eMKa Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 W piątek trzynastego sierpnia nadmorska plaża w Darłówku będzie rozbrzmiewała dźwiękami, wobec których Burgmania nie powinna przejść obojętnie... NADUŚ Może ktoś przybędzie... Ja bez dwóch zdań - wzmocnię liczebnie publikę.
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nie dość, że data ciekawa to jeszcze możliwość spotkania z zacnymi kumplami, w pięknym miejscu... Marzenie, ale nie dam rady, bo "muszę" jechać akurat wtedy do Cro... W każdym razie super pomysł na łikend nad morzem. pzdr
Klubowicze Doktorek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Z chęcią był się wybrał do Darłówka, tym bardziej, że 13 są moje urodziny ale nie stety nici z wyjazdu , nie mam urlopu, pracuję na umowę zlecenie , pozdrawiam Sydneya Polaka życząc miłego koncertu
skalny Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja z moją Panią napewno przyjadę. Do zobaczenia! Świetnie się składa bo jadę do ustki jutro
eMKa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No i już po koncercie;organizacyjnie totalana porażka;zaczęło się wszystko z godzinnym opóżnieniem;numerowane miejsca na biletach to zwykły żart organizatorow imprezy,przed występem Sidneya występowały dwa zespoły niemiłosiernie długo się strojące w efekcie czego przed 23 nie daliśmy rady wychodząc nie doczekawszy gwiazdy wieczoru.W pamięci pozostanie mi jedynie;raz,raz raz ,dwa ,trzy,cztery,ustawiających dzwięk wokalistów. Niestety muszę przyznać rację co do organizacji !placz1 Wszystko się "poślizgnęło" bo Sydney miał wieczorem bębnić w Kołobrzegu (ale z tego co wiem koncert T-Love i ta się nie odbył). Widzieliśmy się z Polacco i Polaccą przed koncertem, ale do północy czekać nie mogłem, więc tylko mam nadzieję, że już koncert poszedł OK. No cóż - no ot do następnego.
Rekomendowane odpowiedzi