Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My również planujemy się pojawić

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

12

• PIN

8

• Jaco

7

• pgizi

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

9.30 stacja Shell.

Opublikowano

Tak 9.30 ok.

• Klubowicze
Opublikowano

No status na 100% :D

Opublikowano

Dziękuję za super towarzyskie spotkanie w domu o 16:10. Dziękuję za wskazanie drogo do domu. POZDRAWIAM

Opublikowano

Dziękuję za fajne towarzystwo na zlocie było bardzo przyjemnie. Pozdrawiam wszystkich uczestników......

Opublikowano

Dzięki za super zlot, fajne jeżdżenie, darowanie mi łaskawie moich wiecznie włączonych kierunkowskazów i kopytkowania przy parkowaniu moto, super grilla i w ogóle wszystkiego co było super.. do zobaczenia na najbliższym spocie

• Sympatycy
Opublikowano

Cormorany juz wyladowaly. Dziękuję za miło spędzony dzień. Orzełkom za miłe przyjęcie i reszcie za spotkanie pod 66mi.

Do następnego i czekamy na fotki.

PS

Pinek super zakup. Gratki.

Opublikowano

My z Ola rowniez w domu dzieki za fajna jazde i mile

spotkanko pozdrawiamy i do zobaczenia na spocie

• Sympatycy
Opublikowano

Było po japońsku, jakotako :-) Żartowałem było ok. Zdjęcia jutro. Pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie. Pozdrawiam wszystkich. Jutro postaram się wrzucić fotki.

• Klubowicze
Opublikowano

Było rewelacyjnie jak będzie się tak działo jak dzisiaj za rok, to ja się pisze :) .

Banany nie schodziły z twarzy naszych, a wyprowadzenie tych maszynek z Wyszkowa - rewelka.

Dzięki Sonor za sprawdzenie moich ABS-ów w czasie podprowadzania na Zus (niezła jazda), dzięki dziewczyny za zupę, dzięki za miłe słowa, dzięki za dobry humorek, dzięki za pyszną kiełbasę i gościnę u Orła i Gieńki, dzięki za super "manetka opór" z Mąńkiem, Strażakiem & Patrykiem (przez jakiś czas Sonor) na trasie :kwasny:, dalsze dzięki dotyczyły by spota :) więc zapraszam tam :confused:

Było naprawdę fajnie -> dziękuje zwłaszcza Strażakowi który naraił ;)

ps. jak zapomniałem o jakimś "dzięki" to sorki ale się naprawdę działo.

Kilka fotek https://plus.google....CIjm8r2bzc7cqgE

Krótki filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2qn-oBeIaY

Opublikowano

My również już dotarliśmy do domu, obydwoje uśmiechnięci i czekam na link do tego co mój Puzzel nafotografował :) Przejazd grupowy super, btw w ubiegłym roku tą trasą zainaugurowałem swój sezon lecz wtedy było dużo chłodniej :) Atmosfera u Gieni i Orła jak zwykle bardzo przyjazna za co dziękujemy, natomiast co do powrotu ukłony dla Cormoranów, że poczekali na kolegę posiadającego 100ccm mniej do dyspozycji :confused: Pozostało mi życzyć Wszystkim oraz sobie jak najwięcej takich imprez! ;)

Opublikowano

Było super, miło było z Wami pojeździć i pogrillować. Pinek dzięki za zabranie mnie z Wyszkowa. Dzięki za atmosferę, do zobaczyska

Opublikowano

szkoda ze mnie w tym roku ominelo....pozdrawiam!

• Sympatycy
Opublikowano

Jako że padłem wczoraj jak mucha straszaka klikne dzisiaj ,

Jak widać z roku na rok MotoCud przyciąga coraz więcej osób, wiec można powiedzieć że frekwencja dopisała ,a i tradycja grillowa po imprezie dotrzymana ;) jeśli można to wpisać w tradycje :) więc wielkie podziękowania dla Orzełków za gościnę

Podziękowania dla Larwy za możliwość przejechania się XJ-tą naprawdę bardzo fajny sprzęt

Dziękujemy za miło spędzony dzień i do następnego razu

Strażak&Patrycja

Opublikowano

Jacek zdjęcia super dzięki.

Opublikowano

Jaco super foty dziękuję .Żeby nie twoje zdjęcia nie wiedziałbym ze jestem tak niefotogeniczny.Ppracuje nad swoja maską :)

• Sympatycy
Opublikowano

Takie Tam :)

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie tu chyba brakuje jeszcze jednej fotorelacji :msn-wink:. No staram się być cierpliwy, no ale drogi kolego ile można czekać :msn-wink: Dziewczyna z takim narażeniem zdrowia cykała i kręciła a tu nic cisza ......

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko się zgadza, rozumiem, że chodzi o te śrubokręty w akcji? O niczym nie zapomniałem, ale materiału wyszło tyle że i pracować było ciężko i skupić się na ilości materiału.

Ale najpierw... Dzięki wszystkim za pozytyw atmosferę na Zlocie, za przejazd i za kiełbaskę i kawkę Orzełkom. Sorry, że tak szybko uciekłem, ale miałem dłuższy wylocik za miasto, a chętnie bym kulnął jeszcze pod c66. Dzięki za wsparcie koleżance, która wiedziała jak się obchodzić z aparatem :msn-wink: no i dzięki za cierpliwość w oczekiwaniu na fotki.

Filmiki nie wyszły za ciekawie, bo aparat nie ma stabilizacji, zamieszczam tylko jeden, ten najdłuższy i wydaje mi się że najciekawszy, chociaż ciężko się ogląda. Fotki są ułożone w galeryjce i niedużo odrzuciłem. Oceńcie sami.

Foto: >> OTWÓRZ Film: >> OTWÓRZ

• Klubowicze
Opublikowano

No nie no, jednak jest coś w tym że warto czekać :clapping:

Super materiał !

ps. new avatar -> no ładne cacko :)

• Sympatycy
Opublikowano

Racja. Awatar zmieniony w/g obietnic :clapping:

Oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. Super relacja.