Sent Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdrówka życzę !sciana A SW no cóż, Glub nie denerwuj się, kupimy spray'a i będziemy malować
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Oj, działo się działo, byłem z chłopakami w kontakcie tel. na żywo. Glub, do zdrowia dojdziesz, maszynę wymienisz na nową lub odbudujesz. Szkoda tylko, że się jeszcze nie nacieszyłeś SW. Grzegorz podobno stracił kierunek i ma uszkodzoną lampę, nie jest tak źle.
ewave Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dobrze że z Grzesiem żeśta nie szlifowali. Wracaj do zdrówka i śmigania
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Glub wyrazy współczucia , ale najważniejsze to się wykurowac i szykowac sprzęcik do Warki .
kmodzele Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaraz zaraz, czy teraz w czwartek nie powinniśmy zajrzeć po dziewiętnastej do Gluba?
snap84 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Współczuje takiej przygody:( obyś szybko wrócił na swoją SW
tomjag Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja bardzo nie lubię takich wiadomości. W sumie dlatego przesiadłem się na wolniejszy skuter, ale i tu trzeba uważać, bo licho nie śpi. Bardzo wspólczuje poszkodowanym kolegom, mam nadzieję, że szybko powrócicie na trasy, jak nie tym, to innym sprzętem. Serdecznie Wam tego życzę! Powodzenia. PS - mandat rzeczywiście niewysoki
Barbarra Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bardzo Wam współczuję tej niemiłej przygody !sciana Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrót na drogi!
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Glub super że z Tobą nie jest tak źle i to jest najważniejsze. Zdrowiej szybko i znów colę !sciana wypijemy. Ps. Ale Ci powiem po ciuchu że ostatnio Ty i Ucięta trochę kasy poszło, czas to przerwać.
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jeszcze przed oczami mam zdjęcie Gluba wycierającego ściereczką swój urodzinowy prezent, a tu takie przykre wiadomości !sciana . Na szczęście nic nikomu się nie stało. Mikołaj zdrwiej szybko. Grześ mam nadzieje, że wszystko wporządku .
eMKa Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdrowia i szybkiego powrotu na drogi. Na nowym/odrestaurowanym - jakim chcesz. Dzisiaj masz prawo mieć specjalne życzenia .
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ooo. Wlasnie! Odwiedzicie mnie jak bede na wieczornej probie:))) Jutro konczę urlop:)))
leszek_krakow Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Glub - wracaj szybko do zdrowia, choc widzę ze jak do nas klikasz to chyba nie jest źle. się wyleczy albo kupi (od czego jest AC). Wracaj szybko na 2oo...
Gość Rebel Kari Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i dla Waszych 2oo
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Tak.... wystarczy chwila nieuwagi i robi się nieprzyjemnie Zdrowiej szybko i gotuj sprzęta bo sezon w pełni
Mały Maniek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdrowia Glubie i szybkiego powrotu na 2oo. Dobrze, że jesteście cali i nic poważnego się nie stało
Gość miki Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Najwazniejsze ze Wy jestescie cali, uff...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Co za dzień Ja już w domu cały i zdrowy.Jak było to chłopaki już opisali.Ja wyhamowałem przed skręcająca Corsa,a Mikołaj biedaczysko już nie.Zdarza się. Dobrze, że skończyło się tylko na obtarciach, bo jak w lusterku zobaczyłem fruwającego Gluba to powiedziałem tylko O K....A!!!! U mnie straty niewielkie,prawy kierunek,lampa ,przerysowany prawy plastik,porysowany wachacz. Sie zrobi Honda...hm....troche gorzej.Zrobie GP fotki i wstawie.Mam też zdjęcia SW-T400 więc jak Glub się zgodzi to zapodam. Glub,chłopie,rany się zagoją,strupki zejdą,sprzęta poskładasz i będziesz dalej śmigał.Miałeś dużo szczęścia.Trzym się i głowa do góry Teraz ide się wyluzować ps.To kiedy pijemy tą flaszke
Klubowicze valdi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No to Glubie witaj w "KLUBIE" A tak serio,wracaj do zdrowia I żeby mi to było ostatni raz!
Glub Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Trzymam sie:) juz jade do wawy. Btw jednak nie pojde do pracy- dostalem L4 Tak wiec w czwartek widze was na odwiedzinach:) Grilla chyba odpalimy przy parkingu Lanciego:)
ucienta Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Rany chlopaki, doplywam do domu [doslownie - burza w okolicach Nasielska] a tu takie wiesci Glub, wracaj do zdrowia, a sprzety wstawimy do jednego lakiernika A powaznie do kiedy posiedzisz w szpitalu? Moze faktycznie wpasc wataha Cie pocieszyc? Grzegorz, dobrze, ze nic sie nie stalo.
upiór Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdrowie numer 1 a ZACNĄ markę do serwisu , ważne że Ty cały . Zdrowia życzę dużo i powrotu na trasę .
Drek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Glub najważniejsze, że jesteś cały. I ważne, że Grześkowi nic się również nie stało. Sprzęty się zawsze poskłada. No i dobrze widzieć po postach, że trauma Was nie dopadła. Glub jakie wyniki badań? Grzesiek wiem jakie to wrażenie widzieć w lusterku jak kolegę rzuca i w końcu przewraca się. Mi to oprócz ooo... k....a włosy się zjeżyły tak, że aż kask się podniósł. Nikomu nie życzę takich wrażeń. Najważniejsze, że jesteście na nogach.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakiś pechowy ten rok... tyle szlifów... Współczuje wam chłopaki, pocieszające jest, że wam się praktycznie nic nie stało, plastiki się naprawi. Trzymajcie się!
czaro69 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja tu na urlopie a tu takie złe wieści!!! Tak jak napisał Upiorek- Zacna do serwisu a Ty Chłopie zdrowiej
Rekomendowane odpowiedzi