Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piątek trzynastego whist sierpnia nadmorska plaża w Darłówku będzie rozbrzmiewała dźwiękami, wobec których Burgmania nie powinna przejść obojętnie...

NADUŚ

Może ktoś przybędzie...

Ja bez dwóch zdań - wzmocnię liczebnie publikę.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dość, że data ciekawa whist to jeszcze możliwość spotkania z zacnymi

kumplami, w pięknym miejscu...

Marzenie, ale nie dam rady, bo "muszę" jechać akurat wtedy do Cro...

W każdym razie super pomysł na łikend nad morzem. :D

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Z chęcią był się wybrał do Darłówka, tym bardziej, że 13 są moje urodziny ale nie stety nici z wyjazdu :D , nie mam urlopu, pracuję na umowę zlecenie :Dwhist , pozdrawiam Sydneya Polaka życząc miłego koncertu :)

Opublikowano

Ja z moją Panią napewno przyjadę. Do zobaczenia! Świetnie się składa bo jadę do ustki jutro :lol:

Opublikowano

Tylko kamizelki Burgmani !scooter

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No i już po koncercie;organizacyjnie totalana porażka;zaczęło się wszystko z godzinnym opóżnieniem;numerowane miejsca na biletach to zwykły żart organizatorow imprezy,przed występem Sidneya występowały dwa zespoły niemiłosiernie długo się strojące w efekcie czego przed 23 nie daliśmy rady wychodząc nie doczekawszy gwiazdy wieczoru.W pamięci pozostanie mi jedynie;raz,raz raz ,dwa ,trzy,cztery,ustawiających dzwięk wokalistów.

Niestety muszę przyznać rację co do organizacji !placz1

Wszystko się "poślizgnęło" bo Sydney miał wieczorem bębnić w Kołobrzegu (ale z tego co wiem koncert T-Love i ta się nie odbył). Widzieliśmy się z Polacco i Polaccą :angry: przed koncertem, ale do północy czekać nie mogłem, więc tylko mam nadzieję, że już koncert poszedł OK.

No cóż - no ot do następnego.