ucienta Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wczoraj padla propozycja, zeby sie w sobote gdzies pokulac. Moje plany sie troche pozmienialy wiec chetnie gdzies pojade. Nie moge sie tylko zdecydowac gdzie: Drohiczyn (ok 150 km) (postoj gdzies nad Bugiem) Zamosc (ok. 250) (po drodze Lublin) a moze cos na zachodzie : np. Wloclawek Ktos chetny? Wyjazd ok. 9-10 spod urzedu Bialoleka (z reszta to jest do ustalenia).
radi Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Na niedziele wieczór się chętnie pisze , ale sobota niestety odpada - ślub brata mam
Glub Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja tam kulam gdziekolwiek diecezja zapadnie. mam jeszcze propozycję Augustów via Białystok:D
Mały Maniek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Będę wiedział dzisiaj wieczorem czy dam radę kulnąć czy nie... Muszę linkę gazu wymienić, a dzisiaj jadę ją odebrać. Tak więc wolałbym zrobić to jutro w domu zamiast jutro na trasie
DIAMANDA2002 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Maniek normalnie wczoraj tak swojego skuta przegonił, że teraz musi linkę wymieniać !!!!!!! Już drżyjcie właściciele T-MAXów i innych GP !!!! Jak Maniek kupi cos większego - po was !!!!!!!!!!! ..................... ............................. Sorki że nie w temacie, ale nie mogłem sie powstrzymać
Mały Maniek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 I dobrze prawisz Diamanda Za rok szykuje się wymiana na 500-tkę
Arkadiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 I dobrze prawisz Diamanda Za rok szykuje się wymiana na 500-tkę Potwierdzam na spocie rozmawialiśmy o tym, a mówił bardzo poważnie i mi się zdaje że nie rzucał słów na wiatr. Tak że Maniek byśmy colę Twoją pili !!!. Ps. Wracając do tematu Włocławek ? kurde akurat mnie w sobotę nie będzie ale może mój kolega ziomek będzie miał czas. Jak coś informujcie.
ucienta Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 mala zmiana planow. zdefasonowalam jednej $%^Y%% w volvo kufer i musze z rana oszacowac swoja szkode w serwisie. przed 11 nie dam rady. proponuje spotkac sie w okolicach 11 na parkingu pod dworcem wschodnim. gdybym sie spozniala poczekajcie chwilke prosze. niestety pewnei sila rzeczy bedziemy musieli skrocic trase. szlag by to, piatek 13 ps. dziekuje Glub, ze poczekaliscie ze mna
Gość Halski Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 mala zmiana planow. zdefasonowalam jednej $%^Y%% w volvo kufer i musze z rana oszacowac swoja szkode w serwisie.przed 11 nie dam rady. proponuje spotkac sie w okolicach 11 na parkingu pod dworcem wschodnim. gdybym sie spozniala poczekajcie chwilke prosze. niestety pewnei sila rzeczy bedziemy musieli skrocic trase. szlag by to, piatek 13 ps. dziekuje Glub, ze poczekaliscie ze mna Ja jestem "ZA" .11 przed Wschodnim! Na 99% będę
Glub Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 nie za ma co:) btw weźcie kąpielówki i jakieś ręczniki
Artemis Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Fajne kulanko W@m się szykuje, Ja jutro szykuję los kredensos na 50 lecie związku dziadków Małgosi !TAZ Będę siedział na Włochach, jak będziecie mieli czas to zapraszam: jakiś grillik się skołuje,ugotuję kalafiora, zrobię lody... Przyjemności na trasie. Dobra noc
Glub Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 tylko nie kalafiora rzuć mi na sms danymi adresowymi to się przykulamy
MARCVS Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja w niedzielę rano już dysponuję czasem, i gdybyście wybierrali się gdzieś na południe od 100licy, to mogę się podłączyć, bo po południu już na służbę muszę się szykować Dajcie znać jakby coś Pozdrawiam
Gość Halski Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ucienta i Glub dzięki za kulanie, było Ja już dotarłem i nawet zdążyłem . Tylko spalanie mi wskazywało 11km/l !OK Normalnie słyszałem wir w baku
ucienta Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja juz tez dokulalam do domu. Super, ze udalo nam sie pojechac. Kto nie byl, niech zaluje Dzieki chlopaki Marcus: ja w niedziele niestety odpadam...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Marcvs,możliwe ,że będe jechał w niedziele do Kazimierza więc możemy gdzieś się styknąć. Więcej będe wiedział jutro rano.
Mały Maniek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Linka wymieniona, tak więc jestem gotowy, aby się jutro gdzieś pokulać wieczorową porą Ktoś chętny?
Glub Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Agnieszka, Grzegorz, dzieki za kulanko Hanka pokazała spalanie 4.4l/100km:P i to na docieraniu Maniek- śmigamy jutro do Marcusa? btw sms jak coś bo zaraz śmigam na koncert zespołu "Epica". i musze przeprosić Kredensa że nie dalem znaku.
DIAMANDA2002 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Maniek, ja jutro chętnie, jestem freeeeeeee od 19. Napisz na "WBN" to się dogadamy. Ale obiecaj, że nie będziesz szalał z tą linką ........ (MM)................................................
snap84 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Siemka jak coś zaplanujecie na niedzielny wieczór to piszcie konkrety chętnie dołączę czekam na propozycje pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi