KoNoReX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam, Chciałbym poinformować o zlocie w Radzyminie który odbędzie się w tą niedzielę 15.08.2010. Są to kolejne obchody Cudu nad Wisłą, w związku z czym proponowałbym umówić się i wspólnie wybrać na tą imprezę. Dla zainteresowanych link z programem http://www.radzymin.pl/index.php?id=520 Proszę o zapoznanie się z programem imprezy i ewentualne info kto byłby chętny do wzięcia udziału? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
radi Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No to możemy się styknąc - ja chętnie się przyłącze . Odnośnik do komentarza
KoNoReX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ok w takim razie 1 chętny jest jeszcze będzie trzeba tylko ustalić gdzie się spotykamy i o której, proponuję standardowo R66 lub Amrit na bródnie dla tych co nie zdążą w domu zjeść śniadania Odnośnik do komentarza
rybak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 W tym roku XI już zlot motocud http://www.motobud.pl/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja bardzo chętnie pojadę! Proponuję zbiórkę chętnych przed KFC na parkingu M1 w Markach, naprzeciwko Makro (widać wjeżdżając od ul. Radzymińskiej) ok. godz. 9:00 a start ok. 9:15. Flyman’owa prognoza pogody mówi że będzie słonecznie i ok. 23 stopni. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jak będę miał czym to chętnie pojadę PS Dobrze widzę że to środa ? Tak jakoś w środku tygodnia ? Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No cóż widocznie zamierzają zrobić zlot w kolejną rocznicę, a nie w jej okolicach. Dla mnie to całkiem logiczne. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Panowie przecież 15.08 jest święto. Pewnie się wybiorę ale po co tak wcześnie zbiórka. Zapisy są przecież od 10:30 do 12:00. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No to o której i gdzie ? PS Jadę oczywiście jak będzie pogoda na razie OK http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm Odnośnik do komentarza
tomson81 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ja też chętnie się przyłączę. To gdzie ta zbiórka w końcu ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czołem! Rzeczywiście, po złożeniu propozycji zreflektowałem się, że zaproponowałem trochę za wczesną godzinę. Podkreślam, ze to była jedynie propozycja. Miejsce chyba dobre (KFC przed M1 w Markach od ul. Radzymińskiej), to może do 10.00 zbiórka a strat ok. 10.15? Nie upieram się, tylko proponuje, macie lepsze propozycje? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Miejsce chyba dobre (KFC przed M1 w Markach od ul. Radzymińskiej), to może do 10.00 zbiórka a strat ok. 10.15? Jestem za i będę Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 OK może być. Odnośnik do komentarza
PJS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Właśnie wstałem ... Godzina w sam raz Pozdrawiam .. PJS Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja tez juz wstałem po weselisku i wszystko na dobrej drodze że JADĘ Odnośnik do komentarza
Sympatycy Miętus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 U mnie w głowie szumi jeszcze po imprezie, dzisiaj za kierownicą nie będę siedział - namówię drugą połowę i podjedziemy puszką do Radzymina ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No to dojechałem szczęśliwie do domku Wielkie podziękowania dla Orła i Gienki za poczęstunek na koniec parady. Czekamy teraz na zdjęcia i filmiki z parady. Jak ktoś znajdzie jakiś link do filmiku z początku parady to poprosimy bo my tam rządzimy jako Burgmaniacy. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Motocud 2012 zaliczony. https://picasaweb.go...feat=directlink Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo. Pozdrowienia dla nowej koleżanki Sylwii. My po zrobiebiu dodatkowego 150km kółeczka tez dotarliśmy do bazy. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja również bardzo Koleżeństwu dziękuje za wspólnie spędzony dzionek! Było mi bardzo miło i przyjemnie. Filmik się edytuje i kiedyś będzie. Odnośnik do komentarza
PJS Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cześć ... Jazda była fajna choć z mojej strony nie obyło się bez rozczarowania. Liczyłem na coś więcej np. na to, ze trasa powiedzie przez Osów i chwile popatrzymy na rekonstrukcję bitwy. A tak cud skończył się pętla naokoło Zalewu Zegrzyńskiego. Nie zmienia to jednak faktu, że w dobrym towarzystwie (ukłony w Waszą stronę) czas płynie zbyt szybko. Pozdrawiam gorąco ( Sylwię oczywiście również ) PJS Poniżej link do zdjątek z imprezy (jak zawsze w pełnej rozdzielczości na kilku podstronach - tak ze 130 sztuk): http://paryska.warszawa.pl/main.php?g2_itemId=19621 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Poniżej link do zdjątek z imprezy (jak zawsze w pełnej rozdzielczości na kilku podstronach - tak ze 130 sztuk): Piter wielkie dzięki za zdjęcia i relację. Zabieraj zawsze ze sobą aparat Kilka linków : 5.17 minuta [media=] [/media] Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! Informuję, że filmik ze zlotu/rajdu w Radzyminie jest zamieszczony tutaj: (PJS dzięki za foty, kilka wykorzystałem) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Paweł jak zawsze zajefajny filmik Odnośnik do komentarza
Sylwia Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dziekuje za pozdrowienia rowniez wszystkich serdecznie pozdrawiam i dziekuje za mile towarzystwo jak rowniez mozliwosc przyłaczenia sie do grupy pomimo braku klubowej kamizelki ))) Odnośnik do komentarza
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Sylwio,kamizelka nie obliguje,a brak jej nie dyskwalifikuje do kulania w grupie... jestes "Burgmaniakiem" i tyle,jesli chcesz jezdzisz z nami Pozdrawiamy i zapraszamy czesciej!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi