Gość maciek_dm Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 witam wszystkich po |więtach! mam tak? ciekawostkę; nie wiem czy juz kto? miał okazje już to ogl?dać, ale to naprawdę zabawny program na włoskiej MTV; idea jest prosta i znana z innych tego typu programów zza Oceanu, typu PIMP MY RIDE. Ale ineczej niż u Amerynaków, nie chodzi tu o samochody, a o... skutery; autorzy programu wynajduj? zajechane maszyny, ktore nastepnie przechodza "mał?" transformacje" i s? potem zwracane ich wła?cicielom w odnmienionym stanie. A program prowadza gwiazdy włoskiego hip hpu - Gemelli Diversi (sa ok, mam ich jakas plyte i naprawde nie jest zle). Chlopaki niezle sie przy tym bawia. Polecam ten link gdzie mozna obejrzec min efekty pracy garażu odmieniaj?cego skutery: http://www.mtv.it/tv/programmi/pimpmywheels/ Mozna tez zglosic do programu swoj udzial, tj swoj skuter - ciekawe czy przyjechaliby do Polski, ale mysle ze tak zajechanych maszyn jak niektore u nas, to ze swieca szukac... pozdrawiam maciek
Gość scottie Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fajnie je przerabiaja ciekawe co by zrobili z Atlantica??
Gość maciek_dm Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fajnie je przerabiaja ciekawe co by zrobili z Atlantica?? poczekaj, bo zdajesie ze maja zrobic 250-tke, albo juz zrobili, posuzkam, jak znajde to dam link...
dr.big Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Szczerze powiedziawszy, raczej nie w moim smaku ...
Gość maciek_dm Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Szczerze powiedziawszy, raczej nie w moim smaku ... wiesz jak to jest, de gustibus..., etc etc, ale pomysl fajny, taki troche z przymruzeniem oka, cos innego;)
Gość Svempas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Takie nawet nawet... Najbardziej podoba mi się Piaggio Ape. I niepodoba mi sie jedno, mianowicie dużo jest maszyn z dużymi kołami i jako? o wiejsko wygl?da
Gość maciek_dm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Takie nawet nawet... Najbardziej podoba mi się Piaggio Ape. I niepodoba mi sie jedno, mianowicie dużo jest maszyn z dużymi kołami i jako? o wiejsko wygl?da wiesz, tam jest teraz taka moda, wlasnie na duze kola, i nic sie na to nie poradzi. a co do wiejskosci, to o gustach sie nie ten tego, tj jesli chodzi o sztuke, a to przeciez pewnien rodzaj sztuki uzytkowej jest, to trudno dogodzic wszystkim;)
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 pomysł zacny ale z t? Ape to sie nie wysilili, dali soobwoofer i pomalowali wg swojego pomysłu ... reszta, taka jak te rury to wszystko fabryczne czę?ci ... Piaggio robiło Ape w wersji cross - wła?nie tak odstawion?
dr.big Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ogolnie smieszne , cool tunerzy w okularach, wszystko kolorowe i bardzo medialne, a produkt troche jak z szopy domoroslego przerabiacza . No ale o gustach sie nie dyskutuje, ogolnie wszystko na poziomie MTV . Gdyby mi zaplacili, nie oddalbym im nawet Hexagona za 400euro do tego "tuningu" . Taki jarmark troche ...
GREGORY Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Może przyjechali by domnie?chętni udostępnił bym im Burgmana.
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 30 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2005 , ogolnie wszystko na poziomie MTV . Niestety MTV zeszło ostatnio na psy i w dodatku na te nierasowe
ŻABA Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam, Całkiem fajne przeróbki, tym lepsze że niektóre "oryginały" wygl?daj? na całkowite padaki (np. Ape). Aby pomysł przyj?ł się w Polsce musieliby jeszcze gaz zakładać, bo jak wiadomo to podstawa każdego tuningu.
dr.big Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Akurat "przemiana" Ape troche mi podpada i mam wrazenie, ze po prostu podmienili je na nowszy model ...
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 30 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2005 Aby pomysł przyj?ł się w Polsce musieliby jeszcze gaz zakładać, bo jak wiadomo to podstawa każdego tuningu. No tak na skuterze z tuningiem i gazem do klubu "zimnego łokcia" zawsze przyjm?
Gość maciek_dm Opublikowano 1 Stycznia 2006 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Akurat "przemiana" Ape troche mi podpada i mam wrazenie, ze po prostu podmienili je na nowszy model ... troche masz racje, ale wejdzmy w skore wlasicicela, ktory zamiast zlomu dostaje prawie nowke, albo nawet lepiej i jak rozumiem wszystko jest gratis, czyli jeszcze lepiej. ale generalnie wlosi do tuningu, przynajmniej jak to zaobserwowalem do tej pory nie maja jakos serca, o wiele lepiej wychodzi to Niemcom... z posylwestrowym pozdrowieniem maciek
Daro Opublikowano 2 Stycznia 2006 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Według mnie mechanicy tunningu PIMP MY WHEELS powinni uczyć się od Japońskich dziewczyn , uważam że maszyny Maximaniaczek z Japoni prezentuj? się zdecydowanie lepiej można je zobaczyć w temacie Czym Jeżdż? Maximaniaczki w Japoni, polecam!!! ! P.s Jedyne co (PIMP MY WHEELS) się udało to Piaggio Ape
Rekomendowane odpowiedzi