Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Gdzie są maxi-skutery???

Biolog

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystając z urlopu turlam się codziennie po zachodnich rubieżach Warszawy (Nadarzyn, Piaseczno, Grodzisk, Kampinos itp) i z jednośladów z rzadka tylko jakiś ścigacz lub klasyk przemknie (no czasem jakaś 50 z młodzieżą). Nawet mój towarzysz podróży (prywatnie małżonek) ujeżdża yamahę drag stara - i to do niego machają na drodze. Gdzie są maxi-skutery???

• Klubowicze

Sorki że mnie nie ma, ale mam urlop i jestem w Świdniku. A niedługo nad polskie morze - ale 4oo, bo z przyległościami.

Myślę, że jak pomacham tu to będę usprawiedliwiony :blink:

• Sympatycy
Korzystając z urlopu turlam się codziennie po zachodnich rubieżach Warszawy (Nadarzyn, Piaseczno, Grodzisk, Kampinos itp) (....)

W ten łikend przemierzam północno wschodnie rubieże, Białobrzegi, Zegrze, Serock, Pułtusk.

Twoje rejony zwiedzaliśmy tydzień temu, Pruszków, Podkowa Leśna, Grodzisk, Mszczonów.

A jutro do roboty, bo urlop to dopiero koniec tygodnia :blink:

pzdr

No cóż, poczułem zew wiatru we włosach i ruszyłem.

Godzinka jazdy po północno-wschodniej Warszawie i jestem lekko kontent :blink:

Widziałem trochę moto po drodze, również maxi (Burgman), z którego kierownikiem nawet wymieniliśmy machnięcia ręką whist

To może zamiast pisac że jesteśmy na drogach to gdzieś sie pokulamy.

Co wy na to? Może mały objazd po wawie.

Może 19.30 McDonald w Wilanowie?

Ja właśnie wróciłem z przejażdżki :blink: Warszawa-Wyszków-Łochów-Sadowne i powrót do Wawy.

Ja właśnie wróciłem z Sadownego tylko że niestety 4oo.W tamtą stronę oczywiście obowiązkowo zajechałem na lody do Jadowa i dopiero Łochów,Sadowne.

Nawet mój towarzysz podróży (prywatnie małżonek) ujeżdża yamahę drag stara - i to do niego machają na drodze. Gdzie są maxi-skutery???

A ja tam "daje rąsie" każdemu na 2oo . I wiesz co , oddają pozdrowienie

:blink:

To nie maszyna czyni "bajkerem" , to stan ducha whist

Pozdrawiam

Dla mnie to tegoroczny sezon jest wyjątkowo króciutki i dlatego, prawie nie zsiadam ze :P . Śmigam ile się da, zaliczam prawie wszystkie zloty w okolicy a to jeszcze nie koniec. Pozdrawiam i jestem pozdrawiany. To mi pasuje, poznałem wielu zakręconych ludzi. A deszczowa, ostatnio pogoda, wcale mi nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Jeśli leje a leje ostatnio sporo to ;) w fajnym towarzystwie i już. A jak ktoś ;) nie widzi 2oo to trzeba patrzeć w lusterka . 2oo są wszędzie :P;):P:D

Koledzy , moze więcej inforacji to na pewno się będziemy widzieć na trasie . Trzeba koniecznie się umawiać - spontanicznie . Tylko nie zawsze się da .

Ja wczoraj smigałem po warszawce i zegrze obleciałem . :D Cienko było z Maxi . :P

Wybieram się dziś na pomykanie po centrum - Może ktoś jest chętny z Ząbek wyjadę ok.20.00 . Pozdro dla wszystkich :P

Zebrałam się dzisiaj w sobie i stwierdziłam, że lecę do Warszawy (moja pierwsza przejażdżka SW po stolicy, w tym centrum tuz po godzinach szczytu). Wyniosło mnie aż na druga stronę Wisły, w związku z czym serdeczne pozdrowienia dla czarnego (chyba) burgmana ( za szybko leciał) na Wale Miedzeszyńskim około 10.00. Jako, że wracałam przez Janki, Nadarzyn i Grodzisk - pozdrowienia dla kierującego srebrnym maxi (niestety nie rozpoznałam marki), który jechał jakiś czas za mną, potem mijając popatrzył na mnie dziwnie i odpadł na Grodzisk. W sumie wyszło mi ponad 120 km, z czego większość po mieście - no i jestem z siebie bardzo dumna, chociaż nie będę miło wspominała jednego 4oo, który przy lewoskręcie zepchnął mnie na wysepkę, dzięki czemu dość boleśnie się przekonałam, że SW waży jednak prawie ćwierć tony

• Sympatycy
Wybieram się dziś na pomykanie po centrum - Może ktoś jest chętny z Ząbek wyjadę ok.20.00 . Pozdro dla wszystkich ;)

To wrzuć jeszcze info o dzisiejszym WBN we właściwym dziale:

WBN

Może ktoś się jeszcze skusi :lol:

Ja będę wracał z roboty po 22.00, jak będzie jakaś ekipa przemieszczała się po

Warszawce, to ew. mogę dołączyć. Jak nie, jadę do Ząbek.

pzdr

• Klubowicze

W Grodzisku jest kilka maxi tylko jakoś mało zgrane . ;) Natomiast taki jeden srebrny codziennie jeździ na trasie Grodzisk - Błonie , a w czwartki po 18 Grodzisk - Warszawa R66 :lol:

Rano wyjadę nad może z Rybnika. Mam nadzieję,że trafi się jakiś maxi na trasie 650km! pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze. ;)

Oczywiście morze nie może ale to wpływ procentóe i adrenalinki :lol: