ptaku_1 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ostatnio po noclegu w wilczym szancu jak Phil dmuchal w alkomat Wrzonia to ten sie az zawiesil ale za to bylo troche maxi na miejscu )
tomjag Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja w poszukiwaniu swej wymarzonej maszyny i niedługim urlopie przemierzyłem ponad 1500 kilometrów i na trasie spotkałem tylko 3 Maxi. Jeden w Oświęcimiu Aprilia i dwa Burgmany jak śmigały na trasie Nysa - Opole (nieźle dawali ). Kurcze trzeba wreszcie kupić ten skuter i jakiś "tłok" zacząć robić na trasie !yeah.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2010 Trzeba trochę odświeżyć temat bo w Grodzisku coraz więcej maxi się plącze . Ostatnio widziałem C1 i Burgmana chyba K3 tylko blachy jakieś dziwne WY ? A dzisiaj widziałem szaleńca na AN 650 , który może niedługo zawita na spota do R66 .
Gość Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Wczoraj, mimo niesprzyjającej pogody, przemknąłem po trasie Piastów–Grodzisk–Piastów i nie żałuję, bo korki przez całą Magdalenkę.
Biolog Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 A ja ostatnio straszyłam grzybiarzy w Puszczy Kampinoskiej Byłam jedynym maxi na trasie..... !scooter
Bobas Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 W Chojnicach też jest tylko 1 maxi i to mój !scooter
magart Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 A ja ostatnio straszyłam grzybiarzy w Puszczy Kampinoskiej Byłam jedynym maxi na trasie..... !scooter Jakbyś zbłądziła w piątki ok 20.30 na Tarchominie, to jest duża szansa, że natknisz się na jakieś zbłąkane dusze :)!YES. Szczególnie w okolicach Ratusza, tyle że czasem trzeba go objechać wokół, bo maxi lubią się zaczaić na tyłach budynku !scooter
GrzechoCnik Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 A ja ostatnio straszyłam grzybiarzy w Puszczy Kampinoskiej !OKKByłam jedynym maxi na trasie..... Jak to straszyłaś? Przecież grzyby to nie ryby i nie uciekają pod wpływem hałasu albo przemykającego cienia !OKK Moja YaMajka się szwęda na krajowej 17-tce w piątek po robocie i w niedzielę przed zmierzchem, a tak oprócz dojazdów do roboty to jej się nie za bardzo chce wałęsać
KRISTO Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nawet mój towarzysz podróży (prywatnie małżonek) ujeżdża yamahę drag stara - i to do niego machają na drodze. Gdzie są maxi-skutery??? A ja tam "daje rąsie" każdemu na 2oo . I wiesz co , oddają pozdrowienie !OKK To nie maszyna czyni "bajkerem" , to stan ducha Pozdrawiam to prawda machają prawie wszyscy na 200 to jest super
Biolog Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Wraz z upływem sezonu machają jakby mniej - zmęczenie materiału? Przepraszam, na odcinku Leszno-Żelazowa Wola machają wszyscy - jak chcę się dowartościować to jadę tam...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 20 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2010 Pokręciłem się wczoraj skuterkiem po okolicy i nie ujrzałem żadnego motocykla , o maxi nie wspominając , trafiły się tylko 2 niezmordowane 50 . Czyżby pogoda wystraszyła 2oo ? !happybth
Biolog Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Pokręciłem się wczoraj skuterkiem po okolicy i nie ujrzałem żadnego motocykla , o maxi nie wspominając , trafiły się tylko 2 niezmordowane 50 . Czyżby pogoda wystraszyła 2oo ? !happybth Jeśli myślimy o tej samej okolicy to ja wczoraj jeździłam - byłam też w GMaz - faktycznie - pustki jednośladowe. !piwko
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2010 Po mieście jeszcze sporo jednośladów jeździ. Wczoraj, na Kondratowicza, jeden miał dzwon z jakimś busem !happybth Może ktoś coś wie, bo info mam od kumpla który tam przejeżdżał katamaranem. pzdr
magart Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Pokręciłem się wczoraj skuterkiem po okolicy i nie ujrzałem żadnego motocykla , o maxi nie wspominając , trafiły się tylko 2 niezmordowane 50 . Czyżby pogoda wystraszyła 2oo ? !piwko Jeśli myślimy o tej samej okolicy to ja wczoraj jeździłam - byłam też w GMaz - faktycznie - pustki jednośladowe. !OK Bo po złej okolicy śmigacie :). Ja wczoraj jadąc z pracy spotkałem 2 kolegów po fachu na trasie Toruńskiej: monka i ... no właśnie ... kolegę w kamizelce "klubowe" na małym maxi jasnego koloru (pozwoliłem sobie zatrąbić) !happybth
Marcino1 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 A ja ile razy bym nie był w Warszawie, to nigdy nie spotkałem żadnego maxi. Inna sprawa, że to są raczej dni powszednie i godziny pracy... !YES
Rekomendowane odpowiedzi