voit Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Piękna wyprawa, fotki wspaniałe. Cieszę się że podróż minęla bezproblemowo (ciężarka na kierownicy nie liczę). Jestem pełen podziwu za Twoją odwagę i determinację. Gratuluję i pozdrawiam voit Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratulacje no i już mnie ciśnie by tam pojechać ponownie - szkoda, że z Warszawy jest tam sporo dalej co trochę utrudnia jednodniowy "przelot" Joasia musisz to powtórzyć, gdy będzie bezchmurnie !yeah Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cóż mogę powiedzieć, jestem pod wrażeniem I szczerze gratuluję osiągnięcia !yeah:) Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratuluje wyprawy.Naprawdę pełen szacun. !OKK PS. Czy nie brakowało ci mocy przy podjazdach? Zastanawiam się nad maxi ale nie mam żadnych doświadczeń z tego typu sprzętami.Do tej pory tylko biegowce i trochę więcej koników. Odnośnik do komentarza
pawko Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratuluję wyjazdu !!! Już za 9 dni ruszam Twoimi śladami. Możesz napisać gdzie spałaś i czy miałaś zaklepane noclegi, bo my planujemy pojechać w ciemno... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 marcho - dzięki paweł - bo my ślązaki twarde som !OKK:) a droga 24 piękna - dzięki, że mnie skusiłeś żeby tamtędy pojechać Worlan !OKK:) Profesor - dyg Patryk - srebrny, zabierz mnie zamiast wykrywacza ;-) voit - marzenia trza realizować działkowiec - no odrobinkę dalej macie ze stolicy , a pojechać jeszcze raz ? z miłą chęcią monk arturo-bb - moje maleństwo nie miało żadnych problemów , na autostradzie przydałoby się, żeby szybciej się przemieszczał ale i tak nie jest źle , a na zwykłych drogach czy na podjazdach na Grossglocknerstrasse dawał radę wyśmienicie ( jak na moje potrzeby i "objeżdżenie" skuterem oczywiście) pawko - jechałam w "ciemno" bo założyłam, że staram się dojechać jak najbliżej miejsca, z którego chcę w następny dzień wyruszyć ale nic na siłę więc jak będę zmęczona to zatrzymuję się i szukam miejsca do spania; w pierwszy dzień udało mi się dojechać do Fuchs - ostatnia wioska przed początkiem Grossglocknerstrasse - nocleg znalazłam w sumie bez problemu, w drugim hotelu do którego weszłam ; drugi nocleg w Hiflau , dwie wioski przed początkiem drogi nr 24, którą chciałam przejechać, jedyny gasthof w tej miejscowości ale nocleg bez problemu, oprócz mojego jeszcze jeden pokój był zajęty ... ogólnie w każdej miejscowości przynajmniej jeden gasthof gdzie można znaleźć nocleg ze śniadaniem. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratulacje i wielki szacun !OKK Trasa ciekawa, relacja fajna a fotki super. Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Szacuneczek !OKK Wspaniała wyprawa, fajna relacja (w pigułce) i piękne zdjęcia. Pozazdrościć odwagi, w pojedynkę taka wyprawa !OKK Jestem pod wrażeniem. pzdr Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Takie wątki chciałbym czytać na tym forum. WIELKIE gratulacje Asiu. Tyś "baba z jajami". Robisz rzeczy, których większość z nas nie potrafi !OKK Super !OKK P.S. W moim Burgmanie też kiedyś daleko od domu i Polski odpadł ciężarek na kierownicy. Widać, tak ma być Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 !V No jak nic tytuł podróżniczki burgmanii cie się należny w kategorii żeńskiej !!! Konkretny wypadzik, super fotki...nic tylko pogratulować Odnośnik do komentarza
swider Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Joasia przede wszystkim gratulacje!!! na pozostałą relację czekamy w Chudowie. Pozdrawiamy Świder i Bajbina Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Asia fajna relacja i rewelacyjne fotki !V . Gratuluję taaaaaakiej podróży Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratuluję super wyjazdu. Aż dech zapiera patrząc na te góry i winkielki !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wrzonio - dzieki zx_space - szorstki - !piwko:) Pleban - no ja tez chętnie czytam relacje z wypraw innych , a co do "jaj" - to raz na jakiś czas jajeczko i wtedy bez kija nie podchodź ... a co do potrafić to - chcieć to móc ps. ja wiem jak ten ciężarek przymocować jakby co wiec się polecam na przyszłośc ... ale zawsze wygodniej zatrzepotać rzęsami Kordian - zamiast tytułów wolę propozycje innych tras !OKK swider - dzieki !YES ps. za każdym razem jak zakładałam "komin" myślałam o Bajbinie magart - Bobas - PS. a tak w tajemnicy Wam powiem, że to jedna wielka wiocha ta europa i czy to 700 km nad morze czy kawałek w drugą stronę to spacerek weekendowy nie ma się czego bojać wiec w drogę Panie i Panowie !V ps. 2 . do adminów hihihi nie chce mi wysłać posta bo mówi, że za dużo emotikonów wstawiłam i muszę ograniczyć uśmiechy Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ale miałaś fajnie. Śmiganie po Alpach to naprawdę super frajda. Jak czytałem Twój opis to ożywały wspomnienia sprzed dwóch lat... Ach, dodałaś odwagi. Może zamiast czekać trzeba ruszać? !guns Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ale miałaś fajnie. Śmiganie po Alpach to naprawdę super frajda. Jak czytałem Twój opis to ożywały wspomnienia sprzed dwóch lat... Ach, dodałaś odwagi. Może zamiast czekać trzeba ruszać? trzeba !TAZ:) ... !guns !OK:) Odnośnik do komentarza
leszek_krakow Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Joasia, Sorry że dopiero teraz - ale WIELKIE GRATULACJE !!!! Pełen szacun za samotne wykonanie takiej traski, dla tych widoków warto jednak było.... Przy tym moje 980 km po Polsce w weekend wymięka Odnośnik do komentarza
Lion Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Gratulacje i szacun wielki Asiu !scooter Super wyprawa jak również cały opis łącznie ze zdjęciami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Leszek - dzięki ... a gdzie opis i zdjęcia z Twojego weekendowego wypadu ? Lion - !scooter:) Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Gratuluje wspaniałej wyprawy. Robi wrażenie. Super !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Joasia Ty wiesz !bicz . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Drek - dzięki !bicz Migu Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Asiu - gratulacje i wielki szacunek! Wyprawy zazdroszczę jak cholera... !bicz Odnośnik do komentarza
wentyl Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Widzę, że pogodę miałaś podobną..!OK Dwa dni różnicy... tylko średnią miałem mniejszą.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi