Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 9.30 stacja Shell.
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No status na 100%
krzysiu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziękuję za super towarzyskie spotkanie w domu o 16:10. Dziękuję za wskazanie drogo do domu. POZDRAWIAM
wize60 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziękuję za fajne towarzystwo na zlocie było bardzo przyjemnie. Pozdrawiam wszystkich uczestników......
Larwa Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za super zlot, fajne jeżdżenie, darowanie mi łaskawie moich wiecznie włączonych kierunkowskazów i kopytkowania przy parkowaniu moto, super grilla i w ogóle wszystkiego co było super.. do zobaczenia na najbliższym spocie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cormorany juz wyladowaly. Dziękuję za miło spędzony dzień. Orzełkom za miłe przyjęcie i reszcie za spotkanie pod 66mi. Do następnego i czekamy na fotki. PS Pinek super zakup. Gratki.
marcyś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 My z Ola rowniez w domu dzieki za fajna jazde i mile spotkanko pozdrawiamy i do zobaczenia na spocie
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Było po japońsku, jakotako :-) Żartowałem było ok. Zdjęcia jutro. Pozdro dla wszystkich
yamaha250 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie. Pozdrawiam wszystkich. Jutro postaram się wrzucić fotki.
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Było rewelacyjnie jak będzie się tak działo jak dzisiaj za rok, to ja się pisze . Banany nie schodziły z twarzy naszych, a wyprowadzenie tych maszynek z Wyszkowa - rewelka. Dzięki Sonor za sprawdzenie moich ABS-ów w czasie podprowadzania na Zus (niezła jazda), dzięki dziewczyny za zupę, dzięki za miłe słowa, dzięki za dobry humorek, dzięki za pyszną kiełbasę i gościnę u Orła i Gieńki, dzięki za super "manetka opór" z Mąńkiem, Strażakiem & Patrykiem (przez jakiś czas Sonor) na trasie , dalsze dzięki dotyczyły by spota więc zapraszam tam Było naprawdę fajnie -> dziękuje zwłaszcza Strażakowi który naraił ps. jak zapomniałem o jakimś "dzięki" to sorki ale się naprawdę działo. Kilka fotek https://plus.google....CIjm8r2bzc7cqgE Krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Y2qn-oBeIaY
KoNoReX Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 My również już dotarliśmy do domu, obydwoje uśmiechnięci i czekam na link do tego co mój Puzzel nafotografował Przejazd grupowy super, btw w ubiegłym roku tą trasą zainaugurowałem swój sezon lecz wtedy było dużo chłodniej Atmosfera u Gieni i Orła jak zwykle bardzo przyjazna za co dziękujemy, natomiast co do powrotu ukłony dla Cormoranów, że poczekali na kolegę posiadającego 100ccm mniej do dyspozycji Pozostało mi życzyć Wszystkim oraz sobie jak najwięcej takich imprez!
Gieńka Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Było super, miło było z Wami pojeździć i pogrillować. Pinek dzięki za zabranie mnie z Wyszkowa. Dzięki za atmosferę, do zobaczyska
Sylwia Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 szkoda ze mnie w tym roku ominelo....pozdrawiam!
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jako że padłem wczoraj jak mucha straszaka klikne dzisiaj , Jak widać z roku na rok MotoCud przyciąga coraz więcej osób, wiec można powiedzieć że frekwencja dopisała ,a i tradycja grillowa po imprezie dotrzymana jeśli można to wpisać w tradycje więc wielkie podziękowania dla Orzełków za gościnę Podziękowania dla Larwy za możliwość przejechania się XJ-tą naprawdę bardzo fajny sprzęt Dziękujemy za miło spędzony dzień i do następnego razu Strażak&Patrycja
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Fotorelacja od nas https://plus.google....=CKeH37niy9iiVA Sorki że takie tam, pomieszane troszkę. Wybaczcie.
yamaha250 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Trochę zdjęć. https://picasaweb.google.com/103305929249416656635/MotocudRadzymin201302?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKyc6Y65nPGDHA&feat=directlink
wize60 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jaco super foty dziękuję .Żeby nie twoje zdjęcia nie wiedziałbym ze jestem tak niefotogeniczny.Ppracuje nad swoja maską
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mnie tu chyba brakuje jeszcze jednej fotorelacji . No staram się być cierpliwy, no ale drogi kolego ile można czekać Dziewczyna z takim narażeniem zdrowia cykała i kręciła a tu nic cisza ......
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wszystko się zgadza, rozumiem, że chodzi o te śrubokręty w akcji? O niczym nie zapomniałem, ale materiału wyszło tyle że i pracować było ciężko i skupić się na ilości materiału. Ale najpierw... Dzięki wszystkim za pozytyw atmosferę na Zlocie, za przejazd i za kiełbaskę i kawkę Orzełkom. Sorry, że tak szybko uciekłem, ale miałem dłuższy wylocik za miasto, a chętnie bym kulnął jeszcze pod c66. Dzięki za wsparcie koleżance, która wiedziała jak się obchodzić z aparatem no i dzięki za cierpliwość w oczekiwaniu na fotki. Filmiki nie wyszły za ciekawie, bo aparat nie ma stabilizacji, zamieszczam tylko jeden, ten najdłuższy i wydaje mi się że najciekawszy, chociaż ciężko się ogląda. Fotki są ułożone w galeryjce i niedużo odrzuciłem. Oceńcie sami. Foto: >> OTWÓRZ Film: >> OTWÓRZ
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No nie no, jednak jest coś w tym że warto czekać Super materiał ! ps. new avatar -> no ładne cacko
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Racja. Awatar zmieniony w/g obietnic Oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. Super relacja.
Rekomendowane odpowiedzi