Komineks Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów. Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów. Cześć może nie uzupełniłeś danych w profilu napisz do admina !OK Nie wypisuj bzdur. Administracja. Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A czy wpłaciłeś wpisowe ? Jeżeli nie, podaj tel. dam ci nr konta. Odnośnik do komentarza
ADMINISTRACJA Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Wiem że to nie jest ten dział ale tylko tu mogę pisać .Poradzcie jak odblokować konto.Zgodnie z zasadami tego forum przywitałem się i odczekałem już kilka dni a konto jest cały czas zablokowane i nie mogę pisać postów. Konto już działa. Temat zamykam. PS. Ze względu na urlopy, ostatnie aktywacje trochę się opóźniły, za co serdecznie przepraszamy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi