak Twój kumpel. Dostanie strzała z boku przy zazwyczaj dużej prędkości przelatującego na czerwonym może skończyć się tragicznie.

Swoją drogą Twój znajomy odnośnie stroju to się za bardzo nie popisał (o ile to jest on na fotkach).

Opublikowano

rpp- ja tyż się wczoraj odnośnie stroju nie popisałem !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

@superspeedo- to nie jest prawdą, co ludzie gadali... Spodnie zostały rozcięte wzdłuż nogawek przez pogotowie... Musieli zdiagnozować uszkodzenia kończyn a chłopak darł się w niebogłosy przy próbie ruszenia go... Zdjęcia były już robione w "bokserkach"...

Opublikowano

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiście na trasę .

Pozdro

Radi !happybth

Opublikowano
  SlawoyAMD napisał(a):
Wczoraj coś czarny dzień był... Wpierw Glub, później moja walka z bocznym wiaterkiem a jeszcze znajomy zaliczył zmiażdżoną miednicę i złamaną nogę we wczorajszym crash' u mnie w centrum miasta  !happybth 

Zmrozilo mnie !happybth :angry: Mam nadzieje, ze Twoj kolega sie wylize.

Opublikowano

Wracaj do zdrowia i bierz się za składanie SW !happybth

Opublikowano
  Fazi69 napisał(a):
Za dużo rozpraszaczy wokoło, za dużo się dzieje, za bardzo jesteśmy ruchliwi. Miałem w kolumnie dwie niebezpieczne sytuacje i teraz trzymam się od innych 2oo z daleka.

Warszawa -Elbląg 280 km jesteś bezpieczny :(:angry::angry:

Natomiast jak są rozpraszacze wokoło to jak tu nie być ruchliwym !happybth !happybth

Jak jechałem po spocie nikt mnie nie rozpraszał. :(

• Sympatycy
Opublikowano

@ucienta - A ja przepraszam, że płeć pomyliłem !happybth Łapki całuję...

Co do ubioru, to sam się jeszcze nie dorobiłem, bo po zakupie skuta, pusty jestem jak Grecki budżet... Na razie zainwestowałem w rękawiczki Wolfa z "opancerzeniem"... Reszta może dopiero na przyszły sezon !happybth

Opublikowano
  SlawoyAMD napisał(a):
@ucienta - A ja przepraszam, że płeć pomyliłem :angry:  Łapki całuję...

Alez ja sie nie gniewam. Po prostu nie mielismy jeszcze przyjemnosci :angry:

• Klubowicze
Opublikowano

Już mnie kilka razy kusilo żeby bez ochraniaczy pojechać przez ten gorąc, ale tak czytam i chyba jednak nie, nie odważę się... :angry:

Glub - szybkiego wyleczenia ran i powrotu na skuter. :angry:

Opublikowano

Ja ostatnio podczas piatkowych bialoleckich wyjazdow bylem wziety za dziwaka jak przyjechalem opancerzony :angry:

Opublikowano

Czy jest ktoś kto ogarnia paierologię związaną z AC i mógłby mi pomóc w tej materii?

Opublikowano

Witam, a nie zasatanawiałeś się nad zleceniem naprawy w warsztacie i rozliczeniem bezgotówkowym ? Większość papierologii masz z "głowy" Zgłaszasz na infolinii szkodę i wskazujesz miejsce parkowania moto dajesz upoważnienie w warsztacie i oni powinni reszte poprowadzić.

Opublikowano

nie jest to tak proste jak sądzisz...

zrobilem tak jak mówisz- na infolinii zgłosiłem szkodę wskazałem miejsce i zakład ASO.

dostałem maila z papierami które muszę odesłać co centrum likwidacji szkód

i napisać upoważnienie...

ale papierologia mnie przerasta...

mogę zaprogramować cyfrową konsoletę :D

Opublikowano

Jak chcesz to jutro mogę Ci pomóc będę w W-wie Glub. !happybth

Służę pomocą :lol:

Opublikowano

super :lol: dzięki- to zabiorę wszystkie papiery do pracy, niestety muszę się jutro pojawić i zorganizować moją nieobecność.

tak by wilk był syty i owca cala

Opublikowano

Glub dzisiaj rano to na palcach jednej ręki mogłeś policzyć miejsca, które nie bolały co? :lol: !happybth