Prof2k Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,911...smiertelna.html Ło matko! Bez świateł, bez kasków, bez rejestracji, na pustej prostej drodze.... Grali w "tchórza"? Że też młodzi ludzie potrafią być tak bezmyślni ['] Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Bezmózgi !!!!! Odnośnik do komentarza
Gość Kampol Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 i pewnie jeszcze jechali na tych skuterach na "dopalaczach" - no cóż szkoda człowieka. ["] Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Znam podobny przypadek, który zdarzył się ze 20 lat temu. W tym samym czasie z dwóch różnych miejsc we wsi, dwóch jegomości na motocyklach WSK, po towarzyskich spotkaniach, na podwójnym gazie i bez świateł postanowiło wrócic do domu. Jak opowiadał jeden z uczestników zderzenia - "jadę sobie bez świateł !YES WSK-ką do domu, aż nagle słyszę z naprzeciwka drugi motor, z tym, że też bez świateł. Wszystko dobrze, tylko jak też jest na bani - to czy jedzie prawidłowo, czy moją stroną. A wiec dla pewności pojadę środkiem i tak bezpiecznie się miniemy obojętnie którą stroną drugi motor będzie jechał" Wszystko by było cacy, tylko ten nadjeżdżający z przeciwka pomyślał dokładnie tak samo i zderzyli się na środku drogi. Dzięki temu, że byli dobrze znieczuleni !piwko po ok 2 godzinach się ocknęli stwierdzając, że nic nikomu się nie stało ( oprócz obic i zadrapań) i popchali WSK-i do domu. Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Monki w nocy - wzieli po pigule i chciali zobaczyc ktoremu sie uda:>( Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ..a moze dwa Jarki? :) Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 młodzieńcza bezmyślnośc... Odnośnik do komentarza
ochJacek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 A ja takie coś przeżyłem na własnej skórze . W nocy podczas powrotu z impry ( trzeżwy i bez dopalaczy ) poważna wrześniowa mgła na dodatek z przodu nie było widać na trzy metry i nagle błysk i poczułem jak szarpnęło moją kierownicą . Koleś nawet się nie zatrzymał . Jak się później okazało pasażer z tamtego motacykla ma nietypowy bucik ponieważ rozszarpał sobie nogę o moją nóżkę od startera . Od tamtej pory jak jest mgła to najbardziej boje się pieszych bo taki jak nawet słyszy że coś nadjeżdża to myśli chyba że ma tyle żyć co jego kot . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi