Skocz do zawartości
Forum Burgmania

IX Zlot Motocyklowy „MotoCud”

KoNoReX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym poinformować o zlocie w Radzyminie który odbędzie się w tą niedzielę 15.08.2010. Są to kolejne obchody Cudu nad Wisłą, w związku z czym proponowałbym umówić się i wspólnie wybrać na tą imprezę.

Dla zainteresowanych link z programem http://www.radzymin.pl/index.php?id=520

Proszę o zapoznanie się z programem imprezy i ewentualne info kto byłby chętny do wzięcia udziału? :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

12

• PIN

8

• Jaco

7

• pgizi

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ok w takim razie 1 chętny jest ;) jeszcze będzie trzeba tylko ustalić gdzie się spotykamy i o której, proponuję standardowo R66 lub Amrit na bródnie dla tych co nie zdążą w domu zjeść śniadania :)

• 1 rok później...
  • Klubowicze

Ja bardzo chętnie pojadę!

Proponuję zbiórkę chętnych przed KFC na parkingu M1 w Markach, naprzeciwko Makro (widać wjeżdżając od ul. Radzymińskiej) ok. godz. 9:00 a start ok. 9:15.

Flyman’owa prognoza pogody mówi że będzie słonecznie i ok. 23 stopni.

• Sympatycy

Jak będę miał czym to chętnie pojadę ;)

PS

Dobrze widzę że to środa ? Tak jakoś w środku tygodnia ? :clap:

• Klubowicze

Panowie przecież 15.08 jest święto. Pewnie się wybiorę ale po co tak wcześnie zbiórka. Zapisy są przecież od 10:30 do 12:00.

• Klubowicze

Czołem!

Rzeczywiście, po złożeniu propozycji zreflektowałem się, że zaproponowałem trochę za wczesną godzinę. Podkreślam, ze to była jedynie propozycja. Miejsce chyba dobre (KFC przed M1 w Markach od ul. Radzymińskiej), to może do 10.00 zbiórka a strat ok. 10.15?

Nie upieram się, tylko proponuje, macie lepsze propozycje?

• Sympatycy

Miejsce chyba dobre (KFC przed M1 w Markach od ul. Radzymińskiej), to może do 10.00 zbiórka a strat ok. 10.15?

Jestem za :clapping: i będę ;)

• Sympatycy

U mnie w głowie szumi jeszcze po imprezie, dzisiaj za kierownicą nie będę siedział - namówię drugą połowę i podjedziemy puszką do Radzymina ...

• Sympatycy

No to dojechałem szczęśliwie do domku Wielkie podziękowania dla Orła i Gienki za poczęstunek na koniec parady. :thumbsup:

Czekamy teraz na zdjęcia i filmiki z parady. Jak ktoś znajdzie jakiś link do filmiku z początku parady to poprosimy bo my tam rządzimy jako Burgmaniacy.

• Klubowicze

Ja również bardzo Koleżeństwu dziękuje za wspólnie spędzony dzionek! Było mi bardzo miło i przyjemnie.

Filmik się edytuje i kiedyś będzie.

Cześć ...

Jazda była fajna choć z mojej strony nie obyło się bez rozczarowania.

Liczyłem na coś więcej np. na to, ze trasa powiedzie przez Osów i chwile popatrzymy na rekonstrukcję bitwy.

A tak cud skończył się pętla naokoło Zalewu Zegrzyńskiego.

Nie zmienia to jednak faktu, że w dobrym towarzystwie (ukłony w Waszą stronę) czas płynie zbyt szybko.

Pozdrawiam gorąco ( Sylwię oczywiście również :fireman2: )

PJS

Poniżej link do zdjątek z imprezy (jak zawsze w pełnej rozdzielczości na kilku podstronach - tak ze 130 sztuk):

http://paryska.warszawa.pl/main.php?g2_itemId=19621

• Sympatycy

Poniżej link do zdjątek z imprezy (jak zawsze w pełnej rozdzielczości na kilku podstronach - tak ze 130 sztuk):

Piter wielkie dzięki za zdjęcia i relację. Zabieraj zawsze ze sobą aparat :fireman2:

Kilka linków :

5.17 minuta

[media=]

[/media]
  • Klubowicze

Zjednoczeni w Burgmanii!

Informuję, że filmik ze zlotu/rajdu w Radzyminie jest zamieszczony tutaj:

(PJS dzięki za foty, kilka wykorzystałem)

dziekuje za pozdrowienia rowniez wszystkich serdecznie pozdrawiam i dziekuje za mile towarzystwo jak rowniez mozliwosc przyłaczenia sie do grupy pomimo braku klubowej kamizelki :))))

• Klubowicze

Sylwio,kamizelka nie obliguje,a brak jej nie dyskwalifikuje do kulania w grupie... :confused: jestes "Burgmaniakiem" i tyle,jesli chcesz jezdzisz z nami :pizza:

Pozdrawiamy i zapraszamy czesciej!!! :)