Komineks Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów.
dragon513 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Komineks napisał(a): Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów. Cześć może nie uzupełniłeś danych w profilu napisz do admina !OK Nie wypisuj bzdur. Administracja.
DIAMANDA2002 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A czy wpłaciłeś wpisowe ? Jeżeli nie, podaj tel. dam ci nr konta.
ADMINISTRACJA Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Komineks napisał(a): Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów. Konto już działa. Temat zamykam. PS. Ze względu na urlopy, ostatnie aktywacje trochę się opóźniły, za co serdecznie przepraszamy.
Rekomendowane odpowiedzi