Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

W dniu 10.09.2010 roku (10 września 2010 roku po wakacjach ) około godz. 14:00 z mej wioski wyruszamy z bogdanem201 do Darłówka odległość 357 km, lecimy przez Toruń, Świecie, Chojnice, Bytów. Na miejscu nocleg i na drugi dzień wracamy sobie spokojnie z powrotem, jak ktoś ma ochotę zapraszamy. !scooter !YES !scooter !scooter !scooter

Pozdrawiam Arek.

Ps. Zmieniono datę z 11 na 10 tj. piątek. Sorry :)

• Sympatycy
Opublikowano

Mało czasu daliście na podjęcie decyzji. !scooter

Edit: Jak zwykle się popisałem. !scooter Oczywiście plan jest na wrzesień. Jeszcze dużo czasu. !YES

PS. Post przeedytowany. !scooter

Opublikowano

Fajno, że przybędziecie do Darłówka. Szkoda , że mnie nie będzie (Rajd Katyński), więc nie zapewnię ani powitalnej orkiestry, ani czerwonego dywanu... !bicz B):lol:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat z uwagi na zbliżający się termin. !OK

Startujemy z bogdan201 z Włocławka o godzinie 15:00 w piątek udajemy się do Darłówko do pensjonaciku KALMAR (naduś), oczywiście małe !scooter pogaduchy i kimono.

Ranko śniadanko i buszowanie po Darłówku. Przewidywany wyjazd powrotny około 15:00 w drogę powrotną.

Kto chętny zapraszamy, jeśli chodzi o nocleg nie trzeba robić przedpłat wystarczy rezerwacja telefoniczna.

Opublikowano

To powodzenia w trasie !w00t ;);)

Opublikowano

Spoko, i dziękujemy szkoda że nie dołączysz do nas :( ale myślę że w przyszłym roku polecisz z nami ? !w00t whist;) i się w końcu poznamy? Ewentualnie zapraszamy w nasze stronu, mazowieckie ?

EDIT:

Bobas - dzięki śliczne a ten wątek co napisałem powyżej miał być gdzie inndzie ;):rolleyes::D ale zaproszenie aktualne również.

Opublikowano

Oj Arku, ale szkoda...teraz miałem wolnych kilka dni, ale od jutra na 5 dni dyżurek........kurdelebele !!!!!!!!!!

Bawcie się dobrze i uważajcie na siebie !!!!!!!!!

PZDR

Opublikowano

Dziś w Chojnicach leje deszcz.

Miejmy nadzieję, że do jutra się przejaśni.

Szkoda ,ze jutro idę na imprezę do kumpla.

Jak odwoła wszystko to jadę z Wami do Darłówka :Dwhist:D:D

A w sobotę jadę na Burgim do Czaplinka na 14- stą.

Będziemy nie tak daleko od siebie ;)

Opublikowano

Jak odwoła wszystko to jadę z Wami do Darłówka  :D  whist  :D  :D

YES

OK spoko jak coś to dzwoń, nie ma sprawy mój tele znajdziesz w moim profilu.

Jutro ma nie padać więc ;) z nami. :D

EDIT:

Lać nie będzie, ale czy nie będzie padać ;) (może kropić)

Opublikowano
Dziś w Chojnicach leje deszcz.

Miejmy nadzieję, że do jutra się przejaśni.

Jak odwoła wszystko to jadę z Wami do Darłówka :Dwhist:D:D

A w sobotę jadę na Burgim do Czaplinka na 14- stą.

Będziemy nie tak daleko od siebie ;)

Jakbyś pojechał byłoby super. Jutro nie powinno padać, tym bardziej sobotni powrót zapowiada się ładny.

Sprawdzone na pogodynka

Opublikowano

Szkoda, że tak późno wyjeżdżacie.

Część trasy moglibyśmy zrobić razem, ale muszę śmigać z Chojnic już ok. 12.00

Będziecie czuli jeszcze zapach moich spalin jak nie będzie zbyt wielkiego wiatru

whist Panowie, trasa Chojnice- Koszalin to siedlisko fotoradarów różnej maści. Zazwyczaj jest ich ok. 10 sztuk !!!! Uważajcie, bo stoją wszędzie, nawet na 90- tce w lesie.

Proponuję bardzo przepisową jazdę, bo...... :D:D Jak będziecie przelatywać przez Biały Bór to od ronda w lewo macie nakaz jazdy 40 km/h. W centrym fotoradar stoi w oknie na komisariacie policji. Nie ma żartów, bo znam takich co na tej trasie łapali 15 punktów ;)

Opublikowano
W centrym fotoradar stoi w oknie na komisariacie policji. Nie ma żartów, bo znam takich co na tej trasie łapali 15 punktów whist

Spoko dzięki za informację a są dość cenne, zwrócimy na to uwagę i jak tylko zobaczymy w oknie "kosztowne oko" to zwrócimy im uwagę :D:D .

Ps. Szkoda że nie możesz z nami śmignąć ale cóż innym razem jak to mówią. ;)

No i jak byś coś wyczaił przed nami wal sms informacyjny.

EDIT:

A tak późno wyjeżdżamy bo robota niestety.

Opublikowano

Zaraz jedziemy, ktoś jedzie z nami ?

• Klubowicze
Opublikowano
Szkoda, że tak późno wyjeżdżacie.

Część trasy moglibyśmy zrobić razem, ale muszę śmigać z Chojnic już ok. 12.00

Będziecie czuli jeszcze zapach moich spalin jak nie będzie zbyt wielkiego wiatru

!piwko Panowie, trasa Chojnice- Koszalin to siedlisko fotoradarów różnej maści. Zazwyczaj jest ich ok. 10 sztuk !!!! Uważajcie, bo stoją wszędzie, nawet na 90- tce w lesie.

Proponuję bardzo przepisową jazdę, bo...... :(:) Jak będziecie przelatywać przez Biały Bór to od ronda w lewo macie nakaz jazdy 40 km/h. W centrym fotoradar stoi w oknie na komisariacie policji. Nie ma żartów, bo znam takich co na tej trasie łapali 15 punktów !piwko

Krzyś - jakbyś się obrobił w tym Czaplinku , to mógłbyś do nas śmignąć do Tlenia , a póżniej się zobaczy !piwko .

Opublikowano

no my już na miejscu, Bobas dzięki za pilotaż, po trasie bez wydarzeń nie licząc wilków co nas pogonily na wioskach. A teraz czas na Pana Tadeusza rozdział coś tam. !piwko

Opublikowano
no my już na miejscu, Bobas dzięki za pilotarz, po trasie bez wydarzeń nie licząc wilków co nas pogonily na wioskach. A teraz czas na Pana Tadeusza rozdział 0,7 .

wszystko, co kolega Arek napisal potwierdzam. Ps. z tym Panem Tadeuszem nie jest tak latwo !piwko

Opublikowano

Nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie !scooter

Szkoda tylko, że tak lało na wysokości Chojnic :)

A ja w wycieruskach i sandałkach :(

Opublikowano

Dają jeszcze w Darłówku w Atolu takie Szwajcary, czyli filety z mintaja zawijane z ogórkiem i serem żółtym w cieście smażone na głębokim oleju?

Właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś tam jadłem to cudo i nigdzie więcej go nie było. A i z Panem Tadeuszem też by poszły nieźle. !yeah

A gdzie fotki? Te z fotoradarów też !

pzdr

Opublikowano

"Atol" powiadasz kolego.

Nigdzie indziej na polskim wybrzeżu (a mieszkam nad nim na codzień) nie jadłem obecie takich smacznych ryb. Szczerze polecam.

P.S. Pozdrowienia dla Pani Kasi !yeah

Opublikowano
A gdzie fotki? Te z fotoradarów też !

pzdr

Hmm.. z tymi fotkami to trzeba chyba poczekać trochę bo mają na to jakieś ustawowe 30 dni albo i dłużej, natomiast jeśli chodzi o nasze foteczki no cóż mam ich dosłownie kilka i w wolnej chwili coś zarzucę !yeah